HOME » 014 ADULTBABY KAMER » Adultbaby zolder van ABZeeuwsmeisje

Adultbaby zolder van ABZeeuwsmeisje

Ons teamlid ABZeeuwsmeisje zegt ik heb eerst in ons oude huis een adultbaby kamer gehad die was ook heel mooi maar stukken kleiner dan nu de adultbaby zolder daar moet ik gewoon eerlijk in zijn. Nadat ik nu ruim 10 jaar geleden samen met mijn moeder ben verhuisd en bij mijn opa en oma ben gaan wonen op de boerderij en opa ook een stuk bij heeft laten bouwen aan de boerderij heb ik de beschikking over de gehele zolder van de boerderij en ik kan zeggen dat is echt heel veel ruimte hoor en daar ben ik wel blij om.

Ik ga nu hier een beetje uitleggen hoe of mijn adultbaby zolder er uitziet. De zolder bereik je via de trap eventueel kan je ook met de traplift die er speciaal voor oma is gekomen nadat bij oma hart problemen waren ontdekt waar ze gelukkig van hersteld is maar de trap steeds of en af kost haar best wel veel moeite en daarom hebben we nu een traplift. Ik mag er ook gebruik van maken door mijn spierziekte maar het is beter dat ik toch zelfstandig probeer de trap op en af te gaan al gaat dat dan niet zo heel snel altijd beter om zoveel mogelijk zelf proberen te doen lijkt mij . Die hulpmiddelen zijn mooi en handig maar het is naar mijn idee beter om zoveel mogelijk zelf te doen en vooral te bewegen dat zegt ook de dokters en therapeute.

Je moet 2 trappen op klauteren om bij de adultbaby zolder te geraken. Eenmaal boven aangekomen heb je de keuze om naar links te gaan waar het gedeelte is wat de adultbaby slaapkamer is afgesloten door een deur en als je naar rechts gaat heb je ook een deur en dan kom je eigenlijk op de speelzolder en nu ga ik even alles uitleggen over hoe of alles is ingedeeld en vooral hoe alles er uitziet op de adultbaby zolder zodat men een beetje een indruk krijgt van mijn adultbaby zolder.

In overleg met mijn moeder, opa en oma en op advies van me tante die voorheen adviseuse was voor het inrichten van woningen en dus ook precies weet hoe of een baby kamer er uit moet zien hebben we besloten om de zolder te splitsen namelijk een baby kamer om te slapen en verzorgd te worden en een gedeelte waar ik fijn kan ontspannen en spelen als adultbaby in de rol van peuter maar ook eventueel kan relaxen of computeren zonder adultbaby te zijn.

Mijn adultbaby slaapkamer is helemaal ingericht in Minnie Mouse stijl en haar vriendjes en dat is aan de buitenkant al te zien want de deur die toegang geeft tot de adultbaby kamer is roze geverfd en dan echt zo een zuurstok roze kleur en voorzien van een bordje met een baby Minnie Mouse er op met de tekst Babyroom en dan mijn naam Sandra er op. Deze heb ik jaren geleden ooit is gekocht toen ik bij Disney in Amerika was en vrolijkt nu mijn adultbaby kamer op.

De adultbaby kamer is voorzien van 2 adultbaby ledikantjes  met spijlen. Je vraagt je misschien af waarom 2 heb je aan een bed niet genoeg dan. Jawel hoor maar die andere is voor me nichtje die is net als ik zelf ook incontinent en heeft zware Alle Dagen Heel Druk zoals ik het noem en dat die zo onrustig is met slapen dat als ze in gewoon bed slaapt je grote kans loopt dat je midden in de nacht pats boem hoort en dan is ze uit haar bed gevallen en ligt ze op de grond dat moeten we ook niet hebben he. Daarom dat extra bed dat er staat voor als ze komt logeren bij opa en oma want tenslotte woon ik met me moeder bij opa en oma in huis en ze woont vlakbij maar wil ook graag bij opa en oma logeren en soms moet dat ook door de drukke werkzaamheden van haar moeder en vader. Ik zelf ben wat minder enthousiast over haar logeer partijtjes bij oma want ze kletst de oren van je hoofd ook als ze slaapt maar daar kan je eigenlijk ook niet veel aan doen door haar ADHD maar je slaapt niet echt lekker hoor als ze je de gehele nacht wakker houdt door haar gebabbel. De bedden zijn afkomstig van een Duitse webshop voor adultbaby meubelen.

Voorheen had ik zo een echt ziekenhuisbed ook met spijlen maar daar werden we echt helemaal gek van dat ding om de haverklap was die stuk want dat ding kon om hoog en laag gedaan worden en zelfs het matras kon in allerlei standen gezet worden aangepast aan je handicap of beperking zoals ik heb door mijn spierziekte. Hij was vaker stuk dan dat die goed werkte waardoor er steeds monteur moest komen om hem te maken maar even later hadden we weer het zelfde probleem dat het bed niet om hoog of laag kon een regelrechte ramp was het. Hierop heeft me moeder in overleg met opa en oma besloten weg met dat bed en hebben we via geld van de gemeente en met toestemming van hun zelf een aangepast bed mogen kopen voor mij en dat is dan mijn adultbaby bed maar uitermate handig ook voor mij  gezien mijn medische beperkingen of handicap zodat ik niet uit bed kan vallen 's nachts.

De muren van mijn adultbaby kamer zijn allemaal voorzien van Disney muurschilderingen van Minnie mouse en haar vriendjes en die schildering loopt in zijn geheel door wat wel heel grappig is want de gehele baby kamer straalt een en al Minnie en haar vriendjes uit waardoor het een vrolijke boel is. Elders op de website van adultbabyspeelparadijs heb ik ook al verteld over deze mooie muurschilderingen welke zeker je adultbaby kamer opvrolijken en mooier maken en ik zeker iedereen kan aanbevelen.

Er staat ook een extra grote commode niet zo een die afkomstig is vanuit een adultbaby webshop maar een die ook gebruikt wordt bij medische dag verblijven en die helemaal gemaakt is op maat voor mij en voor me moeder en oma op hoogte zodat het niet hun rug kost tijdens mijn verzorging die ik zelf niet kan door mijn spierziekte. Ik kan zelf heel gemakkelijk via een trappetje op de commode klauteren doormiddel van een uitschuifbaar trappetje die je als je hem niet nodig hebt onder de commode kan duwen zodat die niet in de weg staat ze hebben echt overal aan gedacht de leverancier in opdracht van de gemeente die ons deze commode heeft toegewezen door mijn handicap of beperking. Hij is ook voorzien van een wasbak met koud en warm stromend water wat wel handig is voor me moeder en oma dan hoeven ze niet met teiltjes met water te lopen sjouwen de trap op naar de zolder. De commode ziet er ongeveer uit als hier onder afgebeeld en heeft een lig oppervlakte van 160cm en dan komt daarnaast nog de wasbak dus best wel groot dat ding al zeg ik het zelf maar we hebben hem nu eenmaal nodig voor de zorg aan mij door me beperkingen of handicap en we kunnen hem eigenlijk niet missen deze commode.

Bij mij is alleen het bovenblad rood en hebben we hem een beetje vrolijker gemaakt door hem met leuke Minnie mouse stickers te beplakken van die hele grote stickers zijn da speciaal voor op kasten en meubels te plakken welke je bij de bouwmarkt kan kopen en waarmee de boel er gelijk een stuk vrolijker uit ziet in je adultbaby kamer. We hebben dat eerst wel netjes gevraagd aan de gemeente of we dit mochten die stickers er op plakken omdat we de commode in bruikleen van de gemeente hebben maar eigenlijk is het wel zo dat ik hem te leen heb zolang we hem nodig hebben dus eigenlijk heel mijn leven door mijn handicap of beperking en daarom hebben ze ook denk ik toestemming gegeven. We hebben dan ook stickers gekocht bij de bouwmarkt die ook weer makkelijk te verwijderen zijn als dat zal moeten en geen schade aanbrengen als je ze er af haalt.

Verder staan er 2 hele mooie kinderkasten met Minnie mouse in mijn adultbaby kamer. In de ene hangen en liggen al mijn adultbaby kleding zoals rompertjes, plastic broekjes, peuter jurkjes en pyjama's. In de andere hangt en liggen mijn gewone kleding zodat alles netjes van elkaar gescheiden is. De gewone kleding is eigenlijk gewoon kinderkleding door mijn groei achterstand heb ik nog een kindermaatje vroeger vond ik dat heel erg maar nu heb ik zo iets vindt het ook wel leuk en grappig. Want nu ligt en hangt die kast vol met T-shirtjes met printjes van mijn favoriete Disney figuurtjes meeste Minnie mouse maar ook andere figuurtjes die ik leuk en grappig vindt. Ook hangen en liggen er neutrale rompertjes in die kast dus rompertjes zonder baby of kinderlijke print. Ik ben dol op mooie en leuke kleding vooral die met een leuke en vrolijke print.

Mooi he deze kast zoals hier onder afgebeeld past echt in een meisjes kamer van een adultbaby en je kan er echt heel veel in kwijt hoor al vinden me moeder en oma dat ze ongeveer uit puilen van de kleding zowel adultbaby gericht als gewone kleding want ze zeggen als ze mij me zin geven dan staan er straks 5 van die kasten in mijn adultbaby kamer omdat ik maar kleding wil kopen als ik iets moois zie wil ik het hebben zeggen ze en dat gaan ze dan ook een beetje beperken door dat ik niet alles mag kopen wat ik mooi vindt. Oma en mam zeggen anders moet opa straks weer een deel bij bouwen aan ons huis alleen voor opslag van mijn kleding hihi van mij mag die hoor dan behoef ik dat gezeur van we gaan niks kopen want je hebt genoeg kleding ook niet meer aan te horen elke keer van mam en oma. En heeft opa weer wat te klussen want die kan toch niet stil zitten al zeg ik het zelf.

Op de vloer heb ik klik laminaat liggen en wel een kleine afbeelding van Pooh beer er op welke heel apart is want naar mijn weten is deze ook niet meer te koop. Zelf had ik liever met Minnie mouse gehad maar die bestaat al helemaal niet wat ik heb begrepen moeten ze dan maar is snel verandering in aanbrengen hoor en snel mee op de markt komen past beter bij mijn inrichting van mijn adultbaby kamer. In een ander artikel elders op de website heeft adultbabyspeelparadijs uitgelegd waarom je bij het maken van je adultbaby kamer geen vloerbedekking moet nemen en ik kan zeggen ik ben blij dat die klik laminaat er ligt want er is al diverse keren zo een potje met baby zalf van de commode gevallen of misschien beter kan ik zeggen afgestoten doordat ik door mijn spierziekte erg beweeglijk ben ook tijdens het verschonen van mijn luier en per ongeluk dan in een reflex zo een potje er afstoot en dan bam ligt die stuk op de vloer en de gehele commode en vloer zit onder die smurrie en die is echt heel moeilijk op te ruimen naar mijn idee als dat in vloerbedekking terecht komt nu doet mam of oma het oprapen en een natte mop er over en je ziet er niks meer van.

Voor de raampjes hangt vitrage met je raadt het al afbeelding van Minnie mouse daar hebben we echt heel lang naar moeten zoeken maar uiteindelijk toch gevonden. Daar achter hangt een soort verduisteringsgordijn die naar beneden kan met name op de dag als ik middags een middagslaapje doe zoals bij peuters het geval is maar welke eigenlijk is om te rusten door mijn spierziekte vooral nadat ik naar therapie ben geweest of als ik veel bezig ben geweest met lopen en daardoor heel erg moe ben geworden omdat me spieren niet mee wilde werken omdat ze weer eens geen zin hadden en eigenwijs wilden zijn en dus niet mee werkten waardoor ik heel erg moe ben geworden. En daar voor hangen dan nog overgordijntjes en je raadt het al met afbeelding van Minnie mouse hoe kan het ook anders.

Naast de 2 ledikantjes met spijlen of misschien beter gezegd er tussen staat een nachtkastje met Minnie Mouse afbeelding en daarop staat een reuze grote wekker van haar een onbreekbaar kindermodel en maar goed dat die onbreekbaar is want anders had die denk ik wel al 100 keer kaduuk geweest omdat ik hem er afstoot als ik hem af of uit wil zetten als die af is gegaan omdat ik op moet staan. 

Aan het plafond hangt een hele mooie lamp met afbeelding van Minnie mouse en aan de muur boven de commode hangt nog een wandlampje met haar afbeelding zodat er ook voldoende licht is in mijn adultbaby kamer.

Beide ledikantjes zijn voorzien van Minnie mouse dekbed en dekentje en zelfs de hoeslakens zijn met haar afbeelding. Me moeder en oma worde er soms helemaal gek van want als er nieuw beddengoed moet komen dan is het altijd weer zoeken geblazen naar Minnie mouse want ik wil gewoon geen andere op me bed hebben alles moet Minnie mouse zijn en als ze dat niet hebben mag het ook Mickey mouse zijn maar liever Minnie. Ook hebben  beide ledikantjes een grote knuffel van Minnie mouse. Me opa zegt wel eens lachend over mij het lijkt Minnie mouse zelf wel die er slaapt dat vindt ik wel grappig hij weet nu eenmaal hoe grote fan ik ben van Minnie mouse.

Ik heb ook een Minnie mouse pyjama die nu een beetje op begint te geraken maar helaas dat winkeltje waar we hem destijds gekocht hebben bestaat niet meer en ben hem nog niet elders tegen gekomen in winkels of op internet.

Ik hoop dat een ieder nu een beetje een idee heeft van hoe of mijn adultbaby slaapkamer er uit ziet.

Als de adultbaby slaapkamer weer verlaat kom je op de overloop en als je door loopt kom je bij de speelzolder voorheen zat daar ook een deur maar die heeft opa moeten weghalen omdat die er een kinderhekje moest plaatsen voor extra beveiliging omdat we familie op bezoek hadden uit Griekenland die paar maanden bij ons verbleef met een klein kind en deze ook op ze zolder speelde met al het speelgoed wat er aanwezig is en tegen het van de trap vallen opa dus een hekje moest plaatsen. Nu ze weer terug zijn heeft opa besloten om het zo te houden omdat die anders bezig blijft met hekje weg halen en plaatsen en mij maakt het niet uit dat hekje en dat die deur weg is want er komt verder niemand boven op de zolder dan familie en die weten van me adultbaby zijn af.

Bij de ingang naar de speelzolder staat een rekje met daarop pantoffeltjes van mij zelf en die van me nichtje, neefje en achter neefje want ik heb een heel strenge regel voor iedereen die de speelzolder betreedt om er te komen spelen of gewoon op bezoek komt schoenen uit en pantoffeltjes aan of op je sokken lopen anders verboden toegang voor je. Want ik ben heel zuinig op mijn spulletjes en zeer zeker op mijn adultbaby kamer en de speelzolder. Ook is het verboden om rommel te maken en niet op te ruimen een regel die speciaal geldt voor mijn nichtje want die heeft de nare gewoonte om te komen spelen op de speelzolder en als ze dan naar huis moet dan laat ze alles achter haar kont zoals oma zegt slingeren en dan mag oma of mam het samen met mij op ruimen voor haar daar hebben we geen zin in dus als ze komt spelen rommel opruimen die ze maakt want ik ben niet de huishoudelijke hulp van hare majesteit de koningin wat me nichtje wel denkt volgens mij want die denkt dat ze maxima zelf is hoor als ze komt spelen hier.

De muren zijn voorzien van muurschilderingen die ook helemaal doorlopen in dit geval alle Disney figuurtjes die die allemaal in vakantie stemming zijn op een soort eilandje met strand en zee  hetgeen heel fleurig is en uitnodigt om de speelzolder te betreden en er gezellig te komen spelen of gewoon lekker te relaxen door een tekenfilm te kijken of te computeren alles is mogelijk.

Op de vloer ligt ook klik laminaat eigenlijk dezelfde als in de adultbaby slaapkamer dit vond met name mam en oma het handigste voor het schoonhouden van de speelruimte ze kunnen nu gewoon met een natte mop de boel schoonmaken nadat er gestofzuigd is. 

De speelzolder is eigenlijk het nieuwe aan ons huis gebouwde gedeelte wat opa heeft laten bij bouwen omdat wij er kwamen wonen en daarom zitten er ook 2 hele grote ramen in en is er zelfs een balkon waar ik ook nog eens lekker kan zitten en over het weiland uitkijk naar de camping en naar het huis waar me nichtje en neefje wonen en me andere opa en oma wonen dus lekker ruim uitzicht en genieten van de zon op mijn balkonnetje.

Voor het ene raam staat mijn bureautje met 2 bureaustoeltjes een stoel is met afbeelding van Minnie de andere is met Mickey mouse. Op dat bureau staat ook mijn laptop waarmee ik de website en blog bij houdt maar ook mee chat. Ik heb ook nog een andere laptop staan maar die wordt alleen gebruikt voor het uitwisselen van muziek bestanden  op internet met andere muziekliefhebbers op internet over de gehele wereld waar ik actief ben onder een geheel andere naam hoor die ik niet ga vermelden hier omdat ik daar niet lastig gevallen wil worden door mensen die over adultbaby zijn gaan praten want de mensen die daar actief zijn hebben daar niets mee naar mijn weten dus gewoon daar niet praten over het adultbaby zijn dan want wil niemand tot last zijn of met het adultbaby zijn confronteren die daar geen interesse in hebben je moet niemand iets opdringen of met iets lastig vallen waar ze geen interesse in hebben.

Dan krijg je daarnaast de deur naar het balkon en dat balkon is echt groot hoor daar kan je gewoon twee van die ligbedjes om op te zonnen op zetten en een tafeltje zonder probleem en dat is wel lekker hoor om lekker te kunnen liggen zonnen op het balkon hetgeen ik zeker als de zon volop schijnt dan ook doe liggen zonnen want ik ben dol op zonnen dat zit me in het bloed zal ik maar zeggen ben niet voor niks half Grieks he.

Aan de andere kant van de deur voor het andere grote raam heeft me opa samen met me oom een soort van stellage gemaakt van hout en daarop staan of zitten al mijn knuffel beesten  en dat ziet er echt heel grappig en vrolijk uit al die knuffels voor het raam.

In de hoek tegen een muur die beschilderd is staat een kastje met daarop een hele grote breedbeeld tv en een spel computer. In het kastje staan allemaal dvd's met kinderfilms en tekenfilms want daar ben ik dol op maar ook me neefjes en nichtjes en er staat een bank waar je met 3 mensen op kan zitten om te kijken naar de films of om een spelletje te spelen op de spel computer. ook heb ik een klein ijskastje staan vol met blikjes limonade is zo een klein ijskastje die we ooit is cadeau hebben gekregen voor de kantine van Red bull om daar die blikjes van  hun in te zetten om te verkopen maar geen mens die dat spul wil drinken op de camping dus heb ik hem nu om er blikjes limonade in te koelen zodat ik niet steeds naar beneden hoef 2 trappen af en daarna weer op met iets te drinken. Grote kans dat het merendeel dan op de trap ligt door me spierziekte. Overigens de bank die kan je uittrekken en dan kan je er ook op slapen die gebruiken we soms ook als we familie te logeren krijgen dan gaat me moeder daar slapen en familie slaapt dan in de slaapkamer van me moeder.

Ook staat er een tafeltje bij de bank en twee poefjes om op te zitten  want daar spelen we dan bordspelletjes met elkaar want ik ben dol op spelletjes spelen. In het midden van de ruimte staat mijn adultbaby box dit is een hele grote meerlingen box die men eigenlijk gebruikt bij kinderdagverblijven deze ziet er een stuk mooier uit dan een echte adultbaby box en is daarbij ook nog eens een stuk goedkoper en makkelijker in en uit elkaar te halen en te zetten als dat moet. Maar meer over deze box elders op de website van adultbabyspeelparadijs. 

Ook heb ik nog een ballenbak op de speelzolder staan om in te spelen niet zo een hele grote als bij de Ikea hoor maar groot genoeg voor mij om er in te zitten en er in te spelen deze staat ook tegen de muur aan en daarnaast staat mijn hobbelpaard die door opa zelf is gemaakt en ik eerlijk zeg dat deze veel mooier is dan die worden aangeboden door de adultbaby webwinkels want mijn opa is echt super handig hoor en ik ben heel blij dat mijn opa zo handig is.

Ook heb ik een ouderwets poppenhuis met allemaal meubeltjes in miniatuur staan daar ben ik echt heel zuinig op hij stond eerst beneden omdat ik er niet mee durfde te spelen maar nu staat die op de zolder en is het van mij een hobby om dat huis steeds mooier en leuker in te richten het geen ik doe samen met mijn moeder want het is voor haar ook een hobby en we gaan regelmatig naar zo een beurs waar ze die dingen verkopen maar je schrikt soms echt van de idiote prijzen die ze voor die miniatuur meubeltjes durven te vragen.

Ik hoop dat u een beetje een idee heeft nu van hoe of mijn speelzolder er uitziet namelijk een leuke en gezellige speelplek waar ik me zelf weer peuter kan voelen als adultbaby maar welke tevens een plek is voor mijn nichtjes en neefjes om te komen spelen als ze op visite zijn of lekker films kunnen kijken met elkaar of spelletjes spelen met elkaar. Wij vermaken ons daar wel en ook als ik alleen ben en weer peuter wil zijn vermaak ik me prima daar. Ik kan er uren door brengen en als ik weer even van het peuter zijn af wil ga ik er gewoon lekker werken aan de website en de blog of ga zitten chatten met mijn grote adultbaby vriendin Geldersmeiske maar ook met andere leuke mensen binnen de scene hoor zolang ze maar niet over seks praten want dan ben ik meteen weg als peuter van de chat omdat ik dat gewoon niet leuk vindt om over te praten als peuter.