HOME » 002 CONTACT & REACTIES » Reacties op onze site

Reacties op de door ons geplaatste artikelen op de website

Via onderstaand formulier kunt u reacties geven op de door ons geplaatste artikelen op onze website, kunt u ook vragen stellen op het gebied van adultbaby zijn zolang deze maar niet seksueel getint zijn. Wij wijzen u er op dat uw reacties pas zichtbaar zijn voor andere bezoekers na goedkeuring door onze beheerder. Dit is om een aantal redenen allereerst zitten wij niet te wachten op berichten van sommigen binnen de ab/dl scene waarin ze vertellen hoe seksueel opgewonden ze wel niet raken van hun luier dit interesseert ons totaal niet en vinden wij ook niet echt interessant om te vermelden op onze website voor de bezoekers van onze website omdat die daar naar ons idee ook niets mee kunnen. Ook zit adultbabyspeelparadijs niet te wachten op reacties van mensen die per toeval onze website hebben gevonden en hun ongenoegen moeten uitten over het adultbaby gebeuren wij geven deze mensen het advies als u niets heeft met de adultbabyscene prima hebben we alle respect en begrip voor maar val ons dan niet lastig met uw mening hierover daarin zijn wij totaal niet geïnteresseerd en wij adviseren hun om gewoon niet onze website te bezoeken dan behoeft men zich ook niet te storen of aanstoot te nemen aan adultbaby's. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Carla
een jaar geleden

Ik vraag me af of er met btw nummer en op factuur gewerkt kan worden en ik het bij mijn verzekeraar kan proberen te declareren ?

Adultbabyspeelparadijs beheerder ABRuud
een jaar geleden

Wij van adultbabyspeelparadijs denken dat we dit bericht niet al te serieus moeten nemen maar toch adviseren wij Carla om even navraag bij haar zorg verzekeraar te doen of ze de kosten voor een adultbaby behandeling via de zorgverzekeraar vergoed krijgt. Als dit zo is dan vernemen wij graag welke zorgverzekeraar Carla heeft want dan weet ik zeker dat velen volgend jaar overstappen naar deze verzekeraar.

Dus Carla houdt ons even op de hoogte van wat je zorgverzekeraar zegt en we weten zeker dat als hun het vergoeden dat jij van mama Lisanne een factuur kunt krijgen hoor met btw nummer wat een geluk is dat nu weer he.

Maar een vraagje Carla worden de seks hulpmiddelen ook door jouw zorgverzekeraar vergoed na het overleggen van een factuur met btw nummer dan adviseer ik om voortaan in de seksshop om even een factuur met btw nummer te vragen om bij de zorgverzekeraar in te dienen voor de benodigde hulp en genotsmiddelen.

mario versyp
een jaar geleden

ik ben al van baby af incontinent door spina-bifida en ik draag zowel 's nacht als overdag pampers of plastieken broeken met een inlegluiers en moet om de 4 uur gesondeerd wordeniik kan daar niet mee om hoe mensen zonder beperking zich terug willen als een baby laten verzorgen ,en ik vind dan ook dat er dan de spot word meegedreven voor mensen die dat wel moeten dragen door hun beperking of andere medische problemen
mvg mario

adultbabyspeelparadijs (mod geldersmeiske)
een jaar geleden

goedendag mario. allereerst onze excuses voor het ongemak. nou is het wel zo dat dit een site is die focust op het adult baby wereldje vandaar ook onze naam. nou begrijp ik niet dat u niet ziet dat wij van ons team ook een beperking hebben en incontinentie. om deze reden zijn wij de site gestart. wij willen namelijk niet gaan droeftoeteren op incontinentieforums want niemand heeft daar wat aan. je kunt beter iets zoeken wat je leuk en fijn vind om te doen in plaats van te gaan zitten mokken. nou begrijpen wij van het team niet dat u uberhaupt onze website bezoekt als u hier zo op tegen bent want het zit ten slotte in onze naam. en als u op de paginas van de teamleden leest had u kunnen weten dat wij ook onze beperkingen hebben.
ik hoop dat ik u hier voldoende mee heb geinformeerd
mvg geldersmeiske moderator namens team adultbabyspeelparadijs

D.Remmelzwaal
een jaar geleden

Gaarne wil ik als een babytje op een commode liggen
en mijn billetjes worden gewassen en gepoedert.Ik
hoop dat mijn babywens spoedig word vervult.

Adultbabyspeelparadijs
een jaar geleden

Hiervoor verwijzen wij je graag door naar mama Lisanne welke je wens in vervulling kan laten gaan echter hier zijn wel kosten aan verbonden zie onze rubriek adultbaby sessies op onze website