In België in zowel Vlaanderen, Wallonië, het Brussels hoofdstedelijk gewest alsmede de Duitssprekende Oostkantons is het een heel stuk gemakkelijker zeker voor een adultbaby om aan luiers te komen. Zelfs voor Nederlandse adultbaby's wonende in de grensstreek met België wordt het ook interessant om even de grens over te gaan voor het aanschaffen van hun materiaal.

In geheel België worden incontinentie luiers verkocht in de supermarkt of supermarche zoals de Franstaligen zeggen. Met name grote supermarkt ketens als Carrefour en Delhaize hebben ze gewoon in de schappen liggen. Een andere bekende supermarkt keten in België namelijk Colruyt heeft slechts alleen de pants uitvoering in haar assortiment waar je eigenlijk als adultbaby weinig of niets aan hebt. Deze supermarkt ketens welke ook incontinentie luiers verkopen leveren naast de merken Tena, Euron en ID ook vaak hun eigen huismerk welke veel goedkoper is dan de bekende merken incontinentie luiers. Want de prijs voor een pak huismerk incontinentie luiers ligt in België op iets meer dan €10 per pak afhankelijk van de maat en welke supermarkt keten je gaat.

Dat in België incontinentie luiers wel gewoon in de supermarkt te koop zijn heeft te maken met dat daar de zorgverzekeraar veel minder vergoed voor incontinentie materiaal aan mensen welke het materiaal nodig hebben. In Nederland wordt het materiaal voor 100% vergoed door de zorgverzekeraar aan iedereen welke een medische indicatie heeft of het nu gaat om lichte vorm van incontinentie tot de meest zware vorm van incontinentie terwijl in België de zorgverzekeraar percentagegewijs vergoed dus kijkend naar de mate van incontinentie waardoor je dus zelf heel veel bij moet betalen.

Omdat de mensen veel meer zelf bij moeten betalen is het ook lonend en interessant om incontinentie luiers in de supermarkt te koop aan te bieden en dat ziet men eigenlijk min of meer ook terug omdat naast de bekende duurdere merken als Tena ook een goedkoper alternatief wordt aangeboden namelijk de eigen huismerken van de supermarkt ketens welke toch aanzienlijk schelen in prijs in vergelijking met de Tena incontinentie luiers. Uiteraard zit er wel verschil tussen de kwaliteit van de Tena en de huismerken maar dat is eigenlijk alleen belangrijk voor hun die de luiers om medische redenen dragen maar voor een adultbaby welke ze puur voor de lol draagt is dit eigenlijk niet relevant omdat de huismerken van de supermarkt ketens ideale luiers zijn voor deze adulbaby's omdat het hun enorm veel geld bespaard. Ook kunnen wij u mededelen dat de Tena incontinentie luiers in België een stuk goedkoper zijn bij deze supermarkten  dan in Nederland.

Adultbabyspeelparadijs adviseert ook adultbaby's in Nederland woonachtig in het grensgebied met België welke niet te veel geld uit willen geven voor hun luiers om echt even de grens over te gaan en daar en pak huismerk incontinentie luiers te gaan kopen want een pak van 20 stuks in de maten medium of large wordt al aangeboden door Carrefour voor slechts €11,19 en wij van Adultbabyspeelparadijs hebben ze in Nederland nog niet voor die prijs aangeboden gezien door webshops, apotheek, medische speciaalzaak of toeleveringsbedrijf daar moeten we gewoon heel eerlijk in zijn.