HOME » 018 ADULTBABY ZIJN UITEN IN HET OPENBAAR » Luiers dragen bij een bezoek aan de dokter

Luiers dragen bij een bezoek aan dokter

Wij zien regelmatig van dit soort zorgwekkende en naar ons idee totaal onzinnige berichtgevingen voorbij komen binnen de ab/dl scene waarin sommigen het rare en ook bizarre idee hebben om met een luier om naar de dokter te gaan. We gaan er vanuit dat we hier te maken hebben met personen die een beetje te veel zijn doorgeschoten in het wereldje van ab/dl en luiers puur voor de lol dragen want het lijkt adultbabyspeelparadijs niet dat iemand binnen de ab/dl scene welke om medische redenen als luiers draagt dit gaat lopen aankondigen binnen de ab/dl scene.

Wij vragen ons echt af wat bezielt iemand met deze gedachtes om met een luier om als je niet incontinent bent naar de dokter te gaan. Het lijkt er wel op dat sommigen echt problemen willen hebben of op hun nek willen halen door dit idiote gedrag van ze. Ook zijn wij van mening dat men de ab/dl scene ten schande maakt met dit toch wel bizarre en buitensporige gedrag want dat mogen we toch wel zeggen dat we door een aantal idioten die een beetje zijn doorgedraaid in hun belevingswereld maken de ab/dl ten schande door dit soort gedrag.

Adultbabyspeelparadijs is ook van mening dat degene welke deze dwaze ideeën heeft en ook in praktijk uitvoert om met een luier om zonder incontinent te zijn zich er wel van bewust is waar deze mee bezig is en welk risico men neemt hiermee. Want wat als je voor een onderzoek je moet uitkleden en de dokter ziet je luier denk je dan niet dat deze vragen gaat stellen van waarom jij met een luier om rond loopt. Het lijkt ons niet dat men gaat zeggen van dat men deze voor de lol draagt omdat men een adultbaby is. Het zal wel het eerlijkste zijn maar wij van adultbabyspeelparadijs vrezen dat je een verwijsbrief mee krijgt van je arts om even bij een psychiater langs te gaan om er over te gaan praten. Om te zeggen dat je urine verlies hebt tegen een dokter lijkt ons inziens het meest stomme wat je kan doen en raden we je ook echt af om zo iets stoms te zeggen. Allereerst zeer grote kans dat de arts even onderzoek gaat doen maar die kan natuurlijk niets vinden omdat je niet incontinent bent en je dus wordt doorverzenen naar een specialist die een nog grondiger onderzoek gaat uitvoeren en we kunnen je vast mededelen die onderzoeken zijn niet echt fijn te noemen. Daarbij zeggen we ook dat we het gewoon beschamend en asociaal zouden vinden als er inderdaad personen zouden zijn binnen de ab/dl scene welke deze dure onderzoeken gewoon laten doen terwijl ze weten dat ze niks mankeren  maar zich zelf in de problemen hebben gebracht door hun idiote gedrag doormiddel van het dragen van luiers naar een arts en door een arts zijn doorverwezen. Adultbabyspeelparadijs is ook van mening dat een ieder die zich hier schuldig aanmaakt gewoon door de zorgverzekeraar de kosten verhaald moeten worden als blijkt dat men gelogen heeft door zich voor te doen als incontinentie patiënt.

Daarom zeggen wij nogmaals stop met deze onzin te verkondigen binnen de scene dat je er over denkt om in een luier naar de dokter te gaan als je niet incontinent bent want we zeggen gewoon dat het een belachelijk idee is waarvan je zelf ook weet dat deze onzin nergens opslaat en dat je niet alleen je zelf beschadigd met deze onzin maar ook de gehele ab/dl scene welke niet op deze onzin zit te wachten.