HOME » 014 ADULTBABY KAMER » De start van een adultbaby kamer maken

Uw droom over een adultbaby kamer komt uit

De wens van veel adultbaby's is om een volledige ingerichte babykamer op volwassenen grote te hebben en velen zullen daar misschien ook wel over dromen. Nu zegt Marco Borsato in een liedje de meeste dromen zijn bedrog maar in het geval van adultbaby zijn  kunnen dromen werkelijkheid worden alleen zegt adultbabyspeelparadijs daar hangt een fors prijskaartje aan vast doet moeten we ook wel even meteen vermelden en of deze droom werkelijkheid wordt hangt ook af van een aantal andere punten welke adultbabyspeelparadijs hier gaat bespreken met u.

Wij wijzen een ieder er op dat men eerst heel goed moet nadenken er over als men het idee heeft om een adultbaby kamer te gaan maken in huis. Adultbabyspeelparadijs zegt dit met klem omdat wij zien dat heel veel adultbaby's enorm enthousiast worden ook naar aanleiding van dat ze hebben gelezen over de adultbaby kamers van een van onze teamleden die er een hebben of dat ze elders op internet waarschijnlijk afbeeldingen en  informatie hierover hebben gezien bijvoorbeeld van adultbaby nursery's in het buitenland. En wij begrijpen dat veel adultbaby's enorm enthousiast worden bij het zien van mooie foto's van adultbaby's en dat ze zien en vooral lezen over adultbaby kamers van andere adultbaby's. Maar toch adviseren wij om door je enthousiasme niet te hard van stapel te lopen en er eerst is heel goed over na te denken en vooral niet meteen aan de slag te gaan met een grondige verbouwing in je huis want helaas zien we dat dit in de meeste gevallen niet werkt en er eigenlijk weinig of niets van de adultbaby kamer terecht komt en dat we je eigenlijk kunnen aanmelden voor een programma als help mijn man is een klusser. Omdat je waarschijnlijk ook jaren lang in een verbouwing komt te zitten die nooit tot stand komt omdat je hard van stapel liep in je enthousiasme voor je  adultbaby kamer.

Daarom enkele tips voor je daadwerkelijk aan de slag gaat. Ga eerst bedenken wat wil ik precies als adultbaby en hiermee bedoelen we te zeggen wat wil je precies in je adultbaby kamer en vooral heb ik daar wel de geschikte ruimte voor en vooral van wat gaat het me kosten als ik me adultbaby kamer wil realiseren. Zeer belangrijke details zullen we maar zeggen want het schiet ons inziens niet op dat je halverwege moet stoppen omdat de kosten boven je budget stijgen welke je hebt voor de inrichting van je adultbaby kamer maar dit kan ook zijn omdat je eigenlijk niet echt de ideale ruimte hebt om een adultbaby kamer te maken.

Daarom adviseren wij maak eerst op papier een overzicht van wat wil ik precies allemaal in mijn adultbaby kamer dus ledikantje met spijlen, commode, kinderstoel en box op volwassenen grote en vermeld overal de prijs er van bij zodat je een soort van kostenplaatje hebt alvast. We kunnen je ook meteen mededelen dat als je het zo goedkoop mogelijk wilt houden dat je voor de adultbaby meubeltjes moet rekenen voor een ledikantje met spijlen een bedrag van minimaal €550 en voor een commode ben je €1100 kwijt. Wil je er ook nog een kinderstoel bij dan moet je er nog eens €700 bij tellen en wil je ook nog een adultbaby box tel er dan ook nog maar eens zo een €450 bij. Waardoor je alleen voor de meubeltjes al een slordige €2800 kwijt bent als je alles wilt hebben. Of dit handig en noodzakelijk is gaan we het elders over hebben maar dit zijn dan al de begin kosten zullen we maar zeggen. Maar daarmee ben je er nog lang niet want de adultbaby kamer moet ook voorzien worden van een behangetje, een likje verf, vloerbedekking of laminaat (hierover elders ook meer informatie wat u het beste kunt nemen) tot vitrage en gordijnen. Dit zijn kosten waar je nu eenmaal niet aan ontkomt als je een adultbaby kamer wilt maken. Deze kosten heeft u wel invloed op en kunt u naar uw eigen hand zetten door te kiezen voor de best bij u budget passende behang, verf, vloerbedekking of laminaat, vitrage en gordijnen want dat kan goedkoop maar ook extreem duur die keuze is geheel aan u zelf. Maar wij zeggen wel dat u ook hiervoor minstens op enkel duizenden euro's moet rekenen daar kunnen we gewoon heel duidelijk over zijn.

Maar goed u heeft een overzicht gemaakt van alle kosten  en u weet nu wat het u gaat kosten om een adultbaby kamer te gaan maken. Dan adviseren wij van adultbabyspeelparadijs om dit lijstje nog eens goed te gaan bekijken en te gaan kijken vooral bij de meubeltjes wat heeft prioriteit en wat heeft geen prioriteit in mijn adultbaby kamer en daarmee bedoelen we eigenlijk te zeggen kijk naar de ruimte welke u ter beschikking heeft en ga aan de hand daarvan over tot het bepalen van welke adultbaby meubels u daarin plaatst. Want het heeft totaal geen nut om in een zeer kleine ruimte alle meubeltjes te plaatsen die er maar zijn voor adultbaby's want u bent immers bezig een adultbaby kamer te maken en geen opslag magazijn door de adultbaby kamer helemaal vol te stouwen want dit maakt zeker de adultbaby kamer er niet mooier op. Daarom dat adultbabyspeelparadijs het advies geeft als u een beperkte ruimte heeft voor uw adultbaby kamer en daarmee bedoelen we eigenlijk als u niet beschikt over een zeer grote ruimte als een zolder maar dat u slechts een kamer in uw huis heeft om dan allereerst de commode zo en zo al weg te laten want dit is een enorme sta in de weg die heel wat ruimte opslokt en daarbij scheelt het u ook zo een slordige €1100 op de kosten van de inrichting van uw adultbaby kamer. Want verschonen kan ook plaats vinden op het adultbaby bed. Ook adviseert adultbabyspeelparadijs bij een kleine ruimte om een box helemaal te vergeten zeker degene die op de markt is voor adultbaby's want dat ding is gewoon ronduit lomp en niet praktisch te noemen om deze te plaatsen in een kleine ruimte hetgeen u weer eens €450 bespaart. Het zelfde geldt ook voor een kinderstoel ze zijn leuk en grappig maar als u een beperkte ruimte heeft niet echt handig en praktisch te noemen en daarbij zo een kinderstoel is ook nog eens zeer prijzig en u kunt weer zo een slordige €700 besparen op de kosten van de inrichting van uw adultbaby kamer.

Adultbabyspeelparadijs geeft het advies mede ook door eigen ervaring van teamleden om zeer beslist geen adultbaby kamer te maken van je slaapkamer die eigenlijk bedoeld is als volwassenen kamer. Wij zeggen dit omdat we hebben gemerkt dat dit niet echt werkt en wel om de navolgden reden: wat dacht je er van als je ziek bent en de huisarts moet langs komen lijkt ons niet echt handig als deze je slaapkamer ziet die is ingericht als babykamer we kunnen je garanderen dat je daar vragen over krijgt en een van onze teamleden heeft dat zelf ondervonden en mocht dus gaan uitleggen dat ze naast incontinent zijn door medische problematiek ook een voorliefde heeft voor het zich weer peuter willen voelen want ondanks dat huisartsen van het bestaan van adultbaby zijn afweten zullen ze niet direct er begrip laat staan respect voor hebben omdat ze er zelf niets mee hebben. Ook is het niet zo handig blijkt achteraf om je slaapkamer om te bouwen tot adultbaby kamer als je naast adultbaby zijn ook nog eens een medische beperking of handicap hebt met incontinentie en afhankelijk bent van thuiszorg want we kunnen je verzekeren dat je dan ook wat uit te leggen hebt aan hun en ook hierover kunnen onze teamleden mee praten. Nu zeggen wij van adultbabyspeelparadijs ook meteen dat eigenlijk niemand iets te zeggen heeft over hoe of dat iemand wil leven en zijn of haar slaapkamer inricht en anderen daar eigenlijk niets over behoren te zeggen maar ook begrijpen wij dat een slaapkamer voor volwassenen die is ingericht als een babykamer bij mensen van buiten de adultbaby scene veel vragen geeft waarop je zeer waarschijnlijk als adultbaby niet op zit te wachten en daarom dat we nogmaals het advies geven het niet te doen maar uiteraard is het geheel je eigen vrije keuze als je er toch voor kiest.

Adultbabyspeelparadijs begrijpt ook dat niet iedereen een hele grote zolder heeft in zijn of haar huis en daar de volledige beschikking over heeft om deze helemaal om te bouwen tot adultbaby kamer en speelparadijs voor een adultbaby zoals het geval is bij een van onze team leden. En daarom dat wij ook als advies geven ga je een adultbaby kamer maken in je huis doe dit in een kamer die je over hebt bijvoorbeeld een logeerkamer en zorg dat deze kamer op slot kan zodat mensen welke zelf niet actief zijn binnen de adultbaby scene die bij jouw over de vloer komen deze kamer niet te zien krijgen mede ook dat niet iedereen van buiten de scene ook begrip of respect heeft voor het adultbaby gebeuren en je dus niet het risico loopt om uitleg te moeten geven omdat ze je adultbaby kamer hebben gezien. Want naar onze mening behoeven buitenstaanders niet te weten dat jij een adultbaby bent en behoeven ze ook jouw adultbaby kamer niet te zien en te weten dat je er een hebt want immers hun gaan jouw hun slaapkamer ook niet laten zien of tonen.

Beschik je niet over een extra kamer in huis dan geven wij het advies begin niet aan een adultbaby kamer hoe graag je misschien ook wilt want dit gaat het hem echt niet worden dat kunnen we je al vertellen.

OK je hebt nu een overzicht gemaakt van  wat je nodig hebt en wat de kosten zijn en je hebt al een aantal dingen weggestreept omdat ze niet passen in de ruimte en het je ook enorm veel geld bespaard en je hebt ook de beschikking over een extra kamer die je kan ombouwen tot adultbaby kamer dan kunnen we nu eindelijk aan de slag er mee om je droom te laten uitkomen.