HOME » 005 ZELF ACCEPTATIE EN VERTELLEN AAN ANDEREN » Accepteren van je adultbaby gevoelens

Accepteren van adultbaby gevoelens door je zelf

Spijtig genoeg leest adultbabyspeelparadijs regelmatig berichten van mensen met adultbaby gevoelens die daar enorme moeite mee hebben en eigenlijk niet weten hoe hier mee om te gaan en enorme moeite hebben met het accepteren dat ze nu eenmaal deze gevoelens voor het zich weer baby of peuter willen voelen hebben.

Adultbabyspeelparadijs is zich er van bewust dat het inderdaad heel moeilijk is om dit te accepteren voor je zelf het probleem herkennen we allemaal waarschijnlijk ook door een schaamte gevoel maar misschien nog veel meer naar ons idee dat we ons te veel bezighouden met de vraag van hoe reageert mijn directe omgeving er op als ze er achter komen dat ik deze voor buitenstaanders toch wel zeer rare en vreemde gevoelens heb. Wij denken dat het grootste struikelblok is dat adultbaby zijn anno 2019 nog steeds een zeer zwaar beladen onderwerp is waar van de buitenwereld weinig of misschien wel beter gezegd totaal geen begrip voor is en waar men enorm veel vooroordelen over heeft gewoon omdat men totaal niet weet wat het is of dat men er wel iets over gehoord heeft dat adultbaby zijn bestaat maar totaal het fijne er niet van weet. Mede daar het zo beladen is en zo moeilijk bespreekbaar onderwerp is begrijpen wij ook al te goed dat velen enorme moeite hebben om er voor uit te durven uit te komen dat ze deze gevoelens voor het adultbaby zijn hebben en daarom maar proberen om hun gevoelens voor het adultbaby zijn proberen te onderdrukken.

Wij kunnen en durven te zeggen door de vele jaren dat wij zelf actief zijn als adultbaby dat het onderdrukken of proberen opzij te zetten van deze gevoelens zeer beslist niet gaat lukken daarvoor behoeft men geen psychologie te hebben gestudeerd dit lijkt ons heel erg voor de hand liggend en aannemelijk omdat gevoelens voor iets net als emoties moeilijk te verbergen zijn hoe graag men het misschien ook zou willen.

Wij zijn dan ook van mening dat het belangrijkste is van hoe of jij je zelf voelt er bij als adultbaby als jij je daar prettig en vooral gelukkig bij voelt dan moet je dat gewoon doen en eigenlijk laks hebben aan wat je directe omgeving er van zou vinden Allereerst zeggen wij je directe omgeving behoeft dit niet eens te weten en dat kan ook zolang jij er maar niet mee te koop loopt dat je deze gevoelens hebt voor het adultbaby zijn en daarbij mogen we ook aannemen dat je niet in het openbaar in het bijzijn van mensen welke niets met de adultbaby scene als adultbaby gekleed gaat en je gevoelens uit voor het zich weer baby of peuter te willen voelen. 

We denken dat je eerst is moet nadenken over wat is voor mij belangrijk dat ik me prettig en gelukkig voel al is dat dan in de rol van baby of peuter en dan pas te gaan denken van hoe of anderen dus de directe omgeving dit zou vinden. Het gaat immers om jou en vooral van hoe of jij zelf je er bij voelt als adultbaby en niet om wat anderen er van vinden. Het klinkt misschien  een beetje egoïstisch of het komt misschien over als dat je geen rekening houdt met andere mensen maar dat is totale onzin want naar ons idee is toch het belangrijkste dat je zelf gelukkig bent in je leven en goed in je vel zit en je prettig voelt.

Daarom zeggen wij doe wat je gevoel zegt en waarbij je vooral prettig en gelukkig voelt is dit door adultbaby te zijn en houdt minder rekening of misschien beter gezegd denk minder aan van hoe of anderen dit zouden vinden so what dan hebben ze er maar een probleem mee als ze zouden weten dat je adultbaby gevoelens hebt maar zolang jij het hun niet verteld of als adultbaby gekleed rond loopt in het bijzijn van hun weten hun niet dat jij een adultbaby bent.

We geven ook het advies ga niet met je zelf overhoop liggen over je gevoelens voor het adultbaby zijn want we kunnen zeggen dat geeft een hoop stress en dat kan zelfs lijden tot psychische problemen en daar zit je naar ons idee ook niet op te wachten. Je behoeft je echt niet te schamen voor je gevoelens voor het adultbaby willen zijn en wil je er over praten dan ben je altijd welkom in onze chat of anders via ons contact waarbij we je graag verder helpen en duidelijk te maken dat het adultbaby gebeuren niet iets is om je voor te schamen omdat wij van mening zijn dat een ieder het recht heeft om zijn of haar gevoelens te kunnen en vooral te mogen uitten.

Ondervindt je enorme problemen met het accepteren van je gevoelens voor het adultbaby zijn dan adviseren wij je om professionele hulp te vragen bij voorbeeld bij instanties binnen de geestelijke gezondheid zorg waar men af weet van het bestaan van adultbaby's en men je verder kan helpen alleen moet je dan even wel langs je huisarts voor een verwijs brief en we begrijpen ook dat dit voor velen een net iets te grote stap is.

Daarom zeggen we nogmaals uit je gevoelens voor het adultbaby gebeuren ga echt niet proberen deze gevoelens te negeren want dat gaat echt niet werken praat er met andere over hetzij binnen de chat of via contact op onze  pagina of anders via professionele hulp verlenende instanties.