Incontinentie luiers bij supermarkt in België

Bij de supermarkt ketens van Carrefour en Delhaize welke niet alleen in Vlaanderen maar ook in Wallonië, het Brussels hoofdstedelijk gewest en zelfs de Duitssprekende Oostkantons gevestigd zijn kan men Incontinentie luiers kopen 

De goedkoopste supermarkt is Carrefour met hun eigen huismerk incontinentie luiers welke onder het merk absodys waar u voor een pak van 20 luiers voor de dag in de maat medium of large €11,19 betaald en voor een pak van 20 stuks voor de nacht dus met een iets hogere opvangcapaciteit betaald u €11,99. Hetgeen naar onze mening zeer redelijke of misschien beter gezegd zeer lage prijzen zijn. We merken ook eerlijkheidshalve op dat deze luiers niet de zwaarste opvang capaciteit hebben maar wel voldoende opvangcapaciteit hebben voor een adultbaby welke niet incontinent is.

Delhaize een andere grote Belgische supermarkt keten die ook door het gehele land is gevestigd heeft ook haar eigen huismerk incontinentie luiers welke gewoon onder de naam Delhaize op de markt wordt gebracht en waar men voor een pak van 14 stuks in de maat medium €9,89 en in de maat large € 10,29 betaald en hier geldt ook dat ze niet de zwaarste opvangcapaciteit hebben maar wel voldoende zijn voor een adultbaby welke geen incontinentie patiënt is.

Geeft u liever de voorkeur aan een bekend merk dan hebben deze supermarkten ook Tena in de aanbieding welke al vanaf iets meer dan €18 per pak te koop is afhankelijk van de maat en de opvangcapaciteit.

Adultbabyspeelparadijs raadt adultbaby's woonachtig in het grensgebied met België dan ook met klem aan om als ze voordelig uit willen zijn voor hun luiers om even over de grens te gaan kijken want het scheelt je echt enorm veel geld en de luiers zijn gewoon prima te gebruiken door adultbaby's welke niet afhankelijk zijn van de zwaarste incontinentie luiers wegens incontinentie want in dat geval voldoen deze luiers helaas niet.