00 HOME » 01 ONZE TEAMLEDEN » AB ZEEUWSMEISJE » Alles wat u moet weten over ABZeeuwsmeisje

Alles wat u moet weten over ABZeeuwsmeisje

Hallo iedereen ik zal me eerst even netjes voorstellen. Mijn naam binnen de adultbaby scene is ABZeeuwsmeisje en bij velen binnen de scene ben ik zeker geen onbekende omdat ik al 15 jaar actief ben eerst als teenbaby en daarna als adultbaby. Velen zullen mij waarschijnlijk wel kennen omdat ik in het verleden ook al moderator ben geweest bij andere chats binnen de adultbaby en teenbaby scene maar nu ben ik dus sinds maart 2018 moderator van de chat en  lever ik artikelen en informatie aan voor de website van adultbabyspeelparadijs. Bij adultbabyspeelparadijs ben ik samen met mijn vriendin ABGeldersmeiske verantwoordelijk voor een gezellige en veilige chat en help ik de bezoekers met vragen te beantwoorden op het gebied van adultbaby zijn. Dus als je vragen hebt stel ze gewoon per e-mail of per reactie en ik beantwoord deze zo spoedig mogelijk mits het geen vragen zijn op seksueel gebied of vragen waarin men vraagt of men mijn mama of papa mag zijn of dat ik hun mama wil zijn want hierop geef ik zeer beslist geen antwoord.

Anderen zullen mij misschien kennen van mijn blog welke nu ook terug te vinden is op de adultbabyspeelparadijs website wat wel makkelijk is want nu kan men als bezoeker alles vinden en volgen op een website zowel de informatie op het gebied van adultbaby zijn maar ook kan men via mijn blog lezen van hoe ik het allemaal beleef als adultbaby.

Ik draag al vanaf mijn geboorte luiers wegens een aangeboren spierziekte en daarnaast heb ik ook een groeiachterstand want ik ben slechts 141cm groot waardoor ik er veel jonger uit zie dan mijn werkelijke leeftijd van 30 jaar. Als mensen mijn zien schatten ze vaak of zo een jaar of 12 door mijn geringe lengte maar daar ben ik al aan gewend inmiddels en doet me niks meer om eerlijk te zijn.

Ik woon samen met mijn moeder, opa, oma en onze hond op een boerderij in Zeeuws Vlaanderen en ik zeg eerlijk dat ik het plezantste plekje in Nederland vindt. Allen weten van mijn adultbaby gevoelens af en hebben daar geen enkele moeite mee en opa heeft zelfs de zolder van onze boerderij helemaal omgebouwd tot babykamer en speelzolder waarover je elders op deze website meer kan lezen onder de rubriek adultbabykamers.

Vraag je je misschien af van ABZeeuwsmeisje hoe ben jij terecht gekomen in de adultbaby scene. We moeten dan terug naar ongeveer 2002. In die tijd woonde ik met mijn moeder samen onder de rook van Rotterdam. In die tijd ging ik naar een aangepaste school speciaal voor kinderen met een medische beperking of handicap omdat ik letterlijk op de gewone school weggepest en getreiterd ben vanwege mijn handicap of beperking door mijn spierziekte en incontinentie. Het pesten en treiteren gebeurde ook bij mijn huis en daardoor was ik zeer onzeker en had enorme moeite met het accepteren van mijn handicap of beperking en al helemaal met mijn incontinentie hetgeen ik ook dagelijks zie en hoor van vooral jongeren met incontinentie die actief zijn als teenbaby of adultbaby. Ik sta al zeg ik het zelf vrij positief in het leven en probeer ondanks mijn handicap of beperking toch het beste  er van te maken en vooral te genieten van het leven. Dat lijkt mij persoonlijk beter als je een medische beperking of handicap hebt en daarbij ook incontinent bent want in een hoekje gaan zitten en de gehele dag droevig of depressief zijn omdat je alleen maar zit te piekeren over je handicap of beperking en je incontinentie lijkt mij niet bepaald de oplossing en daar ben ik ook niet de persoon voor om bij de pakken neer te gaan zitten.

Inmiddels woon ik al weer zo een 10 jaar in Zeeuws Vlaanderen en dat bevalt me prima en ik vermaak me prima en het is zeer zeker niet zo dat ik 24/7 als een peuter gekleed gaat. Op de eerste plaats ben ik van mening dat het adultbaby zijn dan heel snel zal gaan vervelen en daarbij lijkt het me ook bijna onmogelijk omdat je dan eigenlijk niet meer buiten het huis kan komen want ik zie me zelf nog niet als peuter gekleed over straat gaan. Zelf wil ik dit niet eens maar ook mijn moeder, opa en oma zouden dit nooit accepteren en daarbij ben ik ook van mening dat mijn directe omgeving behalve mijn familie behoeft te weten dat ik adultbaby gevoelens heb omdat ik zeker weet dat niet iedereen in het dorp er begrip of respect voor zou hebben of voor zou willen opbrengen. Want het adultbaby gebeuren is helaas nog steeds niet voor iedereen bespreekbaar en ik wil gewoon niet dat mijn familie problemen krijgt door mijn gevoelens voor het adultbaby zijn.

Ik hoop dat ik andere jongeren met adultbaby gevoelens kan helpen met het accepteren dat ze deze gevoelens hebben of je nu net als ik zelf om medische redenen luiers draagt en je weer baby of peuter wilt voelen of dat dit is zonder medische redenen. Maar vooral hoop ik dat voor met name jongeren met adultbaby gevoelens en problemen hebben dat ouders niet accepteren dat hun dochter of zoon deze gevoelens heeft en er van alles aan doen om deze gevoelens van hun dochter of zoon te doen stoppen te laten zien dat ze zich als ouders zeer beslist zich geen zorgen behoeven te maken dat hun dochter of zoon deze in de ogen van veel ouders rare en vreemde gevoelens heeft. En dat zolang dit op een goede en verantwoordelijke manier gebeurd geen kwaad kan en daarom dat ik samen met de andere teamleden van adultbabyspeelparadijs op de website laat zien dat het zich weer baby of peuter willen voelen ook kan zonder seks en seksuele handelingen waardoor men ook gaat inzien dat ouders zich geen zorgen behoeven te maken om hun kind met gevoelens om zich weer baby of peuter te willen voelen. Naar mijn idee is het beter dat hun dochter of zoon zich weer baby of peuter wil voelen en als baby of peuter behandeld wil worden door de ouders dan dat hun dochter of zoon gaat experimenteren met drugs en/of alcohol. Want ik heb nog nooit gehoord dat iemand met teenbaby of adultbaby gevoelens bij verslavingszorg liep om af te kicken en daarom lijkt het mij dat ouders zich beter zorgen kunnen maken dat hun kind niet aan de drugs of alcohol geraakt dan dat men zich druk gaat zitten maken over het teenbaby of adultbaby gebeuren waar hun dochter of zoon in geïnteresseerd is. 

Ook begrijp ik wel dat ouders niet bepaald enthousiast zijn als ze merken of horen dat hun dochter of zoon gevoelens heeft om weer baby of peuter te zijn. Ik denk dat dit grotendeels komt omdat het voor veel ouders een heel vreemde en vooral heel nieuwe situatie is omdat ze totaal niet bekend zijn met de teenbaby en adultbaby scene. Maar ik denk zelf dat het veel meer te maken heeft met vooral de vele vooroordelen die er zijn over het adultbaby gebeuren namelijk de vaak negatieve publiciteit als het moeilijk bespreekbare onderwerp weer eens te sprake komt in een of ander sensatie programma op de tv maar ook door het vaak schimmige karakter dat er heerst rondom het ab/dl gebeuren omdat bijna alles afgeschermd wordt voor de buitenwereld door de scene hetgeen naar mijn idee niet bijdraagt tot meer begrip en acceptatie van de buitenwereld en dan met name van ouders van jongeren maar ook niet van partners van volwassenen met gevoelens voor het ab/dl gebeuren waarvan de andere helft totaal niet actief is binnen de scene. Naar mijn idee zal het open zijn en het voor een ieder vrij toegankelijk zijn van websites, forums en chats bijdragen tot meer begrip en vooral meer duidelijkheid geven aan ouders en partners die te maken hebben met iemand met gevoelens voor het teenbaby of adultbaby zijn. Gelukkig heeft onze beheerder van adultbabyspeelparadijs in overleg met de teamleden er voor gekozen om onze website wel voor een ieder toegankelijk te maken zodat niet alleen de adultbaby's zelf maar ook ouders, partners en mensen die nieuwsgierig zijn en willen weten wat de adultbaby scene nu precies inhoudt kunnen zien wat het adultbaby zijn nu precies is mede daar wij niets te verbergen hebben en ook laten zien dat het adultbaby gebeuren niet om seks en seksuele handelingen gaat omdat wij ook duidelijk aangeven dat het gaat om het zich weer baby of peuter kunnen voelen een soort van herbeleving van de baby of peuter tijd. 

Ik hoop dat u nu een beetje meer over mij te weten bent gekomen en wens u veel plezier toe op de website en de chat van adultbabyspeelparadijs en op mijn blog op de website van adultbabyspeelparadijs.