Contact met ons per e-mail

Wij van adultbabyspeelparadijs zijn te bereiken per e-mail heeft u vragen over het adultbaby gebeuren of heeft u een interessant artikel voor onze website dan kunt u deze naar ons sturen. Wij trachten binnen 24 uur een antwoord te geven op uw vraag en zullen trachten als u een interessant artikel naar ons stuurt over het adultbaby gebeuren deze ook binnen 24 uur te plaatsen of anders berichten wij u dat het artikel voor onze doelgroep niet relevant of interessant is en het daarom niet plaatsen.

Wij wijzen er op dat wij alleen e-mails beantwoorden welke afkomstig zijn van uw eigen internet provider, gmail, Hotmail, outlook en live. Alle overige e-mail wordt door ons als spam gezien en gaat dus ongelezen de vuilnisbak in omdat we helaas ook te maken hebben met randdebielen welke het nodig vinden onze mailbox vol te gooien met onzinnige berichten.

Ook wijst adultbabyspeelparadijs een ieder er op dat zodra wij berichten binnen krijgen welke bestaan uit dreigementen aan adultbabyspeelparadijs of een der teamleden alsmede als wij berichten binnen krijgen welke van kwetsende, racistische of discriminerende aard zijn dat wij genoodzaakt zijn deze door te spelen via onze advocaat naar politie en justitie omdat wij ons niet laten bedreigen, intimideren, afpersen en zeer zeker niet van berichten gediend zijn welke een  kwetsende, racistische of discriminerend karakter hebben. Wij hopen dat wij hier toe niet behoeven over te gaan en dat een ieder met zijn volle verstand gebruik maakt van de mogelijkheid tot het stellen van vragen via e-mail.