Wij weten dat er ook adultbaby's zijn die hun luier dragen tijdens de vakantie hetzij voor de lol hetzij  omdat ze naast het adultbaby zijn ook wegens incontinentie luiers moeten dragen en daarom dat adultbabyspeelparadijs ook even vermeld waar u incontinentie luiers kunt verkrijgen tijdens uw vakantie voor adultbaby's. 

Allereerst wijst adultbabyspeelparadijs er op dat het niet raadzaam is om luiers mee te gaan slepen als u op vakantie gaat. Zo en zo al niet als u als adultbaby de luiers puur voor de lol draagt dus zonder medische redenen want u heeft maar een beperkt gewicht aan bagage welke u mee mag nemen in het vliegtuig en een ieder weet dat dit zeer beperkt is en men dit beperkte gewicht beter kan gebruiken voor kleding en zwemspullen zullen we maar zeggen welke men ook nodig heeft tijdens de vakantie. Ook hun welke naast het adultbaby zijn ze ook om medische redenen dragen en dus in overleg van een medische verklaring van een arts  het recht hebben om extra bagage zoals incontinentie luiers zonder bijkomende kosten  te mogen meenemen raden wij het af als men luiers in de maten medium en large gebruikt en wel om de volgende redenen: allereerst het scheelt je een enorm gesjouw met koffers of tassen maar het scheelt je ook met het aanvragen van toestemming bij de luchtvaartmaatschappij waarheen je medische verklaring moet sturen om toestemming te vragen voor het gratis mee mogen nemen van extra bagage zoals incontinentie luiers. Volgens een internationale wet mogen ze dit niet weigeren maar wij van adultbabyspeelparadijs en naast adultbaby ook nog eens incontinentie patiënt zijnde begrijpen ook dat niet iedereen er op zit te wachten en gelukkiger van wordt om deze toestemming voor het gratis meenemen van extra bagage in dit geval incontinentie luiers te moeten aanvragen bij een luchtvaartmaatschappij en daarbij is het ook niet eens echt nodig.

In eigenlijk alle vakantie landen rondom de Middellandse zee en zelfs landen elders zijn incontinentie luiers te koop en we gaan u  dan ook uitleggen waar u moet zijn voor de luiers in deze landen. Adultbabyspeelparadijs beperkt zich tot de 

landen waar onze teamleden zelf zijn geweest omdat wij niet weten hoe of het is in andere landen waar wij zelf nog niet zijn geweest of gewoon nooit komen voor vakantie. Heeft u zelf als adultbaby ervaringen met de verkrijgbaarheid van incontinentie luiers in andere landen en wilt u dit met ons delen laat het ons weten per e-mail en wij zullen deze gegevens graag plaatsen op onze eventueel als u dat wilt met vermelding van bron.