Luiers voor volwassenen verkrijgen via Save Express

Save Express is een webwinkel welke naast incontinentie luiers ook adultbaby luiers verkoopt. Veel adultbaby's van uit geheel Europa bestellen hun luiers bij dit bedrijf zo ook vanuit Nederland. Adultbabyspeelparadijs denkt dat we gerust mogen zeggen dat ze een van de grootste zo niet het grootste aanbod hebben als het om incontinentie en adultbaby luiers gaat. Hun prijzen zijn echt heel redelijk zeker voor de adultbaby luiers met een baby of kinderlijke print en voor de standaard incontinentie luier zijn ze zelfs een van de goedkoopste zo niet de goedkoopste leveranciers. Ze zijn ook veel goedkoper dan Nederlandse webshop welke incontinentie en adultbaby luiers te koop aanbieden. 

Adultbabyspeelparadijs zegt ook een absolute aanrader voor het bestellen van je luiers als adultbaby en niet voor niets dat zoveel adultbaby's graag zaken doen met dit bedrijf.

Ook bestaat de mogelijkheid om je luiers bij ze op te halen bij ze in hun winkel in Hemdingen van maandag tot vrijdag tussen 9,.00 en 14.30 uur waarbij adultbabyspeelparadijs meteen ook vermeld dat dit pas interessant is als men hele grote voorraden afneemt. Want allereerst zeggen we dat men toch wel snel zo een 5.5 uur rijden moet vanaf Utrecht voor men er is want Hemdingen ligt iets boven Hamburg dus niet bepaald naast de deur zullen we maar zeggen. Daarnaast ben je ook nog een vermogen kwijt aan brandstof waardoor het pas interessant wordt als men echt over dozen te gelijk haalt met luiers want voor kleine hoeveelheden adviseren wij gewoon per post te laten verzenden naar Nederland of België.