HOME » 018 ADULTBABY ZIJN UITEN IN HET OPENBAAR » Luiers dragen bij ziekenhuis opname

Luiers dragen bij ziekenhuisopname en verschoond worden?

Ook zien wij regelmatig de vraag voorbij komen binnen de ab/dl scene van hoe of wat bij het dragen van luiers tijdens een ziekenhuis opname. Adultbabyspeelparadijs vraagt zich werkelijk af wat voor een belevingswereld sommigen hebben binnen de ab/dl scene en vooral waarom stelt men dit soort eigenlijk belachelijke vragen want we denken dat we ronduit kunnen en mogen zeggen dat zo een vraag stellen gewoon totaal overbodig en nutteloos is als men niet wegens incontinentie luiers draagt binnen de ab/dl scene.

Het lijkt adultbabyspeelparadijs vrij logisch dat een ieder die even die grijze massa laat werken ondanks dat het voor sommigen binnen de scene misschien wat lastiger zal zijn dan voor anderen omdat ze gewoon veel te diep in hun belevingswereld zitten maar toch vragen we dit wel even te doen alvorens men dit soort vragen gaat stellen maar we gaan er wel even op antwoorden in de hoop dat we degene die nog een in dromwereld of fantasie wereld leven even terug komen bij hun volle bewustwording en weer met beide benen op de wereld komen te staan en vooral gaan inzien dat ze gewoon belachelijk bezig zijn.

Op de vraag of je tijdens een ziekenhuis opname luiers kunt dragen kunnen we alleen maar de vraag stellen wat denk je zelf als je dit doet omdat je ab/dl gevoelens hebt en niet incontinent bent waarschijnlijk weet je zelf het antwoord ook al dat het namelijk een totaal onzinnige en belachelijke vraag is en wel om de volgende redenen: allereerst stellen wij jouw dan maar de vraag van hoe denk jij of dat ze zullen reageren in het ziekenhuis als jij om luiers vraagt of dat jij ineens met een luier aan in bed ligt terwijl niet bekend is dat jij incontinent bent. Het lijkt ons inziens dat je dan aardig wat uit te leggen hebt aan verplegend personeel en artsen want die gaan echt wel even vragen waarom jij om een luier vraagt of waarom jij met een luier om in bed ligt. Nu horen we de niet aller slimste binnen de scene al zeggen die maar wat raaskallen als een kip zonder kop zonder er bij na te denken van dat ik ze draag door spanning van de opname in het ziekenhuis. We zeggen dan heel leuk en grappig bedacht en origineel hoor maar adultbabyspeelparadijs gelooft niet dat ze daar in trappen en dat je daarmee wegkomt met zo een belachelijke uitleg. Het lijkt ons ook niet bepaald slim om te zeggen dat je in bed plast waarmee sommigen ook komen aandragen als oplossing en denken hiermee weg te komen want wij kunnen je garanderen dat ze dan wel even een gesprek aangaan om jouw van je bedplassen af te helpen en mogelijk zelfs diverse vervelende onderzoeken te wachten staat niet bepaald de oplossing waar men naar ons idee op zit te wachten. Om eerlijk te zeggen van dat je ab/dl bent lijkt ons inziens ook niet echt de oplossing want allereerst vrezen wij dat ze hier weinig of geen respect voor hebben en daarbij zijn wij van mening doe even normaal en val anderen die hun werk doen binnen de zorg niet lastig met jouw gevoelens voor ab/dl maar val ook andere patiënten er niet mee lastig dit is te belachelijk voor woorden doe dit lekker thuis in je eigen omgeving zullen we maar zeggen.

Wij geven dan ook het advies aan een ieder die niet incontinent is binnen de ab/dl scene die opgenomen wordt in een ziekenhuis laat je luiers lekker thuis tenzij je zelf een hoop problemen en ellende wilt hebben of uitgelachen wilt worden door je enorme drang voor het dragen van luiers als adultbaby terwijl je eigenlijk helemaal geen luiers nodig hebt iets wat ze zeker binnen de zorg niet echt kunnen waarderen dat kunnen we je verzekeren want deze mensen hebben daar totaal niets mee  en hebben zoiets van weinig respect naar mensen die ze wel nodig hebben om medische redenen en daarom nogmaals draag geen luiers tijdens je opname als je ze niet om medische redenen nodig hebt hoe leuk je het dragen van luiers misschien ook vindt.

Het dragen van baby of peuter achtige kleding op volwassenen grote zoals rompertjes, pyjama's met voeten lijkt ons inziens niet bepaald slim en handig tijdens je ziekenhuis opname. Ook dit soort berichten en vragen zien we regelmatig voorbij komen binnen de ab/dl scene. Dat wij ons daadwerkelijk afvragen van is deze persoon niet een beetje te veel doorgedraaid in zijn of haar belevingswereld als je dit doet of wilt doen en er zo en zo al over begint binnen de scene dat je dit wilt of doet. Te belachelijk voor woorden zullen we maar zeggen want zeker weten dat je dan allereerst heel wat vragen krijgt waarom jij in de ogen van verplegend personeel en artsen dit soort in hun ogen vreemde en rare kleding draagt. Ook andere patiënten zullen waarschijnlijk wel aangeven dat je wel een beetje raar en vreemd en extra vagant bent met deze kleding en dat kunnen we ons heel goed voorstellen omdat het voor een buitenstaander zelfs aanstoot gevend kan zijn deze kleding. Daarom ons advies laat dat spul lekker thuis want het slaat totaal nergens op om deze te gaan dragen tijdens een ziekenhuis opname, Zeer grote kans dat ze even een psychiater bij je langs sturen omdat ze ernstige twijfels hebben of alles nog wel op zijn rijtje staat in je bovenkamer want zeer grote kans dat velen daar twijfels over hebben als jij als baby of peuter uitgedost in een ziekenhuis bed ligt. Dit is ook gewoon lachwekkend te noemen dat sommigen zelfs deze rare gedachten maar hebben.

Ook zien wij dat sommigen binnen de scene echt in de veronderstelling zijn dat als ze in een ziekenhuis opgenomen worden dat er een of andere verpleegster hun paar keer per dag hun incontinentie materiaal komt vervangen en het liefst ook nog als een baby verschoond en behandeld. Hun raden we allereerst aan om even uit hun droomwereld te ontwaken en gewoon weer even met beiden benen op de wereld te staan. Want dit is gewoon lachwekkend te noemen en wij gaan u even vertellen hoe of dat precies zit met hulp bij verschoning van incontinentie luiers ten tijden van een opname in een ziekenhuis mede daar onze teamleden regelmatig in het ziekenhuis verblijven door hun ziektes.

Allereerst gaan we zeggen dat als u incontinent bent en afhankelijk bent van hulp bij het verschonen van uw luiers u deze hulp ook krijgt want daar heeft u gewoon recht op door uw handicap of beperking ook wel ziekte genoemd. Maar we kunnen u ook meteen mededelen als men vindt dat u dat zelf kunt omdat u nog niet zo hulpbehoevend is dat u dit niet zelf kan dan zullen ze u zeer zeker niet verschonen zet deze droom maar meteen even uit uw hoofd voor hun die deze ideeën misschien hadden moeten we helaas zeggen weer een illusie of droom weg. De reden is dat men in een ziekenhuis maar ook revalidatie centrum probeert dat de mensen zo veel en zo lang mogelijk zelfstandig blijven ondanks hun beperkingen of handicap. Dit heeft te maken dat ze de mensen zelfredzaamheid willen laten behouden maar ook de enorme werkdruk is hier oorzaak van omdat ze gewoon niet genoeg personeel hebben voor het verschonen van incontinentie luiers binnen de zorg.

Daarom een advies aan allen die met de gedachte rondliepen dat ze tijdens een opname werden verschoond stel even je verwachtingspatroon bij en probeer is even helder te denken want zo moeilijk is dit echt niet hoor maar deze rare en vreemde ideeën ondanks dat we respect hebben voor ieders belevingswereld binnen de ab/dl scene vinden we toch wel een beetje te overdreven en te bizar voor worden en behoort volgens ons niet thuis binnen de ab/dl scene omdat we respect hebben naar allen binnen de zorg en we van mening zijn dat deze mensen er niet zijn voor het genot van een ab/dl maar er zijn om de mensen welke afhankelijk zijn van zorg dat deze de zorg ook optimaal krijgen die ze nodig hebben en dat lijkt ons inziens dus geheel iets anders en daarom vraagt adultbabyspeelparadijs vriendelijk doch uitdrukkelijk voor iets meer respect voor de mensen in de zorg en vragen wij een ieder om deze mensen niet lastig te vallen met een fetisj van een ab/dl'er.