HOME » 021 ADULTBABY BEHANDELING » Maandelijkse adultbaby bijeenkomst met een mama

Maandelijkse adultbaby bijeenkomst met mama Anne

Adultbabyspeelparadijs ontving een e-mail van een zekere mama Anne die ons vertelde dat zij vanaf november 2019 maandelijks een bijeenkomst wil gaan organiseren voor adultbaby's op een zondagmiddag van 12 tot 16 uur en ze vroeg hoe of wij van adultbabyspeelparadijs daar over dachten. Hetgeen wij hier dan ook gaan vertellen hoe of wij over zo een bijeenkomst denken en daarbij zijn wij best wel kritisch te noemen maar we zullen alles zo goed mogelijk proberen te onderbouwen zodat het voor zowel de mama zelf als de bezoekers van onze website helder en duidelijk is hoe wij van adultbabyspeelparadijs er over denken.

Adultbabyspeelparadijs is van mening dat er een enorme behoefte is binnen de adultbaby scene naar bijeenkomsten of misschien beter gezegd locaties waar adultbaby's een rollenspel kunnen spelen onderling mede daar we ook weten dat de reeds al bestaande luierbijeenkomsten die er zowel in Nederland als Vlaanderen zijn waar zowel luierliefhebbers als adultbaby's gezamenlijk bij elkaar komen eigenlijk weinig of niets te bieden hebben voor adultbaby's daar kunnen we gewoon als adultbaby heel eerlijk en duidelijk over zijn wat we ook al bij de diverse bijeenkomsten op onze website hebben aangegeven dat er eigenlijk niet of misschien beter gezegd totaal geen spel mogelijkheid is voor adultbaby's tijdens deze bijeenkomsten mede ook door dat deze bijeenkomsten door luierliefhebbers worden gedomineerd en waarvan adultbabyspeelparadijs en haar team leden al heel lang zeggen deze twee totaal verschillende ideeën en belevingswerelden behoren niet bij elkaar omdat ze mijlen ver van elkaar verwijderd zijn en ook mede daar de luierliefhebbers weinig of geen respect en begrip hebben voor de belevingswereld van een adultbaby zijn wij een enorme voorstander van aparte bijeenkomsten ieder voor zijn of haar eigen doelgroep en daarom juichen wij een initiatief zoals deze van mama Anne dan ook toe.

Mede daar mama Anne ook aangeeft zich enkel op adultbaby's te richten welke tijdens een rollen spel de leeftijd van 0 tot 2 jaar aannemen en waarbij tijdens de sessies of het rollenspel geen seks en seksuele handelingen plaats vinden omdat ook zij van mening is dat deze niet thuis horen in de belevingswereld van het adultbaby zijn als men het verlangen heeft om zich weer baby of peuter te willen voelen en door een mama als baby of peuter te willen worden behandeld tijdens een rollenspel of ageplay.

Wel heeft adultbabyspeelparadijs haar bedenkingen of dit wel te realiseren is om zoals mama Anne dat wil doen namelijk een bijeenkomst voor deze doelgroep met maximaal 8 personen waarvan de kosten voor zo een middag dan €350 bedragen een fors bedrag vinden wij zelf en zeker omdat dit maandelijks terug komt dat forse bedrag en wij gewoon weten dat dit voor heel veel mensen binnen de adultbaby scene gewoon niet op te brengen is omdat we ook weten dat juist veel mensen welke als adultbaby de behoefte hebben om als baby of peuter behandeld te willen worden zonder seks en seksuele handelingen heel veel mensen zitten die door medische problematiek met daarbij ook incontinentie in het wereldje van adultbaby zijn terecht gekomen en veelal rond moeten komen hetzij van een WAO uitkering het zij anders van een bijstandsuitkering. Het lijkt adultbabyspeelparadijs dus het voor de hand liggend dat een bijeenkomst die maandelijks wordt gehouden met een deelname prijs van €350 voor deze mensen totaal niet haalbaar is om maandelijks naar de bijeenkomst te kunnen gaan omdat het een enorme aanslag is op het budget van deze mensen. Maar ook voor adultbaby's die niet van een uitkering rond moeten komen lijkt het ons toch een enorm bedrag om iedere maand te moeten neer tellen voor het bijwonen van een bijeenkomst daar kunnen we ook gewoon heel duidelijk over zijn. Adultbabyspeelparadijs is van mening wil zo een bijeenkomst levensvatbaar zijn dan zou men zo een bijeen komst om de 3 maanden moeten organiseren bijvoorbeeld zodat de mensen die er interesse in hebben er voor kunnen sparen dan heeft het nog enige kans van slagen anders vrezen wij dat het slechts een eenmalig iets wordt en weer even snel verdwijnt als dat het gekomen is wegens gebrek aan belangstelling.

Wij zeggen dit ook omdat we mede door de vele jaren dat wij zelf al mee lopen in het wereldje van adultbaby gebeuren dat er slechts een zeer kleine groep is welke interesse of misschien beter gezegd een belevingswereld hebben waarbij geen seks en seksuele handelingen plaatsvinden tijdens het rollenspel en mede daar dit ook de doelgroep is waarop de mama zich richt en wetende dat €350 maandelijks ophoesten voor een bijeenkomst bij het overgrote deel van deze doelgroep niet mogelijk is adviseren wij van adultbabyspeelparadijs om zo iets eens in de 3 maanden te organiseren als men er een succes van wil maken en niet wilt dat het na een keer al weer voorbij is omdat mensen het geld niet kunnen opbrengen voor de deelname aan zo een evenement.

Ook heeft adultbabyspeelparadijs wel wat vragen aan mama Anne zoals waar wilt u zo een bijeenkomst dan houden met 8 personen huurt u daar een zaal voor af of wordt dit gewoon bij u thuis gehouden. Bij een zaal afhuren heeft men wel voldoende ruimte maar lijkt het ons totaal niet haalbaar om zoiets te organiseren omdat het ons inziens totaal onmogelijk lijkt om in een gehuurde zaal een adultbaby kamer in te richten voorzien van een baby bed met spijlen, commode, box en kinderstoel op volwassenen grote. Hetgeen men als adultbaby toch wel minimaal mag verwachten tijdens een rollenspel en zeker voor een bedrag van €350 per persoon. Worden de sessies bij mama Anne thuis gehouden dan vraagt adultbabyspeelparadijs zich af hoe deze mama dat dan wil doen met 8 personen tegelijk rollenspel spelen het lijkt ons inziens vrij lastig om met 8 personen in een adultbaby kamer te verblijven omdat je bijna op elkaars lip zit omdat je toch wel over aanzienlijk wat ruimte moet beschikken en naar ons idee lijkt een woonhuis daar niet echt geschikt voor om met 8 personen een adultbaby rollenspel te gaan spelen zeker niet als daarbij ook nog eens door veel adultbaby's als spel materiaal een volledig ingerichte adultbaby kamer met de benodigde meubels wordt verwacht. Het lijkt ons inziens dat de mama allereerst als ze een adultbaby kamer heeft niet beschikt over 8 stuks van elk adultbaby dit is niet te bekostigen allereerst maar ook mag ze dan wel paleis Soestdijk hebben om alle meubeltjes te kunnen bergen.

Misschien vindt men ons kritisch maar het zijn wel gewone en normale vragen lijkt ons mede daar er een fors bedrag voor de deelname wordt gevraagd want €350 voor een middagje is geen kattenpis zullen we maar zeggen en daarom dat wij gewoon kritisch zijn en vele vragen hebben als adultbaby.

Maar een andere vraag die eigenlijk naar ons idee nog veel belangrijker is dan de ruimte en het benodigde spel materiaal zoals meubeltjes is die van namelijk hoe wil mama Anne 8 adultbaby's te gelijk aandacht geven en persoonlijk verzorgen tijdens het rollenspel dit lijkt ons totaal onmogelijk. Adultbabyspeelparadijs is van mening dat de adultbaby's juist naar zo een speelmiddag of adultbaby sessie komen en zeker voor een bedrag van €350 om alle aandacht te krijgen, geknuffeld te worden en vooral als baby of peuter verzorgd te worden hetgeen bij een 1 op 1 behandeling tijdens een adultbaby rollenspel wel het geval is en waarvan adultbabyspeelparadijs weet dat deze sessie al voor €240 voor een speelmiddag van 4 uur worden aangeboden o.a. door mama Lisanne. Het is zeer zeker niet dat we de boel willen afkraken maar we stellen wel kritische vragen en deze zouden wij graag horen van  mama Anne  namelijk wat heeft het voor meerwaarde voor een adultbaby om naar deze bijeenkomst te gaan van 4 uur in een groep met 8 personen waarvan wij van adultbabyspeelparadijs maar wij denken ook adultbaby's die van rollenspel houden en belangstelling hebben om €350 te betalen per persoon en de aandacht van de mama voor hem of haar moet delen met nog 7 anderen terwijl men voor aanzienlijk minder geld een sessie kan ondergaan met een mama waarbij alle aandacht van de mama naar de adultbaby gaat. Waarvoor naar ons idee een adultbaby naar een mama gaat en daar een flink bedrag voor neer telt namelijk om tijdens het rollenspel alle aandacht en vooral liefde als baby of peuter te ontvangen van de mama.

Mama Anne vroeg ons om enkele suggesties die haar mogelijk verder kunnen helpen en die gaan we haar ook geven we zijn niet alleen kritisch maar dragen ook wel suggesties bij. Allereerst adviseren wij haar om duidelijk te vermelden de plaats waar het plaats vindt altijd handig want het lijkt ons inziens niet handig dat iemand vanuit Friesland voor zo een dure sessie ook nog eens een vermogen aan reiskosten kwijt is om bij de mama te geraken omdat deze net even in Zuid Limburg of Zeeuws Vlaanderen woont. Ook zal het heel handig zijn om te vermelden wat voor spelmateriaal er aanwezig is maar vooral te vermelden  of de mama beschikt over een ingerichte baby kamer op volwassenen grote zoals bent u in het bezit van een adultbaby ledikantje met spijlen, adultbaby commode, adultbaby box en adultbaby kinderstoel. Dit zijn toch dingen waar een adultbaby voor komt want eigenlijk zonder deze meubels is het naar onze mening niet echt interessant om een rollenspel te spelen en zeer zeker niet voor het forse bedrag wat er voor gerekend wordt daarvoor mag een adultbaby ons inziens toch wel iets terug verwachten en verlangen . Ook geven wij het advies zeker als de mama rollenspel in groepsverband wil organiseren om het tarief voor deelname aan te passen gezien de enorme concurrentie en wij al eerder aangaven dat een 1 op 1 rollenspel al voor aanzienlijk minder geld wordt aangeboden waardoor adultbabyspeelparadijs vreest dat velen dan toch kiezen voor de 1 op 1 sessie. Wij denken dat dit bedrag aanzienlijk naar beneden zal moeten worden bijgesteld wil men animo voor deze bijeenkomst krijgen zeker ook omdat de mama het een maandelijks terugkerend gebeuren wil laten worden.

Adultbabyspeelparadijs juicht een bijeenkomst alleen gericht op adultbaby's enorm toe en zeker dat deze bijeenkomst ook nog eens is met een belevingswereld die onze teamleden maar ook veel andere adultbaby's aanspreekt namelijk zonder seks en seksuele handelingen zoals de mama in haar e-mail bericht aan adultbabyspeelparadijs ook aangaf en mede daar we ook zien de reacties en vragen die wij al kregen betreffende de sessies die door mama Lisanne worden gegeven  hebben wij van adultbabyspeelparadijs het idee dat er best wel interesse voor dit soort bijeenkomsten zijn maar zijn we gewoon ook kritisch als het om het kosten plaatje gaat want we zeggen gewoon dat €350 toch voor heel veel mensen een enorm bedrag is om even zo op tafel te moeten leggen om 4 uurtjes door een mama als baby of peuter behandeld te worden en dan ook nog eens in groepsverband. Adultbabyspeelparadijs zegt gewoon eerlijk hoe of het is en wat onze ervaringen zijn en we zeggen gewoon heel eerlijk het idee van zo een bijeenkomst is heel leuk en zeker zeer welkom alleen hebben wij onze twijfels over de haalbaarheid en levensvatbaarheid van zo een groepsbijeenkomst die maandelijks terug keert omdat we gewoon weten dat heel veel mensen binnen de adultbaby scene het geld niet eens hebben voor zo een bijeenkomst of gewoon weg simpel het bedrag er niet voor over hebben om iedere maand te moeten betalen voor een paar uurtjes speel plezier als adultbaby. Zo een bijeenkomst is voor de meeste adultbaby's dus niet te doen daar kunnen we gewoon heel duidelijk over zijn. Adultbabyspeelparadijs is zich er ook van bewust dat zo een bijeenkomst met een mama ook niet voor niks kan wat misschien wel veel adultbaby's zouden willen maar we zeggen dan ook meteen je moet wel realistisch blijven zeer zeker als je ook nog eens verwacht in een ruimte terecht te komen die als adultbaby kamer is ingericht met de benodigde meubels dan is het logisch dat daar een fors prijs kaartje aan vast hangt mede door de enorm hoge kosten van deze adultbaby meubels.

Adultbabyspeelparadijs heeft in het verleden ook al geprobeerd samen met mama Lisanne om destijds zoiets op te zetten in Den Haag en toen merkte wij ook al dat er eigenlijk weinig belangstelling was bij adultbaby's om in groepsverband een rollenspel met een mama te spelen en merkten wij zelf als mama Lisanne dat de meeste toch kiezen voor een 1 op 1 behandeling of rollenspel als adultbaby met mama Lisanne. En adultbabyspeelparadijs begrijpt dat ook wel want veel adultbaby's vinden het toch een zeer moeilijke stap om met meerdere adultbaby's met een mama een rollenspel te spelen en zeker als daar ook nog eens een fors prijskaartje aan hangt. Maar wij zeggen ook eerlijk dat wij van adultbabyspeelparadijs zien en merken dat bijna elke adultbaby er van droomt door een vrouw als baby behandeld te worden echter kunnen we ook meteen vermelden dat het overgrote deel niet bereidt is daarvoor ook maar een cent te betalen aan een mama. Dit zien we ook terug in de vaak wanhopige oproepen van mannelijke adultbaby's voor een mama die hun als baby of peuter wil behandelen waar ze in de meeste gevallen niet eens reactie op krijgen of als er een reactie op komt dat het er een is van joh effe achter in de rij aansluiten zijn nog duizenden wachtende voor je die ook op zoek zijn naar zo een mama als je haar gevonden hebt die het allemaal gratis doet effe melden graag. Want dit is gewoon niet realistisch om te verwachten dat een vrouw gratis en voor niks babysitter of oppas voor een adultbaby gaat zitten wezen wetende dat er elders forse bedragen worden gevraagd voor zo iets.

Adultbabyspeelparadijs wenst mama Anne dan ook veel succes toe met het tot stand komen van de bijeenkomsten die ze wil gaan organiseren maar gezien de vele jaren dat wij al mee lopen en zien hoe de mentaliteit is van de meeste adultbaby's binnen de scene namelijk liefst alles voor niks en slecht een enkeling bereidt is om er ook geld aan uit te geven vrezen wij dat het vrij lastig zal worden om iedere maand 8 personen te vinden voor deze bijeenkomsten omdat het ook voor hun die wel bereidt zijn om er voor te betalen om met een mama een rollenspel te spelen als adultbaby niet mogelijk is om iedere maand naar zo een bijeenkomst te gaan daar zijn we gewoon heel eerlijk en helder over en gezien het kleine aantal adultbaby's in Nederland en Vlaanderen die daadwerkelijk bereidt is om te betalen voor een rollenspel gezien de houding van velen binnen de scene vrezen wij spijtig genoeg dat het niet te realiseren is om een maandelijkse bijeenkomst met een mama te organiseren ook omdat wij dit in het verleden voor mama Lisanne ook al hebben geprobeerd en zelfs voor een veel lager bedrag als waar we nu over spreken en ook met slechts een groep van 4 personen en dit was zelfs niet te realiseren waardoor nu alleen nog maar 1 op 1 sessies worden gegeven waar wel interesse voor is maar veelal zijn dat adultbaby's die wel bereidt zijn om er voor te betalen maar niet in groepsverband een rollenspel willen spelen met een mama. Het is ook wel heel erg logisch te noemen en te verklaren dat de adultbaby's die gebruik maken van de diensten van een mama voor een adultbaby rollenspel er voor kiezen dat ze een 1 op 1 sessie willen ondergaan met de mama omdat ze immer veel geld betalen voor zo een sessie en dan ook graag zien en willen dat alle aandacht tijdens zo een rollenspel als baby of peuter van de mama naar hun gaat en dat ze die niet ook nog eens een keer met anderen moeten delen. Klinkt misschien heel egoïstisch maar wel heel erg logisch zeggen wij dat de meeste hier voor kiezen ook al omdat ze vaak de andere adultbaby's niet eens kennen in het echt misschien alleen vanuit de scene van andere bijeenkomsten of via chatten maar dat wil dan nog niet zeggen dat je elkaar ook echt kent en daarom is het ook wel logisch te verklaren dat veel adultbaby's niet in zijn om met vreemden een rollenspel te spellen waarbij een mama betrokken is dat ligt voor velen toch wel een beetje gevoelig zullen we maar zeggen.