Suprima

Suprima is een van oorsprong Duits merk van plastic broeken voor mensen met incontinentie welke van een zeer goede kwaliteit is die ook nog eens qua kwaliteit velen malen beter is dan SGA en Hygia. Dit is ook de reden waarom wij van adultbabyspeelparadijs zeggen betaal iets meer en kies voor goede en degelijke kwaliteit zeker als je als adultbaby dagelijks luiers draagt en al helemaal als dat ook nog eens is omdat je naast adultbaby ook nog eens incontinent bent. 

We moeten dan ook wel vermelden dat de prijs voor de goedkoopste uitvoering van een Suprima plastic broek In Nederland ver over de €20 ligt en de duurste zo ruim €50 dus een aanzienlijk prijs verschil maar de kwaliteit is er dan ook naar want Suprima gaat gewoon veel langer mee dan SGA en Hygia.

Adultbabyspeelparadijs raadt ook een ieder die plastic broeken van Suprima wil aanschaffen aan om dit via internet in Duitsland te doen omdat ze daar een stuk voordeliger zijn dan in Nederland. In Nederland hebben we te maken met een importeur voor Suprima namelijk de firma Maree welke een bedrijf is welke medische hulpmiddelen verkoopt en een ieder mag van ons verdienen maar een ding begrijpt adultbabyspeelparadijs dan niet en dat is waarom moet de doelgroep mensen met incontinentie waarop deze importeur zich richt soms wel het dubbele betalen voor hun plastic broek bij Maree dan dat het zelfde broekje kost in Duitsland. Het lijkt ons toch als je importeur bent dat je toch minstens voor de zelfde prijs kunt leveren als verkopers in Duitsland welke hun spullen ook betrekken van Suprima. Naar ons idee heb je als bedrijf dan geen enkele meerwaarde mede ook omdat we uit ervaring weten dat mensen welke ze om medische redenen dragen ze door de zorgverzekeraar niet vergoed krijgen en dus zelf moeten bekostigen net als iedere adultbaby en daarom dat wij zeggen waarom zal je meer betalen dan noodzakelijk is om een importeur te spekken misschien. Wij van adultbabyspeelparadijs vinden het dan ook zorgwekkend en lachwekkend dat importeurs zulke woeker winsten maken op medische hulpmiddelen want daar praten we over en niet over fetisj artikelen welke de importeur aanbiedt. Want het prijsverschil met Duitsland is daarvoor gewoon te aanzienlijk en daarom dat wij dit vermelden omdat wij geen dief van onze eigen portemonnee zijn en naar wij denken vele anderen ook niet en daarom dat wij u allen er voor waarschuwen.

Dan komt natuurlijk bij velen de vraag van waar moeten we dan wezen om goedkoop en voordelig uit te zijn voor het aanschaffen van Suprima plastic broeken. Daar kunnen we heel luid en duidelijk over zijn namelijk bij Save Express in Duitsland want geen enkel andere die ze zo voordelig kan leveren en ze hebben ook nog eens een zeer ruim aanbod. De goedkoopste is het model 1205 welke als te koop is vanaf €11,46 afhankelijk van de maat.

Vaak wordt aan adultbabyspeelparadijs gevraagd welke plastic broek of beter gezegd welk model van Suprima moeten we nemen. We zeggen eerlijk het is vrij lastig om voor een ander te beslissen want de keuze voor een bepaald model plastic broek is voor een ieder verschillend wil je een pull on model of wil je juist er een met drukknopen. Wil je een plastic broek die het meest op een baby plastic broek lijkt dan moet je het model 1250 nemen deze is enorm populair onder adultbaby's omdat deze het meest lijkt op een plastic broek die men als baby of peuter heeft gedragen en deze is al te koop vanaf €18,23 afhankelijk van de maat. Waren deze plastic broeken voorheen alleen in het wit en geel te verkrijgen dan is het nu zo dat ze in allerlei kleuren te verkrijgen zijn. Maar wil je je een plastic broek die het dichtst bij die van een baby of peuter komt dan adviseert adultbabyspeelparadijs om te kiezen voor de melk witte of de gele uitvoering te gaan omdat die dan het meest in de buurt komen.