HOME » 019 ADULTBABY BUGGY » Hoe reageren mensen op de buggy

Hoe reageren omstanders op de aangepaste buggy

Adultbabyspeelparadijs heeft aan ons teamlid ABZeeuwsmeisje gevraagd van hoe of omstanders reageren als ze haar in haar aangepaste buggy zien zitten.

ABZeeuwsmeisje zegt ik zit echt niet als een baby of peuter gekleed in de buggy maar toch krijgen we regelmatig vragen er over vooral me oma die gaat dan altijd weer uitleg geven daar wordt ik soms zo moe van dat ik tegen oma zeg stop daar nu is mee gaat hun niks aan waarom ik nog in een buggy zit want we kunnen die bemoeiallen niet eens wie zijn ze dan om zich met ons te bemoeien en te vragen waarom ik nog in een buggy zit. Mijn moeder en met tante zijn veel resoluter daarin en reageren meteen als er zo een dwaas zegt van is ze niet een beetje te oud om nog in een buggy te zitten want velen schatten mij door me groeiachterstand op zo een jaar of 12 ze zegt hihi ze moesten me echte leeftijd is weten dan worden ze helemaal gek. Mam en me tante zeggen gewoon keihard hallo miep bijdehand volgens mij kennen we je niet en dat wensen we ook zo te houden en wie ben jij om je met andermans zaken te bemoeien en nu wegwezen voor je bonje met  me krijgt want jouw kop staat me ook niet aan daar zou ik eerst maar is effe wat geld in stoppen om te laten opknappen voor je commentaar hebt op anderen want met zo een kop win je ook niet de schoonheidsprijs. 

We zijn er werkelijk helemaal klaar mee met die bemoeiallen en vooral als ze met opmerkingen komen van is ze niet te oud voor een buggy want het lijkt mij dat we niet hun behoeven uit te leggen dat ik een spierziekte heb en daarbij een groeiachterstand heb want ik weet zeker dat hun mij ook niet gaan sjouwen of dragen als ik door mijn spierziekte niet meer verder kan onthoud je dan ook van commentaar als je niet weet waarom ik in die aangepaste buggy zit.

Maar er zijn ook mensen die heel aardig zijn en normaal reageren dat zijn meestal mensen die we vaker tegen komen bijvoorbeeld bij boodschappen doen en dan vragen hoe of het gaat met me en dan een praatje maken met oma of me moeder en daar heb ik geen probleem mee.

Maar ik heb zo iets van heb maling aan hoe of anderen er over denken of dat ze er een probleem mee hebben dat ik nog in een aangepaste buggy zit. Zolang ik zelf en mijn moeder en oma er geen probleem mee hebben en weten waarom ik er in zit door mijn spierziekte en we overal heen kunnen heb ik zoiets als een buitenstaander er problemen mee heeft dan is dat zijn of haar probleem maar ga niet tegen mij me moeder of andere familie leden lopen zeuren omdat je nieuwsgierig bent en ook nog eens commentaar er op hebt want dan heb je echt een probleem want wij bemoeien ons ook niet met een ander zijn doen en laten want dat gaat ons niets aan toch zo ook vragen wij vriendelijk aan anderen om hun commentaar voor zich te houden.

Ons teamlid zegt ook ik snap dat het misschien voor velen misschien raar over komt maar ik heb dan  zo iets ga eerst is goed kijken naar de buggy dan zie je dat deze groter is dan een normale buggy dat moet je dan toch aan het denken zetten en stop is met je nieuwsgierigheid want dat is super irritant te noemen en daarbij zeer opdringerig.