HOME » 014 ADULTBABY KAMER » Muurschildering

Muurschildering op de muren in je adultbaby kamer

Via ons teamlid ABZeeuwsmeisje werden wij geattendeerd op de mogelijkheid van mooie muurschilderingen van je favoriete figuurtjes. Ze zegt ik heb ze zelf ook  alle muren op mijn adultbaby zolder zijn voorzien van schilderingen met Minnie Mouse en haar vriendjes.

ABZeeuwsmeisje zegt het is niet bepaald goedkoop maar het is echt de moeite waard en je hebt wel iets aparts. Ze zegt voor een kleine muurschildering moet je toch al snel rekenen op een bedrag van rond de €350 maar je kan ook een hele muur laten doen met een bepaald thema bijvoorbeeld zoals ze zelf heeft gedaan met Minnie Mouse en haar vriendjes en voor een muur met een lengte van 3 meter die dan een geheel vormt ben je toch al snel zo een €1000 kwijt nog mooier zegt ze wat ze zelf heeft namelijk heel haar adultbaby zolder in een stuk de muren helemaal voorzien van zo een schildering die in een geheel doorloopt. Ze zegt dat ze dit voor haar verjaardag heeft gekregen en dat haar tante een speciale prijs had afgesproken met iemand die ze kende die deze muurschilderingen doet.

Ons teamlid zegt er zijn diverse bedrijven welke het aanbieden op internet dus goed kijken en vergelijken is wel heel belangrijk. Ook adviseert ons teamlid om als je in je adultbaby kamer de muren voorzien wilt hebben van een leuke baby of kinderlijke muurschildering dit te laten doen voor je de adultbaby kamer hebt ingericht. Allereerst is dat ook handiger voor de gene die de muurschilderingen moet doen omdat men dan vrijuit kan werken en niet alles aan de kant behoeft te schuiven en moet voorzien van plastic om af te dekken dat er geen verfspatten komen op je meubeltjes, laminaat, zeil of linoleum waardoor deze beschadigd raken. Maar misschien nog veel belangrijker zeker voor een adultbaby kamer is dat ze niet zien en doorkrijgen dat het om een adultbaby kamer gaat die ze moeten voorzien van een baby of kinderlijke muurschildering. Want helaas niet iedereen heeft begrip of respect voor ons adultbaby zijn en mede daarom dat ook geen links plaatsen op onze website naar bedrijven welke deze muurschilderingen maken. Ons teamlid helpt u graag verder als u wilt weten waar u moet zijn maar doet dit via ons contact en niet door links te vermelden op onze website omdat we weten dat men dat liever niet heeft en ook niet geassocieerd wil worden met e adultbaby scene.

Ons teamlid zegt dat ze het echt iedereen kan aanbevelen die een adultbaby kamer wil maken want het is veel mooier dan behang en het is een eenmalige investering die wel prijzig is maar je krijgt er echt ook iets heel moois voor terug. Ze zegt zo een kleine muur schildering is binnen een dag gedaan op je muur maar die grotere die helemaal doorlopen door je gehele adultbaby kamer of zolder daar zijn ze wel een paar dagen mee bezig hoor daarom dat ze ook zo prijzig zijn.