HOME » 018 ADULTBABY ZIJN UITEN IN HET OPENBAAR » 24/7 of fulltime adultbaby?

24/7 of fulltime adultbaby totaal onmogelijk zelfs

Steeds vaker zien wij van adultbabyspeelparadijs berichten voorbij komen van adultbaby's die zeggen 24/7 of fulltime adultbaby te zijn met name op buitenlandse forums, chats en facebook pagina's zien en zagen we dit regelmatig voorbij komen deze onzin verhalen. We zeggen met klem onzin verhalen en we gaan ook duidelijk uitleggen waarop we dit baseren dat het onzin verhalen zijn en fantasie verhalen van personen die zo diep in een fantasie wereld zitten dat ze het eigenlijk zelf ook nog geloven deze idiote beweringen over het 24/7 of fulltime adultbaby zijn. Wij geven hun het advies ontwaak is uit je droom of fantasie wereld of ga is professionele hulp vragen om uit je fantasie wereld te geraken want dit is echt zorgwekkend te noemen als iemand loopt te vertellen dat deze fulltime adultbaby is.

Adultbabyspeelparadijs weet dat met name in de Verenigde Staten en Canada velen binnen de ab/dl scene werkelijk helemaal doorgedraaid zijn in hun adultbaby zijn en belevingswereld maar ook helaas zien we dat in Nederland en Vlaanderen sommigen een beetje doorgeschoten zijn in hun belevingswereld als adultbaby en zegt het is leuk om adultbaby te zijn en te willen zijn maar het moet zeer zeker geen obsessie worden dat men alleen daar nog mee bezig is en verder geen normaal en sociaal leven heeft dit lijkt ons inziens niet echt normaal en een gezonde situatie.

Allereerst zeggen wij dat het niet mogelijk is 24/7 of fulltime adultbaby te zijn daarbij raden we het ook ten sterkste af om het te proberen en wel om een zeer groot aantal redenen welke wij hier gaan bespreken. Adultbabyspeelparadijs zegt meteen dat het niet mogelijk is om fulltime of 24/7 adultbaby te zijn en een van de redenen is dat men wel enorm rijk moet zijn dus en moet beschikken over een super vette bankrekening allereerst om het te kunnen bekostigen want we weten allemaal adultbaby zijn is niet bepaald goedkoop te noemen met de aanschaf van luiers, adultbaby kleding welke regelmatig vervangen moeten worden die kleding doordat het veel sneller versleten is als je alle dagen draagt. Normaal gesproken werkt iemand en ontvangt een salaris en betaald daar de kosten van voor zijn of haar hobby voor het adultbaby zijn en omdat deze moet werken voor zijn of haar salaris kunnen we meteen ook vermelden dat je dan dus niet 24/7 fulltime adultbaby kan zijn want naar ons idee is het niet zo handig en verstandig om als baby gekleed naar je werk te gaan wij vrezen dat je baas daar niet zo erg gelukkig mee is en we kunnen bijna met zekerheid zeggen dat je ontslagen wordt er voor. Ook zijn er mensen met een uitkering die adultbaby zijn daarvan kunnen we melden betreft het een werkenloosheidsuitkering dan moet men voorheen wel een waanzinnige baan en inkomen hebben gehad om het fulltime adultbaby zijn te kunnen bekostigen van je uitkering en we durven gewoon te zeggen dat niemand zo een uitkering heeft. Daarbij is het ook nog eens zo dat je als je gebruik maakt van het recht op een uitkering voor werkeloosheid men ook plichten heeft en een daarvan is dat je moet solliciteren voor een baan en dus de kans loopt om op sollicitatie gesprek te moeten komen. Wilde je dat doen in je adultbaby outfit leuk misschien als je bij een babywinkel wil gaan werken grappige binnenkomer en leuke reclame stunt voor zo een zaak maar elk andere werkgever belt waarschijnlijk 112 met de mededeling dat er een gestoorde is ontsnapt en bij hem voor de deur staat. Met als gevolg dat je niet aangenomen wordt en je de uitkering kwijt raakt omdat je niet meewerkt om aan een baan te geraken omdat jij als baby uitgedost op een sollicitatie gesprek gaat en dus niet wordt aangenomen. Heb je een bijstandsuitkering zit je eigenlijk met het zelfde probleem dat je moet solliciteren om uit die uitkering te geraken en wordt aangenomen en dit werk je tegen door als adultbaby te kleden dus ook hier kunnen we zeggen dat gaat dus niet fulltime adultbaby zijn.

Dan hebben we nog de mensen binnen de adultbaby scene welke een WAO uitkering krijgen omdat ze een medische beperking met incontinentie hebben en die volledig zijn afgekeurd en daardoor geen sollicitatie plicht hebben je zal zeggen die kunnen dan full time adultbaby zijn. Wij van adultbabyspeelparadijs zegt die kunnen dat ook niet allereerst omdat hun uitkering daar toe niet toereikend is en daarnaast dat deze mensen ook afspraken met artsen en instanties hebben door hun ziekte of medische beperking ook voor hun is dat dus niet mogelijk om full time adultbaby te zijn.

Het is niet alleen het financiële plaatje wat parten speelt om fulltime adultbaby te kunnen zijn waardoor deze droom voor veel adultbaby's die er werkelijk van dromen voor eens en altijd een droom zal blijven omdat hun droom gewoon never en nooit werkelijkheid zal worden en daarom dat we ook meteen zeggen kom op ontwaak is uit je droomwereld en kom is uit je fantasie wereld waarin helaas velen leven met deze droom en vooral gedachte die sommigen ook nog eens uitspreken dat ze fulltime adultbaby zijn dat ze het eigenlijk zelf geloven omdat ze er zo diep in zitten zorgwekkend te noemen en we raden dan ook aan dringend hulp te gaan zoeken als je deze gedachten hebt.

Adultbabyspeelparadijs zegt ook dat er diverse andere reden te bedenken zijn dat het totaal onmogelijk en uitgesloten is dat men 24/7 of fulltime adultbaby kan zijn is dat naar ons idee geen mens er voor kiest om als kluizenaar te moeten leven als adultbaby en daar is min of meer sprake van als je fulltime adultbaby bent. Want naar ons idee kan je onmogelijk als adultbaby gekleed even de straat op om je boodschappen te gaan doen we vrezen dat je de uitgelachen wordt en belachelijk gemaakt wordt en misschien zelfs het risico loopt in elkaar geslagen geworden door mensen welke totaal niks hebben met het adultbaby gebeuren en er aanstoot aannemen dat jij zo uitgedost over straat gaat. Niet dat wij van adultbabyspeelparadijs dit normaal vinden maar we begrijpen zo een reactie wel van buitenstaanders. Want laten we eerlijk zijn adultbabyspeelparadijs heeft respect voor ieders belevingswereld binnen de adultbaby scene zolang deze de fatsoensnormen niet overschrijden  en buitenstaanders niet lastig gevallen worden met de in hun ogen rare en vreemde gevoelens voor het zich weer baby willen voelen en willen zijn. Wij vinden het ook niet raar en vreemd dat als iemand als adultbaby gekleed of als volwassenen met een luier met baby of kinderlijke print duidelijk zichtbaar door de stad of in een winkel centrum loopt dat deze bergen kritiek en zelfs doodsbedreigingen krijgt of zelfs het risico loopt om een paar rake klappen te krijgen omdat mensen zich er aan storen. Laten we gewoon eerlijk zijn hoe denk je dat een moeder met een peuter of kleuter reageert als die in eens een of andere dwaas voorbij zien lopen uitgedost als baby of met een luier met een baby of kinderlijke print goed zichtbaar dat is voor zo een moeder niet uit te leggen aan zo een kind kom op doe even normaal en gebruik je volle verstand. En heb je zo een houding zal me een zorg zijn hoe of anderen er op reageren of als het de bedoeling is om mensen te choqueren of om reacties uit te lokken van omstanders moet je het niet vreemd vinden als een of andere omstander misschien wel de man van deze moeder met peuter of kleuter die er aanstoot aan neemt je boven op je bakkes ramt omdat die het niet tolereert dat zijn vrouw en kind met deze onzin wordt geconfronteerd.

Maar ook zeggen wij van adultbabyspeelparadijs dat het totaal onmogelijk is om als fulltime adultbaby door het leven te gaan dat we ook mogen aannemen dat je naar een huisarts of bezoek aan een specialist moet in een ziekenhuis want we worden allemaal in ons leven wel eens een keer ziek dat we op bezoek moeten bij een arts daar ontkom je gewoon niet aan hoe graag je misschien ook wil. Want ook de teamleden van adultbabyspeelparadijs lopen liever de deur van de huisarts of het ziekenhuis niet plat maar je komt er gewoon in je leven niet onderuit. Het lijkt ons inziens niet echt handig om als adultbaby gekleed even op huisarts bezoek te gaan want wij denken dat dit echt lachen wordt in de wachtkamer en zeer grote kans dat men de vraag gesteld krijgt ach komt onze grote baby even voor zijn inentingen  of komt hij een verwijsbrief voor de psychiater halen om zijn of haar hersenen even te laten onderzoeken of anders wel iets wat daar op lijkt omdat niet iedereen er van gecharmeerd is dat een of andere adultbaby zo nodig iedereen moet laten zien dat hij of zij een adultbaby is en het liefst heeft dat iedereen dat weet en ook nog eens als iets normaals vindt omdat het de adultbaby toevallig wel goed uit komt. Dat is te belachelijk voor woorden en is ons inziens iets te veel gevraagd van mensen van buiten de scene en wij denken dat we dit gewoon aanstootgevend gedrag kunnen en mogen noemen.

Adultbabyspeelparadijs is dan ook van mening dat allen welke met het waanidee rondlopen en deze ook nog is uitspreken dat ze een fulltime adultbaby zijn eerst is uit hun fantasie wereld moeten gaan komen alvorens ze ook maar een stap in de buitenwereld zetten want dit is gewoon te belachelijk voor woorden als men zo diep in een fantasie wereld zit en we kunnen gerust zeggen dat dit zorgwekkend te noemen is niet alleen voor de adultbaby scene maar nog veel meer voor de persoon in kwestie welke deze vreemde en rare gedachtes heeft.