Adultbaby en poepluiers

Gepubliceerd op 16 september 2018 om 07:22

Hoe of ik denk over het poepen in de luier door adultbaby's

Allereerst moet ik even een paar dingen recht zetten of beter gezegd een aantal misverstanden rechtzetten omdat ik door een of andere randdebiel die zelf een obsessie heeft voor alles wat met poep te maken heeft ongeveer wordt afgeschilderd als de meest perverse vrouw ter wereld omdat ik in het verleden op een van mijn blogs had aangegeven dat ik gewoon in mijn luier poep en daar geen enkel probleem mee heb en zeker als adultbaby in de rol van peuter niet en daarom ga ik hier ook beschrijven hoe en wat ik er van vindt dat adultbaby's in hun luier poepen en dit prettig of fijn vinden of er geen enkele moeite mee hebben en vooral wat naar mijn idee wel en niet kan.

Allereerst ben ik van mening dat een ieder vrij is om zijn of haar adultbaby belevenis op zijn of haar eigen manier te beleven of men nu alleen in de luier plast of ook poept moet een ieder allemaal zelf weten. Wel heb ik zelf zoiets van allemaal leuk maar het moet niet zo zijn dat andere mensen er overlast of hinder van ondervinden of dat het aanstoot gevend is voor mensen in je directe omgeving. Daarom dat ik ook zeg dat in het openbaar poepen in het bij zijn van andere mensen die daar totaal niets mee hebben gewoon niet kan en al helemaal niet als je dat voor de lol doet bijvoorbeeld in een supermarkt of in het openbaarvervoer zoiets kan je gewoon niet maken naar mijn mening.

Nu moeten we even 2 dingen goed gescheiden houden binnen de adultbaby scene namelijk de mensen die puur voor de lol in hun luier poepen en de mensen actief zijn binnen de adultbabyscene welke ook nog eens incontinent zijn en dan bedoel ik mensen incontinentie en dan in het bijzonder hun met zware of dubbele incontinentie. Vooral de mensen met zware of dubbele incontinentie kunnen er gewoon niets aan doen als dat gebeurd omdat ze totaal of nauwelijks controle over hun sluitspieren hebben maar deze mensen nemen veelal voorzorgsmaatregelen als ze de deur uitgaan van te voren hun darmen te spoelen zodat het risico dat ze in hun luier poepen in het openbaar tot een minimum beperken maar een ongelukje zit in een klein hoekje. Maar het is zeker niet zo dat deze mensen bewust in het openbaar in de supermarkt of in het openbaar vervoer hun luier staan te vullen zoals enkele gestoorden voor de lol doen want mensen met incontinentie actief binnen de adultbaby scene hebben nog wel fatsoensnormen dat ze andere mensen die totaal niets met het adultbaby gebeuren niet gaan lastig vallen hier mee en dat lijkt mij niet meer dan normaal dat je rekening houdt met andere mensen en zeker als adultbaby want niet iedereen buiten de adultbaby scene heeft nu eenmaal begrip voor onze adultbaby gevoelens en ik ben van mening dat je het niet kan maken om anderen met onze adultbaby gevoelens te confronteren welke daar zelf niets mee hebben laat staan mensen die we niet eens kennen en niet eens weten hoe of hu tegenover het adultbaby gebeuren staan.

Zoals ik al eerder heb gezegd vindt ik dat een ieder die adultbaby gevoelens heeft die moet kunnen uitten en het moet beleven op een manier die hij of zij het leukst vindt en vooral als het prettigst ervaart en of daar nu poepen in de luier bij hoort thuis zeg ik moet ieder voor zich zelf weten. Ik begrijp ook dat er mensen zijn zelfs binnen de adultbaby scene die daar totaal niks mee hebben ook dat respecteer ik maar vindt ook dat hun die daar totaal niets mee hebben ook de mensen die er wel iets mee hebben met het poepen in de luier thuis in hun waarde moet laten en niet meteen met vooroordelen en verwijten moeten klaar staan. Ik ben van mening als ze het thuis doen dat ze eigenlijk niemand er mee lastig vallen behalve dan misschien huisgenoten maar ik neem aan dat ze goede en duidelijke afspraken hebben gemaakt daarover over het poepen in de luier in huis.

Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik zelf ook gewoon in mijn luier poep ondanks dat ik overdag wel enigszins controle heb over me ontlasting maar ik ga het hier uitleggen waarom. Zoals ik al eerder op mijn blog heb aangegeven ben ik incontinent en heb een spierziekte waardoor ik niet zelf mijn luier aan en uit kan doen omdat ik daarvoor gewoon de kracht niet heb om hem goed en stevig aan  te trekken zodat hij niet lekt en daarvoor altijd hulp bij nodig heb. Als ik slaap heb ik helemaal geen controle over mijn sluitspieren en laat ik dus alles lopen net als een baby of peuter op de dag heb ik wel wat controle over mijn ontlasting maar moet ik heel snel zijn anders zit het al in mijn luier en daarom dat het makkelijker is om het gewoon in de luier te doen als ik thuis ben omdat dit gewoon veel minder stress geeft om op tijd te zijn. Misschien ook wel omdat ik mij graag peuter voel is het misschien wel zo dat ik er geen enkele moeite meer mee heb om in mijn luier te poepen. Voor sommige mensen zal dat misschien raar of vreemd over komen maar ik zeg dan wat zal jij zelf doen als je incontinent bent en weet dat het heel veel stress geeft om op tijd te zijn voor het toilet of dat je je nergens druk om behoeft te maken en het gewoon in je luier kan en mag doen net als een baby of peuter en dat lijkt me als adultbaby dan wel heel erg gemakkelijk om een keuze te maken gewoon de luier gebruiken omdat je hem toch al draagt.

Ik vindt het betreurenswaardig dat er zelfs binnen de adultbaby's en luierliefhebbers mensen zijn die niet of nauwelijks begrip hebben voor mensen binnen de zelfde scene die er voor kiezen in hun luier te poepen omdat ze toch al incontinent zijn het voor hun minder stress geeft om snel naar het toilet te gaan en zich van de luier te ontdoen met als resultaat dat het meerdere keren toch mis gaat en men al in de luier heeft gepoept voor men de luier heeft kunnen afdoen.  Op de eerste plaats vraag ik mij af waarom zo bekrompen en zo veel vooroordelen en afschuw hierover als men zelf ook actief is binnen de adultbaby of luierliefhebbers scene. Zulke rare reacties en opmerking vanuit beide scenes had ik zelf eigenlijk niet verwacht maar eerder van buitenstaanders welke niet actief zijn binnen de adultbaby of luierliefhebbers scene. Daarbij heb ik zelf ook zo iets van wie ben jij dan als je zelf ook actief bent binnen de adultbaby of luierliefhebbers scene om een oordeel over anderen binnen de scene te hebben wetende dat de mensen buiten de scene veelal ook geen begrip hebben voor jouw gevoelens voor het adultbaby zijn of je voorliefde voor luiers. Het lijkt mij dan juist als je zelf actief bent binnen een van de twee scenes dat je juist je kritiek op anderen binnen een van de scenes van hoe of dat hij of zij  de adultbaby belevenis beleefd voor je dient te houden. Maar ik heb zelf zo iets van ze kletsen maar raak en ze hebben hun vooroordeel maar klaar daar trek ik me toch niks van aan alleen zeg ik er wel meteen bij dat ik het super hypocriet vindt om een vooroordeel te hebben over de belevingswereld van anderen binnen de scene terwijl je zelf ook actief bent in deze scene en weet dat het door mensen welke niet actief zijn binnen de scenes niet of nauwelijks wordt geaccepteerd dat jij deze gevoelens voor adultbaby zijn of gevoelens voor het dragen van luiers hebt en al helemaal niet als je niet incontinent bent.

Ik ben zelf van mening zolang je andere mensen er niet mee lastig valt moet je gewoon doen waar je zelf je het beste en vooral het prettigste bij voelt en dat doe ik ook en adviseer een ieder het adultbaby zijn op zijn of haar eigen manier te beleven waarbij men zich het prettigste voelt en hoe of anderen daar over denken daar moet je gewoon maling aan hebben en denken ach die weet gewoon niet beter en laat maar kletsen want het is onbegonnen om met leeghoofden in discussie te gaan hierover zonde van je kostbare tijd.

 

 


«   »