HOME » 014 ADULTBABY KAMER » Babykamer AB Ruud

Babykamer van Adultbaby Ruud

De adultbaby kamer van ABRuud is zo een kleine 25 jaar oud ongeveer en adultbabyspeelparadijs denkt dat we gerust kunnen en mogen zeggen dat dit waarschijnlijk een van de eerste adultbaby kamers in Nederland was. In die tijd zo midden jaren 90 van de vorige eeuw was nog veel lastiger om aan adultbaby meubelen te komen dan het nu anno 2019 het geval is.

Hij is  destijds ook naar Duitsland gereden om precies te zijn naar Babyträume destijds gevestigd in Kray Nord een buitenwijk van de stad Essen in het Ruhrgebied. Het bed is met de hand gemaakt en heeft een lengte van 2 meter en een breedte van 1 meter en was in die tijd best wel prijzig te noemen zo een slordige DM3500 waardoor zo een adultbaby bed alleen op bestelling werd gemaakt wat dan ook nog een tijdje duurde na   bestelling en de aanbetaling voor dat deze klaar was maar uiteindelijk kon het bed dan door ABRuud worden opgehaald in Duitsland met een bestelbus is hij hem toen met kennissen wezen ophalen.

De commode welke ABRuud heeft in zijn adultbaby kamer heeft hij laten maken destijds via iemand in Rotterdam en de commode bestaat uit losse elementen welke net als bij een IKEA meubel eenvoudig in en uit elkaar gehaald kan worden en deze staat ook in de adultbaby kamer en dient naast commode ook als opslag voor de luiers van ABRuud. 

Een kinderstoel en box heeft ABRuud niet en is ook van mening dat deze niet in een adultbaby kamer die dienst doet als slaapkamer thuis horen en alleen maar in de weg staan.

Ook heeft hij een baby kledingkast in zijn adultbaby kamer staan waarin adultbaby kleding hangt en ligt zoals plastic broekjes, rompertjes en pyjama's. 

Het thema van de adultbabykamer is stripfiguren en zo vindt je op de muur van de babykamer looney tunes behang en Disney vloerbedekking waarvan ABRuud zegt dat hij er aan zit te denken om in de loop der tijd deze te vervangen door klik laminaat omdat vloerbedekking niet echt de ideale oplossing is voor op de vloer in een adultbaby kamer. Ook heeft hij gordijnen met Mickey mouse er op in zijn baby kamer waar aan de buitenkant niet is te zien dat het kindergordijnen zijn ook voor dat de directe omgeving niet ziet dat het om een baby of kinderkamer gaat. Want zegt ABRuud als men zal zien dat het een baby of kinderkamer is zou hij ongetwijfeld er vragen over krijgen in zijn directe omgeving en daar zit hij nu net niet op te wachten zegt hij.

Mede daar ABRuud al geruime tijd afhankelijk is van thuiszorg of wijkverpleging probeert hij er voor te zorgen dat de adultbaby kamer niet te veel baby spullen liggen waardoor het meteen opvalt dat het een baby kamer is wat onmiddellijk tot vragen zal lijden van thuiszorg of wijkverpleging hetgeen hij in het verleden al heeft meegemaakt en daarom vindt men geen spenen, flesjes in de baby kamer bij hem en vindt men in de baby kast wel kinderlijke pyjama's en rompertjes maar dan veelal voorzien met stripfiguren zodat minder snel de link naar het baby zijn wordt gelegd mede ook omdat ABRuud van mening is dat men thuiszorg of wijkverpleging niet moet lastig vallen met het adultbaby gebeuren en dat men deze mensen er ook niet mee moet confronteren op een manier dat ze meteen door hebben dat ze met een adultbaby te maken hebben. Allereerst is ABRuud van mening dat dit niet zo gewaardeerd zal worden door de zorgverleners en daarbij zegt hij ook wat heeft het voor meerwaarde om er mee te koop te lopen en het aan iedereen te laten zien dat je adultbaby bent wetende dat helaas niet iedereen daar begrip en respect voor heeft dat een volwassenen iemand deze gevoelens heeft waarom zal je ze er dan ook mee lastig vallen.