00 HOME » 01 ONZE TEAMLEDEN » AB GELDERSMEISKE » Alles wat u moet weten over ABGeldersmeisje

ABGeldersmeiske vertelt hier alles over zich zelf 

hoi hoi

Ik zal me eens netjes voorstellen.

Ik ben ABgeldersmeiske en Ik ben geboren in 1999. Ik heb al 7 jaar adult baby gevoelens maar destijds wist ik niet wat het was waarom ik mij zo voelde en klein wou zijn. Ik ben een transgender maar dit veranderd niet wie ik ben want ik ben gewoon ABgeldersmeiske. Ik ben hier moderator omdat ik op meerdere fora en chats ook moderator ben geweest zowel op ab/dl gebied als op ander gebied. Mij zal je vaak aantreffen in de chat tussen 17:30 en 20:00 (dit zijn de tijden dat ik meestal online ben maar door medische omstandigheden kan het zijn dat ik afwezig ben). Ik ben ook weleens overdag aanwezig als ik het niet te druk heb. Ik zit in de ab/dl wereld om beter om te gaan met mijn spierziekte. Door deze ziekte heb ik een niet al te goede motorische vaardigheid en ik ben daardoor ook incontinent, ook is het zo dat ik door deze situatie bedlegerig en rolstoelafhankelijk ben en ik zie er jonger uit dan ik in werkelijkheid ben. Ik heb ook een blog op de website waar ik soms dingen in vermeld wat ik graag wil dat mensen weten. Mijn leeftijd die ik heb als ik adult baby ben ligt tussen de 2 en 5. Ik wil wel aangeven dat voor mij ABDL GEEN seksuele aard heeft. Ik zeg dit omdat er een aantal mensen zijn die ABDL wel als een seksueel iets zien en ons daarop afrekenen. Verder heb ik een druk leven buiten de chat ben ik een gamer en ik vind het leuk om veel naar de stad en de markt te gaan. Ik woon thuis samen met mama pappa Mitsu (de kat) en Jewel (de hond).


Waarom ik voor de naam abgeldersmeiske heb gekozen is omdat ik in gelderland woon. Ik woon hier al redelijk lang, dusdanig lang dat ik niet eens goed meer weet hoe lang. Ik ben in dit wereldje gekomen omdat ik op school gepest werd met mijn beperking. Ik werd vooral gepakt op het feit dat ik incontinent was op school en daarmee vond ik het ook steeds moeilijker. Ik ben op meerdere scholen geweest en op alle scholen ben ik wel op een manier gepest en daardoor verloor ik mijn zelfvertrouwen heel erg dus op een gegeven moment was ik aan het zoeken naar manieren om met mijn gevoelens om te kunnen gaan en toen kwam ik per toeval op een aantal ab/dl fora terecht. in het begin vond ik het interessant maar dacht wel bij mezelf dat zou ik nooit gaan doen. Toch ben ik door de jaren heen steeds meer geinspireerd door het idee om in een rol van kleintje te gaan en me geen zorgen meer hoeven maken om onzin die om ons heen gebeurd. Toen ik het op een gegeven moment probeerde was ik gelijk verkocht en wou ik ook niet terug. Me ouders vonden in het begin het ab/dl gebeuren van mij heel raar en wilden er niks mee te maken hebben, ze wilden zelfs dat ik ermee stopte. Maar na heel veel info geven van fora en websites heb ik ze overtuigd om het te accepteren van mij.
In de jaren voordat ik hier op Adultbabyspeelparadijs kwam heb ik veel op andere fora gezeten met ab/dl als thema. Overigens is mijn mening over deze fora ietwat negatief dus ik ga hier niet verder op in. Ik spendeer veel tijd als kleintje en op de chat. Ik ben veel met Adult Baby bezig en spendeer ook veel tijd als kleintje. Door mijn spierziekte heb ik van die stomme spasmes, ongecontroleerde bewegingen en ik lig veel in bed wat mijn mogelijkheden als kleintje al beperken. Daarom dat ik hier ook gelijk ga vertellen wat ik vaak als kleintje doe. Ik kijk zelf heel veel tv en dan vooral zenders als Disney junior. Ik houd niet zo van die grote mensen tv want is altijd alleen maar drama. Het leukste van Disney vind ik Mickey Mouse want ik vind die zo gezellig en leuk om mee te doen. Het allerleukste vind ik my little pony friendship is magic want ik hou van paardjes en het helpt me heel erg in sociale situaties. Ik heb ook heel veel knuffels van vooral my little pony. ik doe vaak theekransjes met de knuffels en doe vaak alsof ze leven. ik slaap ook met die pony's maar ik heb een grote favoriet en dat is mijn princess luna knuffel. die is bijna even groot als mij en dat vind ik zo fijn en zacht liggen. Ik heb ook heel heel erg veel puzzels vooral met eenhoorns en paarden. ik heb puzzels met vooral grote stukken omdat mijn motoriek niet zo heel goed is. ik hou ook van puzzelspelletjes op de computer en op de telefoon want dan kan ik me hoofdje goed gebruiken hihi. Ik doe heel veel spelletjes op de computer want moet toch iets doen door de dag heen. ik doe heel veel spelletjes van Disney en zo want dat is ook heel leuk. Ik vind kleur spelletjes ook heel leuk en ook kijk ik heel veel filmpjes en series op me laptop. ik mag van me ouders niet chatten tenzij het echt een zeker weten veilige chat is volgens mijn ouders want zij zijn heel voorzichtig met mij. Ik slaap 's nachts met me speen die aan een knuffeldoekje zit. Ik lig ook altijd met me hele grote knuffel omdat ik het fijn vind om met iets in me armen te slapen. Ook doe ik meestal een middagdutje omdat ik altijd kapot moe ben 's middags. Ik slaap 's avonds ook altijd vrij vroeg want anders ben ik altijd heel moe. Ook probeer ik piano te spelen wat niet altijd lukt maar daar gaat het mij ook niet om. Bij mij gaat het allemaal om lol hebben en gewoon lekker bezig zijn. Ik wil nogmaals zeggen dat adultbaby voor mij NIKS met seksuele gevoelens te maken heeft omdat ik daar gewoon geen behoefte aan heb.

Mijn functie op Adultbabyspeelparadijs is beveiliging en modereren. Samen met ABZeeuwsmeisje ben ik verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat de chat veilig en gezellig blijft. Ik ben Zeeuwsmeisje tegengekomen op het vorige forum waar ik zat en we hadden het daar altijd heel gezellig. Nu zit ik op deze chat als moderator en hierbij wil ik zeggen ik heb ook veel ervaring als moderator omdat ik ook op andere chats en pagina's heb gemodereerd. Deze pagina's hadden meerdere thema's van ab/dl tot muziek. Mijn beveiliging functie op de site is zorgen dat mensen die niet op de chat mogen er ook niet op kunnen. Dit doe ik samen met de beheerder en de serverbeheerders van de chat.