HOME » 003 ADULTBABY HOE OF WAT » Stromingen binnen de adultbaby scene

Stromingen binnen de adultbaby scene

Binnen de adultbaby scene zijn diverse stromingen te vinden waarbij we eigenlijk zeggen en vaststellen dat de mensen binnen deze stromingen allemaal het verlangen hebben om zich weer baby of peuter te kunnen en vooral te mogen voelen en ook het liefst als baby of peuter behandeld willen worden tijdens een rollenspel of ageplay en ieder met zijn of haar eigen belevingswereld.

Adultbaby: Men  spreekt over adultbaby wanneer het gaat om volwassenen vanaf 21 jaar en ouder die een voorliefde hebben om zich weer baby  te willen voelen en ook het liefst als baby behandeld willen worden tijdens een rollenspel of ageplay. Men vraagt zich misschien af waarom die leeftijd grens op 21 jaar ligt binnen de scene omdat in Nederland en Vlaanderen men voor de wet met 18 jaar al volwassen is voor de wet. Dat deze leeftijd grens op 21 jaar ligt heeft te maken met dat in de Verenigde Staten in sommige de leeftijd grens voor het volwassen zijn is gesteld op 21 jaar en daarom wordt veelal deze leeftijdsgrens ook binnen de adultbaby scene gehanteerd.

Teenbaby: Men spreekt over een  teenbaby wanneer deze persoon onder de 21 jaar is en een voorliefde heet om zich weer baby te willen voelen en als baby behandeld te willen worden. De mening van adultbaby's over de aanwezigheid van teenbaby's binnen de adultbaby scene zijn enorm verdeeld. Velen zeggen dat teenbaby's er niet in thuis horen en adultbabyspeelparadijs begrijpt deze mening maar al te goed ook gezien de vele problemen welke in het verleden hebben plaats gevonden binnen de ab/dl scene elders. Echter adultbabyspeelparadijs zegt dat er een groot probleem is met name dat er voor deze doelgroep eigenlijk geen eigen plek is waardoor deze teenbaby's veelal hun toevlucht zoeken tot de adultbaby scene. Ons teamlid ABZeeuwsmeisje die zelf als teenbaby is begonnen zegt dat in de tijd dat ze elders moderator was dat men heeft geprobeerd een apart gedeelte voor teenbaby's op te zetten maar dit liep voor geen meter zegt ze mede ook omdat het aantal teenbaby's in Nederland en Vlaanderen gewoon enorm klein is werkte dit niet en is het aparte gedeelte voor teenbaby's weer afgeschaft. Adultbabyspeelparadijs is van mening dat ze wel informatie moeten kunnen inzien op een website op het gebied van adultbaby zijn echter zolang daar geen informatie staat welke ook betrekking heeft of seks en seksuele handelingen omdat wij van mening zijn deze informatie behoort niet aan deze doelgroep binnen de adultbaby scene toe te komen en daarom dat teenbaby's van harte welkom zijn op onze website mede daar op de website van adultbabyspeelparadijs geen informatie te vinden met een seksueel getint karakter. Adultbabyspeelparadijs is wel van mening dat teenbaby's niet in een chat behoren te zitten waar door volwassenen wordt gesproken over seks en seksuele handelingen als adultbaby want dit voegt naar onze mening niks toe en is zeer zeker niet bevorderlijk voor teenbaby's. 

Adult Toddler: Men spreekt over Adult Toddler bij een persoon van 21 jaar of ouder met een voorliefde om zich weer peuter te willen voelen en als peuter behandeld te willen worden tijdens een rollenspel of ageplay.

Teen Toddler; Men spreekt over Teen Toddler wanneer een persoon jonger is dan 21 jaar en een voorliefde heeft om zich weer peuter te willen voelen en als peuter behandeld te willen worden tijdens een rollenspel of ageplay.

Sissy Baby:  Dit is een stroming waar zelfs binnen de adultbaby scene niet door iedereen begrip en respect voor is en door veel mensen van zowel binnen als buiten de adultbaby scene wordt aangemerkt als de meest extreme vorm of uiting van het adultbaby gebeuren. Men spreekt van een sissy baby als een man met baby gevoelens zich kleedt als een baby meisje hetgeen door velen wordt gezien als een vorm van travestie welke zelfs binnen de adultbaby scene door velen als extreem wordt gezien waardoor deze stroming eigenlijk zijn eigen community heeft en zelfs eigen webshops heeft welke zich louter en alleen richten op sissy baby's en min of meer zich niet bemoeien met andere stromingen binnen de adultbaby scene omdat er helaas weinig begrip en respect is voor mensen met sissy baby gevoelens het geen adultbabyspeelparadijs betreurt dat zelfs binnen de adultbaby scene het voorkomt dat er weinig of geen begrip is voor elkaars belevingswereld.