Hoe kom je aan incontinentie luiers in Marokko en Tunesië

Voor incontinentie luiers zowel in Marokko als in Tunesië kan je het beste gaan naar de Franse supermarkten van Carrefour of Monoprix waar men naast Tena ook het merk Lilas kan kopen welke een stuk voordeliger zijn dan Tena.

De prijs voor een pak lilas incontinentie luiers met een inhoud van 15 stuks bedraag in Marokko ongeveer Dh 78 wat neerkomt op €7,20. In Tunesië betaal je voor het zelfde pak zo rond de DT 24 wat neer komt op een bedrag van ongeveer €7,20.

Ook worden deze luiers aangeboden in de kleine winkeltjes in de kashba in Marokko en de medina in Tunesië maar we raden met klem aan om deze daar te kopen allereerst wordt het dan een spel van afdingen met de verkoper dat behoord nu eenmaal bij het spel van kopen en verkopen binnen de kashba en medina daarvoor ben je in Noord Afrika en omdat de meeste Nederlanders en Vlamingen geen Arabisch of Berber spreken en dan wordt onderhandelen echt zeer moeilijk en heb je eigenlijk bij voorbaat al het spel verloren want we kunnen je verzekeren je betaald als toerist never en nooit de prijs die het moet kosten en wat de mensen betalen welke wel deze taal spreekt. Maar ook is het zo dat deze pakken vaak zo lang al in de winkel liggen dat ze helemaal onder het stof zitten en men grote kans heeft dat de kleefstrip waar men de luier mee vast niet eens meer plakt.

De kwaliteit van deze lilas luiers is voor een adultbaby gewoon goed te nemen zelfs voor een met incontinentie alleen niet als er sprake is van zware incontinentie dan heb je kans dat ze doorlekken na meerdere grote plassen in de luier.

Er schijnen luier van  het zelfde merk in omloop te zijn voor mensen met zware incontinentie maar volgens een van onze teamleden welke veel overwinterd in deze landen worden deze alleen geleverd aan ziekenhuizen en zijn daarom niet te koop in de supermarkt.