HOME » 002 CONTACT & REACTIES

Binnen deze rubriek kunt u een e-mail sturen naar adultbabyspeelparadijs en als deze bedoeld is voor een van de teamleden vermeld u dan even de naam van ons teamlid bovenaan de e-mail zodat ons teamlid persoonlijk kan reageren op het aan hem of haar gerichte bericht welke via het algemene e-mail adres van adultbabyspeelparadijs binnen komt. 

U kunt en mag per e-mail alles vragen op het gebied van adultbaby zijn en luiers en u krijgt daar dan van ons uiterlijk binnen 48 uur bericht terug. Wij delen u mede dat wij geen antwoord geven op e-mails met vragen welke een seksueel karakter hebben omdat nogmaals wij ons als adultbaby niet bezighouden met seks en seksuele handelingen en  voor dit soort vragen kunt u zich beter richten tot anderen binnen de adultbaby scene. Ook delen wij mede dat wij geen advies of uitleg geven over luiers welke bestemd zijn voor de doelgroep echte baby's, peuters en minderjarigen want helaas zien wij steeds vaker dit soort e-mails met vragen hierover voorbij komen en wij hebben niks met dit soort luiers dus gelieve alleen vragen te stellen over incontinentie luiers voor volwassenen of adultbaby luiers voor volwassenen omdat wij niet geassocieerd willen worden met baby, peuter en kinderluier merken.

Helaas zijn wij genoodzaakt om alleen e-mails te behandelen en te beantwoorden welke verzonden zijn via uw internet provider in Nederland of België of verzonden zijn via Gmail, Hotmail of outlook. Berichten welke afkomstig zijn via andere kanalen zullen door ons niet gelezen worden en niet behandeld en beantwoord worden zullen dus ongelezen de prullenbak in verdwijnen.

Ook wijst adultbabyspeelparadijs er op dat wij geen e-mails accepteren welke een beledigende, dreigende of discriminerende tekst bevatten gericht op onze teamleden of de adultbaby community in het algemeen. Wij begrijpen dat niet iedereen het eens is met het adultbaby gebeuren maar wij hebben niet gevraagd onze website te bezoeken en al in het geheel niet benieuwd naar uw mening over de adultbaby scene als u daar niets mee heeft. Uiteraard mag een ieder reageren op een door adultbabyspeelparadijs geplaatst artikel op haar website of binnen de blog maar vragen u dringend doch beleefd om de fatsoensnormen in acht te nemen een discussie over een bepaald onderwerp of thema gaan wij zeker niet uit de weg en een ieder mag zijn of haar eigen mening daarover geven zolang dit maar binnen de fatsoensnormen geschied. Adultbabyspeelparadijs wijst er ook op dat bij bedreiging, beledigende of discriminerende berichten wij genoodzaakt zijn om aangifte te doen bij de benodigde instanties.

Adultbabyspeelparadijs biedt haar bezoekers ook de mogelijkheid om te reageren op de door ons geplaatste artikelen op de website of om aanvullingen aan informatie te geven op de door ons geplaatste artikelen. Ook mag u uw mening geven over het geplaatste artikel via een reactie. Wij wijzen er op dat reacties die onze bezoekers geven niet direct in beeld komen en eerst door onze beheerder moet worden goedgekeurd. Dit heeft te maken met een aantal redenen o.a. dat wij geen berichten met een seksueel getint karakter willen hebben op onze website maar ook omdat er helaas dwazen binnen en buiten de ab/dl scene rondlopen die klaarblijkelijk hun ongenoegen over het adultbaby gebeuren en onze belevingswereld daarin zo nodig moeten bekritiseren terwijl men wel van adultbabyspeelparadijs verwacht dat wij zelf voor iedere belevingswereld binnen de ab/dl scene respect en begrip hebben. 

Het team van adultbabyspeelparadijs ziet uw e-mail of reactie graag tegemoet.