000 HOME » 001 ONZE TEAM LEDEN » Alles wat u moet weten over ABGeldersmeisje

ABGeldersmeiske

ABGeldersmeiske is moderator binnen het team van adultbabyspeelparadijs en tevens gastvrouw en aanspreekpunt binnen de chat van adultbabyspeelparadijs. Daarnaast zorgt ze ook voor het onderhoud van de website en dan met name de structuur en het design van de website.

ABGeldersmeiske is ongeveer 8 jaar actief binnen de adultbaby scene en een vriendin van ABZeeuwsmeisje en zijn samen in het verleden moderator geweest bij een niet meer bestaande ab/dl forum en chat voor ze bij de website van adultbabyspeelparadijs terecht kwamen.

ABGeldersmeiske heeft een spierziekte en is door haar ziekte veel aan bed gekluisterd en rolstoel afhankelijk en voor haar is het adultbaby gebeuren een manier om beter te leren omgaan met haar beperkingen door haar spierziekte en het moderator zijn is voor haar een leuke afleiding.

Ook ABGeldersmeiske geeft aan dat ze niks heeft met seks en seksuele handelingen als adultbaby en dat het haar alleen maar gaat om het zich weer peuter kunnen en vooral mogen voelen en ook zei is van mening dat daar geen seks of seksuele handelingen bij behoren omdat het immers om het zich weer peuter kunnen en mogen voelen gaat en vooral het zich weer klein kunnen en mogen voelen.

Ook ABGeldersmeiske is in het wereldje van adultbaby zijn terecht gekomen omdat ze op zoek was naar een plek om te kunnen kletsen met anderen welke net als haar incontinent zijn en deze heeft ze dan eindelijk gevonden binnen de adultbabyscene en dan vooral bij adultbabyspeelparadijs omdat de teamleden allen door een medische beperking met incontinentie maar al te goed begrijpen hoe belangrijk het is om een uitlaatklep te hebben welke ze hebben  gevonden binnen adultbabyspeelparadijs welke hun deze mogelijkheid biedt om als adultbaby beter leert om te gaan met hun beperkingen, handicap of ziekte.