Incontinentie luiers via 123 drogist bestellen via internet

123 Drogist is een unieke drogist welke als webshop actief is en die naast drogisterij artikelen ook incontinentie luiers in haar assortiment heeft en zelfs een ruim aanbod heeft. Wij zeggen ook dat dit voor een drogisterij in Nederland heel bijzonder is omdat deze normaal geen incontinentie materiaal verkopen.

Bij 123 Drogist hebben ze een zeer ruim assortiment aan incontinentie luiers van de navolgende merken: Tena, Depend, Abena, Seni, Attends, Absorin, AMD en Hartman (beter bekend as Molicare). Dus naar ons idee een vrij ruime keuze ook voor een adultbaby. Het voordeel van 123 Drogist is ook als men boven de €20 besteld dat de verzendkosten ook nog eens gratis zijn terwijl men bij de Nederlandse webshops die zich op de ab/dl scene richten al meteen verzendkosten moet betalen en bij de toeleveringsbedrijven betalen we zelf geen verzendkosten maar dit zal waarschijnlijk ook te maken hebben omdat de kosten waarschijnlijk doorberekend worden aan de zorgverzekeraar hoe of dit zit als men er besteld als adultbaby welke niet in aanmerking komt voor vergoeding van de luiers door de zorgverzekeraar kunnen wij u helaas niet mededelen omdat wij dit niet weten en we daar ook geen informatie over kunnen vinden tot op heden.

Qua prijs zijn ze zo en zo een stuk voordeliger dan bijvoorbeeld apotheek en medische speciaalzaak en het voordeel van de Nederlandse toeleveringsbedrijven is dat men geen over dozen behoeft af te nemen dus men kan gewoon een pak bestellen bij 123 Drogist hetgeen naar ons idee wel erg handig is voor adultbaby's welke niet zo veel luiers per maand gebruiken om wat voor reden dan ook.