HOME » 019 ADULTBABY BUGGY » Waar zijn ze te koop

Waar kun je buggy's voor adultbaby's kopen

Binnen de adultbaby scene zien we regelmatig berichten over adultbaby buggy's. Allereerst moeten wij zeggen de term adultbaby buggy is niet juist en wel om de volgende redenen deze buggy's zijn op de eerste plaats niet op de markt voor de doelgroep adultbaby's maar worden slechts door enkelen binnen de adultbaby scene gebruikt voor het adultbaby zijn maar zijn officieel medische hulpmiddelen voor personen met een gewicht tot 75kg waaronder dus ook jong volwassenen. Mede doordat het medische hulpmiddelen zijn ze zo schreeuwend duur ook.

 Allereerst vermelden we maar meteen even dat geen enkele webshop welke zich op de ab/dl scene richt ze in hun assortiment heeft en wel omdat ze allereerst gewoon veel te duur zouden zijn om zo maar even voor de lol te kopen want schrik niet de bedragen voor zo een aangepaste buggy moet je toch snel rekenen op bedragen van €1500 en meer en we denken dat weinigen bereidt zijn om zoveel er voor neer te leggen en met ons denken ook de verkopers van de diverse webshops gericht op de ab/dl scene er zo over gezien het feit dat ze deze buggy's niet in hun assortiment hebben.

We kunnen ook meteen mededelen dat zo een extra grote en brede buggy ook voor een adultbaby zonder medische beperkingen vrij lastig te verkrijgen zal zijn al zal men het forse bedrag er voor willen neertellen zeer zeker in Nederland en Vlaanderen. Sterker nog adultbabyspeelparadijs denkt zelfs dat men hem niet eens geleverd gaat krijgen omdat de leveranciers van medische hulpmiddelen zich niet gaan bezighouden met mensen die zo een ding willen hebben wegens een fetisj namelijk het zich weer baby of peuter willen voelen en dat is ook de reden waarom wij hier zeer beslist geen links naar leveranciers plaatsen omdat wij van mening zijn dat is respectloos is naar deze leveranciers maar nog meer respectloos vinden we het naar de mensen welke afhankelijk van deze hulpmiddelen zijn.

Een van onze teamleden namelijk ABZeeuwsmeisje heeft zo een aangepaste buggy wegens haar spierziekte en beperkte lengte en dus ook geringe gewicht, Zij zegt het volgende deze aangepaste buggy's zijn op de eerste plaats groter en breder maar ook steviger dan een normale buggy en hebben een draag vermogen van maximaal 75kg en ze zegt dat weeg ik op lange na nog niet. Ze zegt waarom wij van adultbabyspeelparadijs zeggen dat het voor een adultbaby die niet een medische beperking heeft heel lastig tot bijna uitgesloten is om zo een buggy te kunnen aanschaffen is niet eens de enorm hoge prijs want er zullen ongetwijfeld adultbaby's zijn die dat geld makkelijk kunnen betalen en het er voor over hebben. Het grootste struikelblok is dat je als je zo een buggy wilt aanschaffen dat je een paar keer naar de leverancier toe moet voor het aanmeten van de buggy want deze wordt helemaal op maat afgesteld naar je beperking en dan met name de zit stand of de lig stand want dat is heel belangrijk dat je er goed in zit zeker als je medische problemen hebt en hem daarom nodig hebt. Ze zegt dus dat wordt al vrij lastig of eigenlijk is het zo goed als onmogelijk om als niet gehandicapte naar zo een leverancier van deze buggy's te gaan van hallo ik wil zo een buggy geef hem maar meteen mee je behoeft hem niet af te stellen want dat is wel raar en val je meteen door de mand dat je niks mankeert maar hem gewoon voor andere doeleinden wil aanschaffen namelijk voor het adultbaby willen zijn. Wij denken dat dit niet zo erg slim is dus om naar zo een winkel voor medische hulpmiddelen te gaan want die zien meteen dat je niets mankeert ook al omdat je geen medisch rapport van een arts hebt. Want aan de hand daarvan wordt de aangepaste buggy helemaal op maat afgesteld.

Ook is het volgens ABZeeuwsmeisje zo dat veelal de gemeente via de WMO de aangepaste buggy vergoed in ons geval kregen we een bedrag uitgekeerd op de rekening van me moeder omdat we een bepaald model hadden gezien die ons wel goed leek en we hoorden dat die niet op voorraad was en uit Duitsland moest komen zijn we zelf verder gaan zoeken en zagen dat die daar zelfs een stuk voordeliger was waardoor we hem daar hebben besteld maar we moesten er wel 2 keer heen hoor een keer voor het opmeten en aanmeten en de tweede keer ongeveer ruim een week later om hem op te halen en dat ze nog dingen konden bijstellen.

Daarom dat adultbabyspeelparadijs ook zegt dat we vrezen dat het voor iemand zonder medische beperkingen en alleen maar voor het adultbaby zijn zo een buggy wil aanschaffen heel erg lastig wordt maar we zeggen niet dat je het niet mag proberen er een aan te schaffen maar geven slechts het advies het niet te doen omdat ze meteen door hebben dat het voor adultbaby zijn is en het lijkt ons dat je daar ook niet op zit te wachten en daarbij zijn wij ook van mening dat niet alleen schadelijk voor je zelf is als ze daar achter komen dat je hem voor adultbaby zijn wilt kopen maar ook lijkt het ons schadelijk voor de adultbaby scene in het algemeen want zeker weten dat we weer een slechte naam er door krijgen als een of andere adultbaby het in zijn of haar hoofd haalt om voor de lol zo een aangepaste buggy aan te schaffen bij een bedrijf die zich helemaal niet bezig houdt met de adultbaby scene. Daarom ons advies gewoon niet doen niet alleen ter bescherming van je zelf maar ook die van de adultbaby scene want niemand schiet er wat mee op met deze onzin.