Met de boot naar eiland

Gepubliceerd op 2 april 2018 om 07:25

Goede morgen iedereen we zitten op de boot van Thessaloniki naar een eiland hier voor de kust midden in zee het is 2 uur varen er naar toe. Het moet heel erg mooi daar zijn qua natuur maar er schijnt ook een oud klooster te zijn een  soort heilige plek voor de Grieken we zullen wel zien wat het is en voorstelt. Ook hebben ze er heel mooi strand dat vindt ik me nichtje en haar broertje veel interessanter strand dan oude gebouwtjes maar opa en oma willen ook iets moois zien dan alleen maar strand en zee hihi het is voor hun ook vakantie.

Razende reporter Druktemaker is druk aan het fotograferen maar die maakt overal foto van opa zegt ze lijkt wel zo een Japannertje die zien hun vakantie ook alleen maar door een lens me nichtje had er een kunnen wezen hoor. Het komt dat er is verteld dat als je geluk hebt dat je dolfijnen kunt zien in de zee en die wil ze zien en foto van maken dat ze zelfs haar ontbijt laat staan om ze maar te kunnen zien en vooral te fotograferen. Vraag me af hoe ze reageert als de dolfijnen niet te zien zijn, Ik zei tegen me familie dan zeg ik oh ze waren even ontbijten dat had jij ook beter kunnen doen.

We zijn  op het eiland een oud klooster wezen bekijken die was wel heel erg mooi maar niet zo goed toegankelijk met de aangepaste buggy we mochten er kaas proeven  die was wel lekker en je mocht er ook pik zwart brood proeven niet dat het aangebrand was maar een soort van rogge brood alleen brak je daar bijna je kiezen op zo hard was dat brood. 

Daarna zijn we nog met de auto het eiland rond gereden en in een dorpje hebben we gestopt en hebben we eerst wat rondgekeken. Me nichtje druktemaker is echt brutaal hoor gaat gewoon bij een schooltje door open raam naar binnen staan gluren en zo ook bij een huis en als die mensen van het huis dan zeggen dat ze niet naar binnen moet staan gluren is ze verontwaardigd. Daarna hebben we lekker berggeit gegeten daar bij een eethuisje annex restaurantje en die was echt heel lekker. We wilden naar strand maar dat was niks allemaal van dat kiezelsteentjes zand dat vinden we niks. Dus lekker op een terrasje zitten genieten van de zon en daarna weer 2 uur terug met de boot naar Thessaloniki. 

's Avonds zijn we nog lekker ijsje wezen halen bij ijswinkel vlakbij het huis van me nicht en lekker bij haar opgegeten en nog wat kletsen en toen was het voor me nichtje bed tijd en zijn wij naar ons huis gegaan en ben ik gaan slapen.

 


«   »