HOME » 003 ADULTBABY HOE OF WAT » Vooroordelen

Vooroordelen over het adultbaby zijn en ons antwoord hierop

Het is geen publiekelijk geheim dat er enorm veel vooroordelen zijn over adultbaby's en het adultbaby zijn. wij van adultbabyspeelparadijs gaan hier een antwoord op gegeven en laten zien dat deze vooroordelen totaal nergens opslaan en dat degene welke met deze vooroordelen komen totaal niet weten waar ze over praten.

Adultbaby zijn en het adultbaby gebeuren wordt vaak door buitenstaanders gezien als pedofilie en daarom adviseren wij een ieder welke beweerd of denkt dat dit zo is om eerst is goed te lezen alvorens men met een vooroordeel komt. Op de eerste plaats zegt adultbaby dat wij elk misbruik van een minderjarige afkeuren en we vinden ook dat dit soort zaken aangegeven dienen te worden bij desbetreffende instanties welke de persoon welke zich daar mee bezig houdt kan straffen hiervoor. Allereerst gaan we even uit leggen dat het bij adultbaby zijn gaat om volwassenen die de wens hebben om als baby of peuter behandeld te worden en verzorgd te worden en zich voorzien van een luier en zich kleden als een baby of peuter tijdens een rollenspel of ageplay waarbij geen enkel contact met minderjarigen plaats vindt.

Bij pedofilie focust een volwassen geestesziek persoon zich op minderjarigen om daar contact mee te hebben veelal voor seks iets wat zeer verwerpelijk is en waarvan iedere adultbaby afstand van neemt zo ook adultbabyspeelparadijs.

Ook wordt vaak gedacht dat mensen welke aan adultbaby zijn doen een psychische aandoening hebben of zelfs geestesziek worden genoemd door buitenstaanders. Adultbabyspeelparadijs kan u geruststellen u behoeft niet uw deuren te barricaderen als er toevallig iemand in uw omgeving woont met gevoelens voor het adultbaby zijn want deze mensen zijn zeer beslist niet gevaarlijk voor hun omgeving waarmee wij hopen u gerustgesteld te hebben zodat u weer gewoon over straat kan zonder angstig te behoeven te zijn dat u iets overkomt door een adultbaby.

Ook horen we heel vaak het vooroordeel dat adultbaby's allemaal homo's of nichten zijn ook hun die dit beweren moeten we helaas even teleurstellen omdat ze uit hun nek kletsen. Adultbabyspeelparadijs gaat zeker niet ontkennen dat er veel mannen met homo gevoelens in de scene actief zijn maar we moeten meteen even de personen welke deze onzin uitkramen van dat de gehele adultbaby scene bestaat uit homo's en nichten toch enorm teleurstellen waarschijnlijk als we zeggen dat er ook veel mannen met een biseksuele geaardheid en zelfs mannen met een hetero geaardheid actief zijn binnen de adultbaby scene. Nog spijtiger is het voor hun welke beweren en zeggen dat de adultbaby scene bestaat uit homo's en nichten dat we ook maar gelijk even vermelden dat er ook vrouwen actief zijn binnen de adultbaby scene dat is even spijtig zeg waar vallen deze dan onder vragen wij ons af volgens de personen welke met de vooroordelen klaarstaan over adultbaby's. En nog lastiger wordt het voor hun als we ook vermelden dat er zelfs transgenders actief zijn binnen de adultbaby scene. Maar waarschijnlijk worden deze vooroordelen dan ook gegeven door personen met een enorme intolerantie en haat naar homo's, biseksuelen, lesbiennes en transgenders en adultbabyspeelparadijs adviseert om hiervoor is in therapie te gaan bij hulp verlenende instanties want deze intolerantie en holebi haat is toch wel zorgwekkend te noemen anno 2019.

Een ander vooroordeel waar we dubbel van het lachen om liggen is die van dat de mensen welke zich  bezig houden met het adultbaby gebeuren laag opgeleide mensen zijn veelal afkomstig uit achterstandswijken dan vragen we eerst maar even aan de persoon welke met dit vooroordeel komt van vertel even wat jouw opleiding is waarschijnlijk de zwak begaafden school of avond BLO want dit vooroordeel raakt kant nog wal en wel om de volgende redenen allereerst komt adultbaby zijn voor binnen alle lagen van onze samenleving dus van inderdaad laag geschoolden tot mensen met een universitaire opleiding en van iemand met een uitkering tot aan iemand met een maandinkomen van een arts of advocaat wonende in een riante bungalow in het Gooi, Ten tweede wijst adultbabyspeelparadijs er op dat wil men adultbaby zijn met een ingerichte adultbaby meubelen en beschikken over een aardige garderobe aan adultbaby kleding dat men toch wel over enig kapitaal moet beschikken gezien de enorme kosten van de adultbaby meubelen en kleding en kunnen wij u vast mededelen dat deze kosten voor iemand die laag geschoold is en dus een laag inkomen heeft niet te bekostigen zijn.

Adultbabyspeelparadijs hoopt dat degenen welke met deze vooroordelen komen eens gaan inzien dat men eerst is goed moet gaan leren lezen en vooral gaan uitzoeken wat adultbaby zijn nu precies is alvorens men maar iets roept wat kant nog wal raakt en dat men met vooroordelen komt over onderwerpen waar men totaal geen verstand van heeft ga u eerst is beter verdiepen in de adultbaby scene alvorens met vooroordelen te komen.