HOME » 012 OPVANG CAPACITEIT » Berekenen opvang capaciteit

Opvangcapaciteit van adultbaby luiers een lachertje

Als adultbaby en daarbij ook nog eens incontinentie patiënt waarschuwen wij er voor dat er eigenlijk totaal niet klopt van de opvangcapaciteiten van luiers voor volwassenen en dan met name bij de luiers welke zijn voorzien van een baby of kinderlijke print voor de adultbaby scene en eigenlijk onder de noemer fetisj luiers vallen en niet onder incontinentie luiers  voor alle duidelijkheid. De verkopers doen ons geloven met hun mooie verkooppraatjes dat deze luiers maar liefst meer dan 5 liter vocht kunnen opnemen. We hebben ze al voorbij zien komen die zelfs naar de kopers beweren 7 liter vocht kunnen opnemen. Want als dit inderdaad waar zou zijn dan hebben de verkopers van adultbaby of fetisj luier de ideale luier voor mensen met zeer zware incontinentie nu ontdekt en uitgevonden en vele mensen met incontinentie met de zwaarste vorm verder geholpen omdat ze eindelijk van doorlekkende luiers af zijn. 

Wij van adultbabyspeelparadijs weten mede daar enkele van onze teamleden zelf ook luiers dragen bestemd voor de zwaarste vorm van incontinentie dat de zwaarste opvangcapaciteit ligt bij en rond de 4 liter afhankelijk van de maat en het merk daar kunnen we gewoon heel helder en duidelijk over zijn.

Maar nu komt het wij kunnen u garanderen dat u blij mag wezen als u 75% van deze door fabrikanten, leverancier en verkoper aangegeven opvangcapaciteiten haalt of u nu de luiers draagt als adultbaby puur voor de lol of dat u ze draagt als adultbaby die ook nog eens incontinent is dat maakt totaal geen verschil. Want wij weten uit ervaring dat na 70% van de opvangcapaciteit die staat vermeld voor de luier u al grote kans loopt dat de luier gaat door lekken en we weten er alles van omdat we dat in het verleden diverse keren hebben meegemaakt met name in de tijd dat we Tena droegen waarbij ook werd gezegd dat deze maar liefst rond de 3 liter vocht kon op nemen en in de praktijk bleek dat dus veel minder namelijk iets meer dan 2 liter en dat scheelt toch wel een paar plassen die men minder kan doen in de luier en toch wel vrij lastig voor iemand die niet voelt dat het moet plassen of plast en daarom afhankelijk is van zijn of haar luier voor incontinentie.

Het probleem dat er totaal niets klopt van die opvangcapaciteiten heeft te maken met de manier van waarop de testen voor de opvangcapaciteit worden gedaan. Wij van adultbabyspeelparadijs zeggen ronduit lachwekkend te noemen en te belachelijk voor woorden zoals deze testen worden uitgevoerd. De opvangcapaciteit van de luier wordt namelijk vastgesteld doormiddel van een dompelbadje waarbij de luier in het water wordt ondergedompeld. De luier wordt vooraf gewogen en dat doet men na het badje of onderdompelen opnieuw. Het verschil in gewicht is dan de opname van de luier. Dit noemen wij van adultbabyspeelparadijs ronduit lachwekkend zo een test en wel om de volgende redenen: het is leuk hoor zo een luier onderdompelen in een badje en dan na aftrek van het gewicht van de luier voor dat deze ondergedompeld werd af te trekken van het gewicht van wat de luier weegt na te zijn ondergedompeld en helemaal verzadigd is door het vocht. Hiervoor behoeft men naar ons idee geen duur research of onderzoek te doen want naar ons idee kan een ieder dit wel bedenken te twee getallen van elkaar af te trekken en er komt een uitkomst uit die je dan gemakshalve dan maar opvangcapaciteit noemt leuk bedacht maar dit werkt niet en slaat totaal nergens op is onze mening.

Wij gaan allereerst zeggen zoveel urine als vocht dat de testers in de luiers krijgen krijgt u lang van uw leven niet voor elkaar en wel om de volgende redenen: allereerst u dompelt de luier niet in zijn geheel onder als u in de luier plast maar de urine komt op een plaats en verspreid zich langzaam over de gehele luier uit dit is toch een heel groot verschil van hoe of het vocht in de luier komt. Ook is het zo als u als adultbaby de luier draagt en daarin geplast heeft dat als u zit of ligt er door uw lichaam druk op de luier komt het geen bij de test dus niet gebeurd omdat de luier dan niet gedragen wordt maar slechts alleen wordt onder gedompeld in water ook een enorm groot verschil. Door de druk op de luier veroorzaakt door zitten of liggen met een luier om door het lichaam verspreid de urine nog meer door de luier waardoor deze veel eerder verzadigd raakt en men dus als men meerdere keren plast dat plekken in de luier die het eerst en ook het meest in aanraking komen met urine het niet meer kunnen verwerken en mede door de druk van het lichaam op de luier heeft men grote kans dat deze gaat lekken met name in de liezen iets wat we waarschijnlijk allemaal wel herkennen als we een lekkende luier hebben gehad is dat bijna altijd in de liezen.

Helaas wordt deze vreemde doch rare manier van de opvangcapaciteit bepalen van luiers ook toegepast door fabrikanten van incontinentie luiers en dit begrijpen we werkelijk niet want het is een test waar eigenlijk niemand wat aan heeft omdat er geen rekening is gehouden met of er druk op de luier komt van de persoon welke de luier draagt maar misschien nog veel belangrijker van de hoeveelheid vocht welke in een keer in de luier komt en opgenomen dient te worden door de luier. Het lijkt ons dat bij iemand met lichte incontinentie de hoeveelheid urine welke in een keer in de luier komt aanzienlijk minder is dan die bij iemand met zware vorm van incontinentie daar kunnen we het toch wel over eens zijn lijkt ons.

Daarom