Nederlandse ab/dl webshops doen zich voor als leverancier van incontinentie luiers en geven daarmee valse informatie

Nederland kent 2 webshops voor de ab/dl scene welke luiers voor volwassenen te koop aanbieden namelijk AB-DL-TB shop en Euro-DL welke naast de babyprint luiers welke speciaal op de markt zijn voor de ab/dl scene welke voornamelijk worden gebruikt door de adultbaby's omdat de meeste luierliefhebbers totaal niks hebben met deze luier met een kinderlijke print welke op de markt zijn voor de ab/dl scene. Daarnaast verkopen beide webshops incontinentie luiers voor volwassenen waarbij ze zich op hun webshop voordoen als zijnde dat ze leverancier zijn van incontinentie luiers hetgeen misleidend is. Want allereerst kunnen wij van adultbabyspeelparadijs zeggen dat een adultbaby welke om medische redenen luiers draagt en deze dus volledig vergoed krijgt van de zorgverzekeraar ze niet vergoed krijgt als hij of zij deze via de 2 webshops aanschaft. Op de eerste plaats worden zo en zo al niet de volwassenen luiers met een baby of kinderlijke print niet vergoed door de zorgverzekeraar omdat deze niet worden aangemerkt als incontinentie luiers door de zorgverzekeraar maar als fetisj artikelen. Maar ook de incontinentie luiers welke worden aangeboden door beide webwinkels worden niet vergoed en wel omdat we zeker weten dat beide bedrijven niet zijn gecontracteerd door zorgverzekeraars. Bij gecontracteerde aanbieders van incontinentie luiers kunt u gewoon bij een leverancier bestellen en die stuurt de luiers toe naar u en de rekening gaat naar de zorgverzekeraar zodat u als incontinentie patiënt niets behoeft voor te schieten als het om luiers gaat en u een indicatie heeft voor incontinentie. In het geval van beide webshops zal u gewoon als incontinentie patiënt moeten betalen aan ze en de factuur als u deze indient bij uw zorgverzekeraar zal niet betaald worden of slechts gedeeltelijk omdat de bedragen welke u betaald heeft aan een van de twee webwinkels hoger is dan dat de zorgverzekeraar betaald aan gecontracteerde aanbieders van incontinentie luiers waarmee u dus u zelf als adultbaby die ook nog eens incontinentie patiënt is een dief van uw eigen portemonnee zult zijn als u met deze webshops in zee zult gaan.

Maar ook als u de luiers niet via de zorgverzekeraar vergoed krijgt zoals de meeste adultbaby's omdat ze daarvoor niet in aanmerking komen omdat ze gewoon niet incontinent zijn en puur voor de lol luiers dragen en adultbaby zijn waardoor u zo en zo al de kosten van de luiers zelf zal moeten bekostigen zijn deze webshop totaal niet interessant te noemen want wij weten wel goedkopere leveranciers zowel voor de specifieke luiers speciaal voor de adultbaby scene met een baby of kinderlijke print als voor de gewone normale incontinentie luiers welke er op de markt zijn.

Daarom ons advies laat deze Nederlandse webshops voor de ab/dl scene lekker links liggen want ze voegen totaal niets toe voor de adultbaby scene zoals u heeft kunnen lezen. Ongetwijfeld zullen er weer personen zijn die zeggen dat wij zeer negatief zijn naar deze webshops dat mag maar we zeggen enkel en alleen wat wij constateren zien en weten over vergoedingen en prijzen van luiers in Nederland.