Toeleveringsbedrijven voor het leveren van volwassenen luiers

Toeleveringsbedrijven moeten worden gezien als grote magazijnen waar alle merken en bijna alle maten op voorraad zijn van incontinentie luiers welke in Nederland op de markt zijn. In principe richten ze zich op de levering van luiers aan volwassenen welke in aanmerking komen voor vergoeding via de zorgverzekeraar wegens incontinentie maar zover wij weten kan men ook gewoon bestellen en zelf de luiers betalen.

In Nederland zijn MediqCombicare en Bosman toeleveringsbedrijven voor incontinentie luiers. Wij weten omdat we zelf ons materiaal ook via een van deze bedrijven geleverd krijgen dat ze met adressen bestanden werken voor de levering van incontinentie luiers. En daarom denken wij dat dit misschien voor adultbaby's wel eens een probleem kan zijn dat naam en adres bekend is bij de leverancier van de luiers voor een adultbaby ook gezien het feit dat men de luiers niet vergoed krijgt via de zorgverzekeraar maar zelf betaald loopt men de kans dat men het vermoeden gaat dat het een levering is aan iemand binnen de ab/dl scene zeker als je niet frequent een bestelling zult doen.

Het voordeel is dat ze een enorm assortiment hebben veel meer dan de webshops die zich richten op de ab/dl scene, de apotheek, medische speciaalzaak of 123 drogist.