Waarschuwing voor ouders van teenbaby's voor grooming

Adultbabyspeelparadijs vindt het een plicht om ouders van teenbaby's te waarschuwen voor grooming welke plaats vindt voornamelijk via webcam maar ook binnen chats.

Misschien weet u als ouder niet eens wat grooming is op het internet en daarom gaan wij dat eerst even uitleggen. Grooming is dat een volwassen persoon zich via webcam of chat richt tot minderjarigen veelal met de vraag om naakt of anders seksuele handeling te verrichten voor de webcam voor het seksuele genot van de volwassene welke vraagt aan de minderjarige om deze handelingen voor de webcam te doen. Allereerst wijzen wij er op dat dit voor de wet strafbaar is en dat er aangifte gedaan kan worden tegen de persoon welke aan grooming doet maar meestal is dat vrij lastig omdat veel van deze figuren welke hier aan doen onder een alias of schuilnaam werken. 

Helaas komt grooming ook voor binnen de ab/dl scene ook daar zitten helaas dwazen die het allemaal niet zo nauw nemen en zich daar mee bezighouden dit soort dwazen kom je helaas overal tegen dus niet alleen binnen de ab/dl scene.

Wij weten dat vooral jongeren gek zijn op webcammen en chatten en daarom uitermate kwetsbaar zijn en daarom dat adultbabyspeelparadijs ook waarschuwt voor deze gevaren mede daar veel jongeren deze gevaren niet in zien en daar maken figuren welke zich bezig houden met grooming maar al te graag misbruik van.

Daarom is het zelfs zo dat adultbabyspeelparadijs binnen haar chat het webcammen niet toestaat om deze problemen voor grooming al tegen te gaan ook is het zo dat het adultbaby's verboden is om privé chats aan te gaan met teenbaby's alsmede dat het teenbaby's verboden is om privé chats aan te gaan met volwassen om de kans op grooming tot een minimum te brengen ook wetende dat zo iemand nooit en te nimmer zal gaan benaderen in de openbare chat waarbij anderen en ook onze moderators kunnen mee kijken wat er gebeurd en daarom ook kiezen voor privé chats en privé cams omdat ze dan gewoon meer durven en alle remmen los gaan.

Wij adviseren elke ouder om hun zoon of dochter zeker als er met webcam gewerkt wordt dit af te raden zeker met onbekenden en zeer zeker niet in te gaan op verzoeken tot webcammen met onbekenden en meteen in te grijpen als u het vermoeden heeft dat dit gebeurd. Gebeurd dit soort verzoeken binnen de chat van adultbabyspeelparadijs dan vragen wij u vriendelijk doch dringend ons daarvan op de hoogte te brengen zodat wij maatregelen kunnen nemen tegen de persoon welke vraagt om te webcammen binnen onze chat. Ook adviseren wij ouders om hun zoon of dochter regelmatig in de gaten te houden als deze chat al dan wel of niet met webcam om zo het risico tot grooming tot een minimum te beperken. 

Ook hebben de teenbaby's zelf een verantwoording en daarom dat wij ook zeggen tegen hun ga niet webcammen en al helemaal niet in een luier of als teenbaby gekleed want als zo een dwaas dit beeldmateriaal opslaat ben je enorm kwetsbaar en te chanteren omdat hij het materiaal kan gebruiken tegen je en daarmee dus kan dwingen tot meer dingen voor de webcam te doen en dit willen wij ten allertijden zien te voorkomen. Daarom vragen wij ook dringend aan ouders om hun zoon of dochter op deze gevaren te wijzen. Bij adultbabyspeelparadijs lopen ze geen risico omdat wij strenge regels hebben zoals niet webcammen en overtreders meteen uitsluiten van onze chat maar de verantwoording ligt ook bij de tieners en de ouders welke laatste hun tieners moet wijzen op de gevaren van het webcammen.