HOME » 005 ZELF ACCEPTATIE EN VERTELLEN AAN ANDEREN » Vertellen aan vrienden en collega's

Vertellen aan anderen dat je adultbaby bent

Adultbabyspeelparadijs verbaasd zich over zowel teenbaby's als adultbaby's die binnen forums maar ook chats vertellen dat ze van plan zijn om aan vrienden bekenden en zelfs collega's te vertellen dat ze een adultbaby zijn.

Wij vragen ons af wat dit voor meerwaarde heeft en nog meer van wat wil men hier mee bereiken. Een ieder die actief is binnen de adultbaby scene weet immers dat er bij mensen buiten de scene weinig of misschien beter gezegd totaal geen begrip en respect is voor onze gevoelens voor het adultbaby zijn waarom zal je het buitenstaanders dan gaan vertellen aan hun dat moet men ons toch eens gaan uitleggen want daar snapt adultbabyspeelparadijs werkelijk niks van.

Wij hebben het idee dat sommigen het liefst van de daken zouden willen schreeuwen of desnoods met een bordje om hun nek willen gaan lopen met daarop de tekst dat ze adultbaby zijn zo graag dat sommigen het met anderen van buiten de adultbaby scene willen delen. Adultbabyspeelparadijs vindt dit zorgelijk te noemen dat adultbaby's maar met name teenbaby's dit willen en ook schijnen te doen.

En daarom dat wij ons ook afvragen wat wil je er mee bereiken en wat is je doel als je zo een drang hebt om als adultbaby of teenbaby te willen gaan vertellen aan iedereen dat je deze gevoelens hebt waarvan je weet dat daar weinig of geen begrip laat staan respect voor is van mensen van buiten de scene. Of je belevingswereld nu met of zonder seks en seksuele handelingen is maar we gaan er voor het gemak maar even uit dat deze met seks en seksuele handelingen is omdat we dan makkelijker een vergelijking kun trekken en de navolgende vraag kunnen stellen aan een ieder welke het plan heeft om het aan vrienden en collega's te vertellen dat ze adultbaby zijn. Onze vraag is aan allen die dit willen zijn jouw vrienden en collega's ook zo scheutig om jouw te vertellen wat voor seksuele belevingswereld hebben en wat ze in hun slaapkamer doen en delen ze deze informatie ook met jouw. Om eerlijk te zijn daar hebben wij ernstige twijfels over mede daar dit privé aangelegenheden zijn en naar ons idee eigenlijk niemand een ander gaat vertellen wat zijn of haar seksuele belevingswereld is. Maar ook al zal men het adultbaby gebeuren doen zonder seks of seksuele handelingen dan nog lijkt het ons onzinnig omdat te delen met anderen en al helemaal met hun die zelf niet actief zijn binnen de adultbaby scene en in de meeste gevallen ook geen begrip en respect hebben en willen opbrengen voor de in hun ogen vreemde rare en misschien wel uit hun standpunt gezien bizarre en perverse levensstijl of fetisj van jouw.

Ook wijst adultbabyspeelparadijs er op dat je met dit soort zaken je zelf enorm kan beschadigen daar denkt men misschien niet direct bij na maar wat als jij aan een vriend of collega verteld dat je adultbaby bent. Allereerst zal je waarschijnlijk de vraag krijgen een wat en wat is dat precies dus moet je gaan uitleggen dat je een voorliefde hebt om je te kleden als baby of peuter en luiers draagt en deze ook gebruikt om er in te plassen en misschien zelfs wel te poepen en het liefst als baby of peuter behandeld wilt worden tijdens een rollenspel of ageplay dan behoef je niet eens verder uitleg te geven. Wij weten zeker dat 99,9% van de mensen welke zelf niet actief zijn in de adultbabyscene even met hun oren staan te klapperen en niet goed weten wat met deze informatie aan moeten en het hun min of meer overvalt zo een mededeling. 

Ook wijzen we er op dat je zeer beslist niet de eerste zal zijn waarbij de mensen welke dit te horen krijgen zoiets hebben van maar daar willen wij niks mee te maken hebben. Velen zullen het belachelijk en onzinnig vinden tot misschien wel buitensporig tot misschien wel mensen die de enorme vooroordelen over het adultbaby zijn hebben gehoord en dit voor waar aan nemen en inderdaad de belachelijke gedachte hebben die de wereld in wordt geholpen door vooroordelen namelijk dat adultbaby zijn te maken heeft met laten we het maar gewoon noemen zoals dat sommigen denken namelijk pedofilie. Allereerst loop je de kans dat vrienden zeggen van ho maar daar wil ik niks mee te maken hebben en dat is ook zeer begrijpelijk want hun gaan alleen maar af van wat ze horen over de adultbaby scene namelijk de vele vooroordelen en nemen dit aan als waarheid met als gevolg dat vriendschappen beëindigd worden en je grote kans loopt dat men het door verteld aan anderen dus ook weer vrienden van hun waar jij zelf niet mee bevriend bent van zoiets van moet je nu horen wat mij is overkomen ik had een vriend die kwam van de week met wel een heel raar en vreemd bericht waar ik best wel van schrok. Waarop die ander dan natuurlijk nieuwsgierig dat men is zegt oh vertel is en dan wordt het hele verhaal waarschijnlijk ook nog eens uit zijn verband gerukt en totaal verdraaid door verteld. Het lijkt ons dat je daar niet bepaald op zit te wachten vriend kwijt die het even weer aan andere vrienden door verteld en die verteld het dan weer door aan zijn vrienden en voor je het weet zijn er tientallen zo niet honderden mensen die er van op de hoogte zijn. 

Maar wat dacht je er van als je het tegen een collega zegt wetende dat weinig mensen of beter gezegd niemand buiten de adultbaby scene zelf begrip heeft voor het adultbaby gebeuren. En kom alstublieft niet met verhalen aan van dat men er wel begrip en respect voor heeft want dan kunnen we alleen maar zeggen dan heb je echt heel veel geluk gehad want door de velen jaren dat we actief zijn in de adultbabyscene hebben we al diverse keren meegemaakt dat mensen zwaar beschadigd zijn geraakt en zelfs hun baan hebben verloren door dat ze een of meerdere collega's over hun gevoelens voor het adultbaby zijn vertelden. Adultbabyspeelparadijs durft je de garantie de geven als een of meerdere collega's met het nieuws naar de directie gaan dat jij je collega of meerdere collega's hebt verteld over je adultbaby zijn dat je allereerst bij de directie langs kan  komen om uitleg te geven maar nog grotere kans heb je dat je daarna meteen kan vertrekken bij je baas. Dan zeg je misschien van daar kan een baas je niet voor ontslaan  omdat je adultbaby bent dan kunnen wij je vertellen dat deze dan wel zorgt dat je wordt ontslagen of zelf ontslag neemt want dan wordt er gewoon gezegd dat je niet functioneert binnen het team. Je bent echt niet de eerste dan die zijn of haar baan er door verliest.

Maar nog veel erger is dat als jij dit verteld aan vrienden of collega's en deze hebben totaal niets met het adultbaby gebeuren en ze verbreken elk contact met jouw en ze willen kwaad kunnen ze je aardig beschadigen en ben je zelfs heel erg gevoelig voor chantage doordat jij zo nodig het bekend moest maken dat je adultbaby bent iets waar je vrienden of collega's niets mee hebben en ook geen begrip en respect voor hebben Wij van adultbabyspeelparadijs vinden deze ellende en problemen het niet waard en adviseren dan ook zwijg er gewoon over en ga het niet van de daken lopen schreeuwen dat je een adultbaby bent want je weet hoe zwaar beladen dit onderwerp adultbaby is en vooral hoe negatief de buitenwereld over het adultbaby gebeuren is.

Wij hopen echt dat adultbaby's en teenbaby's eens gaan inzien dat het totaal onzinnig is om het andere te vertellen dat je adultbaby of teenbaby bent want je bereikt er werkelijk niks mee ga dit eens een keer inzien en beschadig je zelf niet met deze totale onzin deel je gevoelens voor het zich weer baby of peuter willen zijn binnen de adultbaby scene maar niet daar buiten omdat daar buiten je toch geen begrip en respect er voor krijgt dat je adultbaby bent.