00 HOME » 02 CONTACT & REACTIES » Reacties op onze site

Reacties op onze website met moderatie door onze beheerders

U als bezoeker van adultbabyspeelparadijs heeft de mogelijkheid te reageren op de door ons geplaatste artikelen op onze website. Wij wijzen er op dat berichten pas geplaatst worden na moderatie door de beheerder en moderators van onze website dit is om de website netjes en overzichtelijk te houden.

Wij wijzen er op dat wij alleen reacties plaatsen welke afkomstig zijn van uw eigen internet provider, gmail, Hotmail, outlook en live. Alle overige reacties wordt door ons als spam gezien en gaat dus ongelezen de vuilnisbak in omdat we helaas ook te maken hebben met randdebielen welke het nodig vinden onze reactievol te gooien met onzinnige berichten.

Adultbabyspeelparadijs wijst er op dat berichten welke bedreigingen aan ons of een van de teamleden bevatten alsmede berichten welke kwetsende, beledigende, discriminerende of racistische tekst bevatten onmiddellijk verwijderd zullen worden en dat wij genoodzaakt zijn hiervan aangifte te doen bij de benodigde instanties omdat wij geen bedreigingen, kwetsende beledigende, discriminerende of racistische berichten wensen en accepteren. Houdt het netjes en beschaafd ook als u het met bepaalde zaken niet eens bent doe dat op een nette en fatsoenlijke manier.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Carla
24 dagen geleden

Ik vraag me af of er met btw nummer en op factuur gewerkt kan worden en ik het bij mijn verzekeraar kan proberen te declareren ?

Adultbabyspeelparadijs beheerder ABRuud
23 dagen geleden

Wij van adultbabyspeelparadijs denken dat we dit bericht niet al te serieus moeten nemen maar toch adviseren wij Carla om even navraag bij haar zorg verzekeraar te doen of ze de kosten voor een adultbaby behandeling via de zorgverzekeraar vergoed krijgt. Als dit zo is dan vernemen wij graag welke zorgverzekeraar Carla heeft want dan weet ik zeker dat velen volgend jaar overstappen naar deze verzekeraar.

Dus Carla houdt ons even op de hoogte van wat je zorgverzekeraar zegt en we weten zeker dat als hun het vergoeden dat jij van mama Lisanne een factuur kunt krijgen hoor met btw nummer wat een geluk is dat nu weer he.

Maar een vraagje Carla worden de seks hulpmiddelen ook door jouw zorgverzekeraar vergoed na het overleggen van een factuur met btw nummer dan adviseer ik om voortaan in de seksshop om even een factuur met btw nummer te vragen om bij de zorgverzekeraar in te dienen voor de benodigde hulp en genotsmiddelen.

mario versyp
3 maanden geleden

ik ben al van baby af incontinent door spina-bifida en ik draag zowel 's nacht als overdag pampers of plastieken broeken met een inlegluiers en moet om de 4 uur gesondeerd wordeniik kan daar niet mee om hoe mensen zonder beperking zich terug willen als een baby laten verzorgen ,en ik vind dan ook dat er dan de spot word meegedreven voor mensen die dat wel moeten dragen door hun beperking of andere medische problemen
mvg mario

adultbabyspeelparadijs (mod geldersmeiske)
3 maanden geleden

goedendag mario. allereerst onze excuses voor het ongemak. nou is het wel zo dat dit een site is die focust op het adult baby wereldje vandaar ook onze naam. nou begrijp ik niet dat u niet ziet dat wij van ons team ook een beperking hebben en incontinentie. om deze reden zijn wij de site gestart. wij willen namelijk niet gaan droeftoeteren op incontinentieforums want niemand heeft daar wat aan. je kunt beter iets zoeken wat je leuk en fijn vind om te doen in plaats van te gaan zitten mokken. nou begrijpen wij van het team niet dat u uberhaupt onze website bezoekt als u hier zo op tegen bent want het zit ten slotte in onze naam. en als u op de paginas van de teamleden leest had u kunnen weten dat wij ook onze beperkingen hebben.
ik hoop dat ik u hier voldoende mee heb geinformeerd
mvg geldersmeiske moderator namens team adultbabyspeelparadijs

D.Remmelzwaal
5 maanden geleden

Gaarne wil ik als een babytje op een commode liggen
en mijn billetjes worden gewassen en gepoedert.Ik
hoop dat mijn babywens spoedig word vervult.

Adultbabyspeelparadijs
5 maanden geleden

Hiervoor verwijzen wij je graag door naar mama Lisanne welke je wens in vervulling kan laten gaan echter hier zijn wel kosten aan verbonden zie onze rubriek adultbaby sessies op onze website