00 HOME » 02 CONTACT & REACTIES

Binnen deze rubriek kunt u een e-mail versturen aan adultbabyspeelparadijs en als deze bedoeld is voor een van onze teamleden vermeld u dan even de naam van ons teamlid boven aan de e-mail zodat ons teamlid persoonlijk kan reageren op uw e-mail en kan reageren op bijvoorbeeld een door u gestelde vraag.

Helaas zien wij genoodzaakt om alleen e-mails de behandelen en te beantwoorden welke verzonden zijn via uw internetprovider in Nederland of België. Of verzonden zijn via Gmail, Hotmail of outlook. Berichten welke afkomstig zijn via andere kanalen zullen door ons niet behandeld worden en gelezen en onbeantwoord in de prullenbak gegooid.

Ook wijzen wij van adultbabyspeelparadijs er op dat berichten met een dreigende, beledigende, discriminerende of racistische tekst door ons niet beantwoord worden en wij hiervan aangifte doen bij desbetreffende instanties. Als u het met een bepaald onderwerp op onze website niet eens bent en u wilt dat laten weten dan doet u dat op een fatsoenlijke en correcte wijze en dan zullen wij daar op ingaan en anders niet.

Ook kunt u een reactie geven op de door ons geplaatste artikelen of een vraag stellen aan ons en deze zullen wij dan beantwoorden en deze kunt u dan terug lezen bij reacties. Wij wijzen er op dat reacties welke u als bezoeker geeft niet direct in beeld komen deze komen pas in beeld nadat de beheerder van adultbabyspeelparadijs deze heeft goed gekeurd. Wij wijzen er op dat wij geen reacties plaatsen met vragen die seksueel getint zijn en dus ook geen antwoord geven op dit soort vragen dan tevens worden er geen reacties geplaatst en beantwoord welke bedreigende, kwetsende, discriminerende of racistische inhoud hebben en ook hiervan zullen wij melding doen bij desbetreffende instanties.

Het gehele team van adultbabyspeelparadijs zet uw vragen en reacties graag te gemoed.