HOME » 020 PLASTIC BROEKJES » Japanse plastic broeken

Japanse stijl plastic broek

Japanse stijl plastic broeken zijn niet alleen enorm populair onder adultbaby's. Ook hebben we inmiddels al vernomen uit zeer betrouwbare bron dat de Japanse stijl broekjes ook enorm populair zijn onder incontinentie patiënten welke niet actief zijn binnen de ab/dl scene. De populariteit heeft te maken met dat deze plastic broekjes veel beter beschermen tegen doorlekken van een luier dan de plastic broekjes welke in Europa of Amerika op de markt zijn.

Adultbabyspeelparadijs kan ook mededelen dat er zelfs geruchten gaan binnen patiënten belangen verenigingen voor mensen met incontinentie waarvan enkele van onze teamleden ook lid zijn onder hun eigen naam als incontinentie patiënt dat men zelfs overweegt om deze Japanse stijl plastic broekjes als maatstaf voor plastic broekjes in Europa te gaan toepassen vanwege het enorme succes van deze broekjes omdat ze niet doorlekken hetgeen bij de huidige broekjes welke op de markt zijn in Europa wel gebeurd omdat deze geen extra barrière heeft om te beschermen tegen doorlekken.

Adultbabyspeelparadijs zal het zeker toejuichen als dit inderdaad de maatstaf zal worden voor plastic broeken op de eerste plaats natuurlijk voor de mensen welke ze om medische redenen dragen maar daarnaast ook voor de gehele adultbabyscene want niks is belangrijker dan een goede en betrouwbare plastic broek die niet doorlekt.

Vooral veel mensen die om medische redenen luiers dragen en op hun zij slapen door hun medische beperking of handicap horen en zien we vaak met de klacht komen dat hun luier doorlekt ook als ze een plastic broek dragen over hun wegwerp luier. Ook een van onze teamleden zegt dit probleem te herkennen en heeft daar in het verleden al diverse keren over geklaagd bij leveranciers en fabrikanten van wegwerp incontinentie luiers echter zonder resultaat want deze kreeg steeds te horen dat het aan de thuiszorg lag welke het materiaal niet goed aansloot om het lichaam. Belachelijk argument vinden wij zelf maar ook de thuiszorg mensen vinden het een argument die nergens opslaat ook veel mensen met incontinentie die lid zijn van patiënten belangenverenigingen zijn samen met deze vereniging bezig dat de fabrikanten deze klacht eens serieus gaan nemen en er daadwerkelijk wat aan gaan doen en niet steeds met het argument komen van dat patiënt, thuiszorg of verpleging de luier niet goed aansluit waarmee de fabrikant ongeveer zo iets zegt als van  dat niemand met het materiaal goed omgaat wat natuurlijk te belachelijk voor woorden is. Mede ook omdat de fabrikanten ook plastic bescherm broeken afraden en daarom geeft adultbabyspeelparadijs het advies aan de fabrikanten van wegwerp incontinentie luiers ga eens een paar weken of maanden mee lopen in de zorg om te zien hoe vaak jullie materiaal door lekt alvorens de schuld steeds op de patiënt of zorgverleners te schuiven want dat is wel een beetje heel erg gemakkelijk.

Onze teamleden ABZeeuwsmeisje en AdultbabyRuud gebruiken deze Japanse stijl plastic broekjes en zijn daar uitermate tevreden over. AdultbabyRuud zegt sinds hij deze plasticbroek draagt dat hij ook omdat hij op zijn zij  slaapt nooit meer last heeft van doorlekkende luiers en ook de thuiszorg is er enorm tevreden over want het scheelt hun een boel extra werk zegt hij want ze hoeven nu niet paar keer per week de lakens en het dekbed te verschonen omdat deze drijfnat zijn door een lekkende luier waar het vocht met name onder bij de benen doorlekte uit de plastic broek hetgeen nu dus niet meer gebeurd mede door de extra bescherming welke deze Japanse stijl plasticbroek heeft.

Onze beide teamleden zeggen beiden dat het vrij lastig is om de originele Japanse plastic broeken te verkrijgen en dit heeft een aantal redenen: te weten allereerst de prijs in Japan zelf is al heel erg hoog namelijk zo omgerekend ver boven de €70 per stuk en de verzendkosten zijn schreeuwend duur hetgeen ook de reden is dat ze niet vanuit Japan naar Nederland of Vlaanderen worden verzonden want je bent dan al snel meer dan €100 voor zo een plasticbroekje kwijt e dat is toch een beetje te veel geld.

ABZeeuwsmeisje zegt ik laat ze vaak meebrengen door mijn oom vanuit Japan zelf als die daar voor zijn werk heen moet en zegt ik ben een aantal jaar geleden zelf in Japan op vakantie geweest en in Tokyo in zo een adultbaby winkeltje geweest en moet zeggen ze hebben heel mooi spul maar wel schreeuwend duur om eerlijk te zijn zeker voor Nederlandse en Vlaamse begrippen maar de kwaliteit is wel heel erg goed daar moet ik ook heel eerlijk in zijn want ze gaan veel langer mee dan een normale plastic broek van bijvoorbeeld suprima en al helemaal met de namaak Japanse stijl broekjes uit China.

AdultbabyRuud zegt dat die ze in China besteld bij Fibuu en zegt meteen dat je het verschil wel degelijk ziet tussen de originele Japanse en de in China nagemaakte. Hij zegt je merkt het niet alleen aan je portemonnee want een aardig verschil in prijs of je ongeveer tussen de €20 en €25 betaald voor een in China nagemaakte waarbij de verzending ook nog eens gratis is naar Nederland en Vlaanderen of dat men tussen de €70 en €80 betaald in Japan en daar dan iemand moet hebben die ze voor je koopt en of mee neemt in de bagage of anders per post op stuurt wat een vermogen kost.

Je ziet ook echt het verschil in kwaliteit tussen de nagemaakte Chinese uitvoeringen en de echte originele Japanse uitvoering daar ontkom je gewoon niet aan daar moeten we van adultbabyspeelparadijs gewoon heel eerlijk en duidelijk over zijn. We zeggen zeer zeker niet dat de Chinese niet goed zijn maar we zeggen wel ze gaan niet zo lang mee als de Japanse daar zijn we gewoon heel eerlijk en duidelijk over. Eigenlijk kunnen we gewoon zeggen dat we een ieder deze plasticbroek aanraden want zelfs een suprima biedt niet zo veel zekerheid als deze.