000 HOME » 020 PLASTIC BROEKJES » Plastic broek met slot

Plastiek broek met slot ook wel strafbroek genoemd

Deze plasticbroek heeft zijn oorsprong in de USA en was eigenlijk bedoeld om verwarde patiënten met incontinentie te weerhouden om hun incontinentie materiaal zelf uit te toen en voor het tegen gaan van dat verwarde patiënten met incontinentie zich zelf bevuilden door dat ze zich zelf onder smeerden  met feces. Deze broeken worden in Nederland binnen de gezondheidszorg niet gebruikt want dan wordt gebruik gemaakt van zogenaamde anti scheur en smeerpakken.

Binnen de adultbaby scene worden deze broeken voornamelijk gebruikt als straf of totale vernedering binnen een  rollenspel waarbij de adultbaby dan door het dragen van deze plastic broek met slot totaal afhankelijk is van de mama of pappa. Ook worden ze vaak gebruikt om te voorkomen dat de adultbaby als deze seksueel opgewonden raakt tijdens een rollenspel met seksuele handelingen niet aan zelfbevrediging kan doen omdat deze niet met zijn of haar handen in de luier kan komen omdat de plastic broek heel strak om het lichaam zit over de luier en door het slot er geen beweging in te krijgen is en men dus niet bij de geslachtsdelen kan komen en zelfbevrediging dus uitgesloten is.

Deze plastic broeken zijn best wel vrij prijzig te noemen en worden voornamelijk in Amerika en Canada aangeboden voor prijzen zo tussen de $80 en $100 waar dan ook nog eens enorm bedrag aan verzendkosten plus btw en invoerrechten bij komt zodat zo een broek al snel op zo een slordige €150 komt als men deze besteld in Amerika of Canada en naar Nederland laat verzenden.

Voor de liefhebbers van zo een broek hebben wij goed nieuws namelijk Marjolijn in Helmond verkoopt deze broeken ook en daar kosten ze rond de €30 exclusief verzendkosten wat een heel stuk voordeliger is.