HOME » 014 ADULTBABY KAMER » Hoe kom je aan adultbaby meubels

Hoe kom je aan adultbaby meubelen

Het antwoord hierop is niet bij de Prenatal of Ikea want die hebben helaas niet dit soort meubelen we zouden bijna zeggen was het maar waar want dan waren de prijzen waarschijnlijk ook een stuk voordeliger dan nu. Maar wij denken als die bij de Ikea vandaan zou komen dat we weer met het probleem zitten dat we boutjes moeren of schroeven te kort komen of overhouden zoals gebruikelijk bij dit bedrijf als men er een bouwpakket koopt wij denken dat we dit probleem allemaal wel een keer hebben meegemaakt niets voor niets worden er grappen over gemaakt toch door cabaretiers. 

Nee daarvoor moet je zijn bij speciale webshops op internet die zich richten op de ab/dl scene en in dit geval dus eigenlijk specifiek op de adultbaby scene omdat we allemaal weten dat de luierliefhebbers niks hebben met deze meubeltjes. Adultbabyspeelparadijs kan u meteen mededelen dat de 2 Nederlandse wesbhops u al niet behoefd te wezen mede daar deze toch alleen maar artikelen door verkopen van anderen en geen eigen productie lijn hebben en dus ook een behoorlijke investeringen  zullen moeten doen om het inkopen met de vraag wanneer verkopen we het door aan een hogere prijs. Maar ook de meeste webshops in het buitenland gericht op e ab/dl scene bieden deze meubels eigenlijk niet aan waarschijnlijk ook van wege de enorm hoge kosten er van en ook van hoe vaak zullen we het verkopen omdat het niet bepaald artikelen zijn welke men dagelijks of wekelijks verkoopt naar ons idee en daarbij men ook een behoorlijke opslag moet hebben om deze meubeltjes op te slaan als webshop.

In de Verenigde Staten zijn er wel webshops die zich op de ab/dl scene richten die ze verkopen maar adultbabyspeelparadijs zegt meteen totaal niet interessant te noemen voor een adultbaby in Nederland of Vlaanderen. Allereerst de prijs is belachelijk hoog te noemen met name voor de houten uitvoeringen we zeggen dit omdat er in de Verenigde Staten ook langere tijd een opblaasbaar adultbaby bed op de markt is geweest waarover we elders op onze website meer vertellen. Maar we weten allemaal dat alles van hout aardig zwaar weegt en al worden de meubels in bouwpakket aangeleverd het moet wel verzonden worden en verscheept worden naar Nederland of Vlaanderen en daar zit ook een fors prijskaartje aan vast dus totaal zinloos om er maar aan te denken om zoiets vanuit de Verenigde Staten te laten overkomen. Ook omdat er nog eens een vermogen aan kosten voor invoer en btw bij komt ongeveer 1/3 van  de kosten van de meubels met de verzendkosten er bij komt. Ook heb je een zeer grote kans dat er ook nog eens enorme kosten bij komen voor de huur van een container of gedeelte van een container om daarin je meubelen naar Nederland of Vlaanderen te krijgen. Want ongetwijfeld zullen deze verzonden worden per schip omdat per vliegtuig niet te betalen is gezien het gewicht van de lading.

Dus moeten we dichter bij huis gaan zoeken en het liefst dan binnen de Europese Unie want dan hebben we die kosten van invoer op goederen niet dat scheelt al een vermogen. Het gaat al een heel stuk lastiger worden om aan de meubeltjes te komen kunnen we u zeggen. We weten dat in Engeland deze meubels ook te koop worden aangeboden maar na de Brexit is dat dus ook niet meer interessant omdat we dan ook die invoerrechten gaan betalen. Maar een nog veel belangrijke reden is en deze was er ook al voor de brexit dat het niet interessant is heeft te maken dat zulke grote pakketten veelal per schip verzonden worden ook vanuit Engeland en deze in de haven opgehaald dienen te worden en het lijkt ons niet echt fijn als men de lading uit de container haalt op het haven terrein dat men ziet dat het gaat om baby bed, commode, kinderstoel of box maar dan op volwassenen grote. Lijkt ons inziens niet zo fijn als men dat ziet want zeker weten dat iedereen dan blauw licht van het lachen als je het komt op halen daar maar ook degene die de spullen anders bij je thuis moet bezorgen zal wel vreemd op kijken als ze deze meubelen voor een baby in volwassenen grote zien daar kunnen we toch wel duidelijk over zijn.

Dan blijft eigenlijk alleen nog maar het vaste land over binnen de Europese Unie en zelf ophalen dan maar met een bestelbus. Dat wordt heel lastig want zeggen en schrijven slechts 2 webshops die zich richten op de ab/dl scene binnen de Europese Unie bieden deze meubels te koop aan namelijk Adultbabymöbel en AB-Versand beiden gevestigd in Duitsland. De ene in Kassel en de ander in Delmenhorst een voorstad van Bremen. Beide leveranciers zijn in een paar uur te bereiken vanuit Nederland per auto zodat men het zelf kan ophalen.

Wij gaan niet zeggen bij welke je moet zijn of welke de beste is omdat u dat zelf maar moet bepalen mede ook omdat adultbabyspeelparadijs geen enkele belang en binding heeft met welke leverancier dan ook van deze meubelen en wij alleen maar kijken wie levert iets en vooral waar is het dan het voordeligst waarbij we dan moeten zeggen dat Adultbabymöbel aanzienlijk goedkoper is dan AB-Versand maar het is aan u om te beslissen waar u uw meubels wilt kopen en niet aan adultbabyspeelparadijs laten we daar duidelijk over zijn.