HOME » 003 ADULTBABY HOE OF WAT » Fetisj of lifestyle

Fetisj of levensstijl

Een vraag die regelmatig terug komt binnen de adultbabyscene en waar de meningen behoorlijk verdeeld over zijn en om die reden dat adultbabyspeelparadijs probeert duidelijkheid te geven hierover.

We begrijpen en respecteren het dat velen het adultbaby gebeuren als een fetisj zien en we begrijpen dit ook zeker hun die het adultbaby gebeuren tijdens een rollenspel of ageplay doen met seks en seksuele handelingen begrijpen wij al te goed dat men het als een fetisj ziet. Want als men kijkt wat fetisj volgens het woordenboek precies betekend zien we seksueel opgewonden worden door een voorwerp in geval van adultbaby zijn kunnen dit luiers zijn of het dragen van babyachtige kleding.

Maar adultbabyspeelparadijs noemt het zelf liever een levensstijl zeker voor de mensen binnen de adultbaby scene welke geen seks en seksuele handelingen hebben tijdens een rollenspel of ageplay lijkt ons omdat deze mensen totaal niet seksueel opgewonden worden door het dragen van luiers of adultbaby kleding hetgeen wel het geval is als men spreekt van fetisj .

Adultbabyspeelparadijs is van mening dat het eigenlijk weinig uitmaakt van hoe of men het noemt en dat het belangrijkste is dat men als adultbaby het beleeft op zijn op haar eigen manier en in zijn of haar eigen belevingswereld zolang er maar onderling respect en begrip is voor elkaars belevingswereld.