HOME » 021 ADULTBABY BEHANDELING » Mama Lisanne AB Sessies

Mama Lisanne adultbaby sessies zonder seks en seksuele handelingen

Adultbabyspeelparadijs stelt u graag voor aan mama Lisanne een mama voor adultbaby's welke het verlangen hebben om zich weer even baby of peuter te voelen en vooral als baby of peuter behandeld te worden door een mama zeg maar het herbeleven van de baby of kindertijd zonder dat daar seks of seksuele handeling gebeuren tijdens zo een adultbaby sessie, rollenspel of ageplay.

Zowel wij van adultbabyspeelparadijs als  mama Lisanne hebben  gemerkt dat er een enorme behoefte is bij heteroseksuele mannen binnen de adultbaby scene aan een vrouw die hun luier verschoont en hun als baby behandeld en waarbij het gaat om het herbeleven van de baby of peuter tijd. We merken ook dat steeds meer adultbaby's met deze gevoelens net als onze teamleden als adultbaby zoiets hebben van ik wil me weer baby of peuter voelen en als een baby of peuter behandeld worden het zeg maar herbeleven van de baby of peuter tijd. Iets wat misschien voor velen binnen de adultbaby scene raar en vreemd over komt en waar we ook geregeld wel meningen van anderen via onze contact en reacties op krijgen. Velen begrijpen het niet of misschien beter gezegd willen het niet begrijpen dat onze teamleden  een belevingswereld hebben als adultbaby waarin ze zich weer peuter willen voelen waarbij seks of seksuele handelingen niet bij thuis horen omdat ze van mening zijn dat dit gewoon niet past als je als volwassene je baby of peuter tijd wilt herbeleven tijdens een adultbaby sessie, rollenspel of ageplay. We vinden het vreemd en raar te noemen dat men wel verwacht dat adultbabyspeelparadijs begrip en respect voor ieders andere belevingswereld binnen de ab/dl scene begrip en respect  toont maar dat we helaas nog te vaak zien dat velen geen begrip en respect hebben en kunnen opbrengen voor de belevingswereld van onze teamleden en vele anderen die er net zo over denken als wij zelf.

Allereerst wijst adultbabyspeelparadijs er op dat veel mensen met een beperking of handicap niet eens behoefte hebben aan seks of seksuele handelingen tijdens een adultbaby sessie, rollenspel of ageplay en meer behoefte hebben om net als een baby of peuter geknuffeld en liefdevol verzorgd te worden net als in hun baby of peuter tijd door een mama zeg maar het herbeleven van hun baby of peuter tijd. Adultbabyspeelparadijs hoopt dat men ook eens gaat inzien dat het adultbaby zijn niet altijd om seks en seksuele handeling behoeft te gaan en men vooral is gaat inzien dat iedereen het op zijn en haar eigen manier beleefd.

Gelukkig ziet mama Lisanne wel dat er enorme behoefte is bij volwassen met een beperking of handicap aan deze vorm van het adultbaby zijn waarbij het gaat om geknuffeld te worden en vooral liefdevol verzorgd worden en aandacht krijgen net als in hun baby of peuter tijd. Waarschijnlijk heeft dit ook te maken omdat mama Lisanne naast het mama zijn ook werkzaam is als verzorgende van mensen met een beperking of handicap en daarom uit ervaring door haar werk ziet wat vooral de behoeftes zijn van deze mensen met een beperking of handicap ook hun met adultbaby gevoelens. Adultbabyspeelparadijs juicht dit alleen maar toe dat mama Lisanne zoveel begrip heeft voor deze mensen  en hun belevingswereld en dat ze de mogelijkheid biedt aan hun om zich weer even baby of peuter te kunnen en mogen voelen door een liefdevolle adultbaby sessie, rollenspel of ageplay bij haar te ondergaan zonder seks of seksuele handelingen.

Voor er misverstanden ontstaan het is zeer zeker niet zo dat alleen mensen met een beperking of handicap bij mama Lisanne terecht kunnen. In feite iedere adultbaby kan bij haar terecht voor een adultbaby sessie, rollenspel of ageplay zonder seks en seksuele handelingen  laten we daar gelijk even helder en duidelijk over zijn om misverstanden uit de weg te gaan.

Een adultbaby sessie, rollenspel of ageplay bij mama Lisanne duurt 3 uur en kost €180. Mama Lisanne kiest er voor om een sessie van 3 uur te doen omdat ze van mening is dat men in een uur geen rollenspel  kan spelen daarvoor is de tijd gewoon te weinig en zegt voor een goed rollenspel heb je minimaal een paar uur nodig en daarom is de minimale speelduur voor een sessie op 3 uur gesteld. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om een langere sessie te ondergaan als u dat wilt dan is de meerprijs €60 per uur. Adultbabyspeelparadijs zegt dat dit een zeer schappelijke en betaalbare prijs is welke er gevraagd wordt voor zo een sessie en naar ons idee voor een ieder ook betaalbaar dus ook voor hun die rond moeten komen van een uitkering zoals als mensen met een beperking of handicap. Want juist voor hun was er voorheen eigenlijk niet of nauwelijks een mogelijkheid om zich weer baby of peuter te kunnen voelen allereerst door de enorm hoge prijzen die er worden gevraagd in de meeste gevallen voor zo een adultbaby sessie, rollenspel of ageplay welke voor veel mensen met een beperking of handicap eerlijk gezegd niet op te brengen was en mama Lisanne biedt nu deze mensen ook de gelegenheid om te kunnen genieten van het zich weer even baby of peuter zijn waar ze zo een behoefte aan hebben.

Zoals wij dus al aangaven doet mama Lisanne geen seks en seksuele handelingen dus vraag hier niet naar als u een sessie met haar wil ondergaan. Ook geeft mama Lisanne aan dat ze geen moedermelk geeft en ook niet aan haar borsten laat zuigen door een adultbaby dus gelieve hier ook niet naar te vragen als adultbaby tijdens een sessie. Ook geeft mama Lisanne aan dat ze geen meesteres is dus gelieve ook niet te vragen voor een sessie met SM want hiervoor verwijst ze u graag door naar hun die daar in gespecialiseerd zijn.

Mama Lisanne is 34 jaar oud en werkzaam in de zorg en zeer begripvol voor volwassenen met gevoelens voor het zich weer baby of peuter willen voelen. Vooral voor mensen met een beperking of handicap is naar ons idee mama Lisanne de ideale mama als je weer even baby of peuter wilt zijn en liefdevol door haar verzorgd wil worden of heerlijk geknuffeld wilt worden net als een baby of peuter omdat ze heel geduldig is vooral heel lief voor je. Maar ook als je geen handicap of beperking hebt ben je bij mama Lisanne aan het juiste adres voor een adultbaby sessie, rollenspel of ageplay. 

Wilt u een adultbaby sessie, rollenspel of ageplay ondergaan met mama Lisanne dan dient u zelf met spel ideeën te komen dit wil zeggen dat u aan moet geven wat u leuk vindt als adultbaby of dat u baby of peuter wilt zijn en vooral wat u het liefst zou willen tijdens het spel zodat mama Lisanne kan kijken of ze aan uw verwachtingspatroon of fantasieën als baby of peuter kan voldoen. Ze zegt aan de meeste wensen kan ik wel voldoen maar niet aan alles en daarom is het belangrijk dat u zelf een spel variant of fantasie aangeeft zodat ze kan zien of ze hieraan kan voldoen, We wijzen er op dat mama Lisanne niet zelf met spel ideeën komt aanzetten daar moet u echt zelf mee komen ook omdat ze wilt dat een ieder die een sessie bij haar ondergaat tevreden naar huis gaat en dat kan alleen als er een spel variant wordt gespeeld die helemaal naar uw wens is.

Mama Lisanne beschikt over een extra grote box voor haar adultbaby's, een kinderstoel en een adultbaby bed. Mama Lisanne beschikt zelf niet over adultbaby kleding en luiers die moet men zelf meebrengen omdat het onmogelijk is voor haar kleding en luiers in alle maten voorhandig te hebben.

In tegenstelling tot veel andere mama's binnen de adultbaby scene heeft mama Lisanne geen moeite met poepluiers want die verschoont ze ook gewoon. Dit is vooral erg handig voor hun binnen de adultbaby scene welke naast het baby of peuter zijn ook incontinent zijn en naast urine ook ontlasting verliezen in hun luier. Maar ook hun die een voorliefde hebben voor het poepen in de luier kunnen nu terecht bij een mama want mama Lisanne zegt of ik nu een poepluier verschoont wegens incontinentie of dat het is omdat een adultbaby weer baby of peuter wil zijn en door het poepen in de luier zich weer klein voelt het maakt haar niet uit als haar adultbaby zich maar prettig en gelukkig voelt bij zijn mama.

Omdat mama Lisanne haar adultbaby's eerst beter wil leren kennen en vooral wil weten wat de wensen van een adultbaby zijn tijdens een adultbaby sessie, rollenspel of ageplay bij haar doet mama Lisanne bij elke nieuwe adultbaby die een sessie bij haar wil ondergaan een kennismakingsgesprek. In dit gesprek welke ongeveer een uur duurt en welke op neutraal terrein in Amerongen plaats vindt leert u mama Lisanne kennen en zei leert u kennen. U bespreekt met haar uw ideeën over uw baby of peuter zijn bij haar als adultbaby. U kunt en mag deze ook op papier zetten en aan haar overhandigen als u het moeilijk vindt om daar over te praten. Mama Lisanne kijkt dan of ze aan uw wensen kan voldoen en vooral of het klikt tussen u en haar want dat is het aller belangrijkste er moet een klik zijn anders zal de sessie nooit slagen. Mama Lisanne geeft tijdens dit gesprek ook aan of ze aan uw wensen of verwachtingspatroon kan voldoen als het klikt en vraagt aan u wat u er zelf van vindt of dat u vindt dat het klikt tussen u en mama Lisanne want uiteraard moet u ook een goed gevoel bij mama Lisanne hebben. Heeft u er ook een goed gevoel bij en denkt u dat mama Lisanne aan uw wensen of verwachtingspatroon van een adultbaby sessie, rollenspel of ageplay kan voldoen dan wordt er een definitieve afspraak gemaakt voor de sessie bij mama Lisanne thuis en krijgt u van haar het adres waar u moet zijn op de afgesproken dag en tijd.  Aan dit kennismakingsgesprek zijn kosten verbonden namelijk €40 wij vragen u vriendelijk als u niet bereidt bent dit kennismakingsgesprek aan te gaan om niet te reageren omdat dit totaal geen nut heeft omdat zonder kennismakingsgesprek mama Lisanne geen adultbaby sessie, rollenspel of ageplay aangaat en wij van adultbabyspeelparadijs uw bericht niet doorgeven aan mama Lisanne. mede daar wij zoveel aanvragen voor mama Lisanne binnen krijgen dat wij voor haar alleen de serieuze berichten door sturen aan haar die ze dan zelf beantwoord.

Adultbabyspeelparadijs wijst er op dat wij geen enkel invloed hebben bij mama Lisanne op haar beslissing of ze wel of niet overgaat tot een sessie met u als adultbaby dit bepaald mama Lisanne helemaal zelf en als ze er geen goed gevoel bij heeft of het idee heeft niet aan uw wensen of fantasieën te kunnen voldoen is het aan haar om te zeggen dat ze geen sessie wil doen  met u omdat ze niet aan uw verwachtingspatroon kan voldoen en geen teleurstelling wil veroorzaken omdat u na afloop van een sessie niet tevreden bent omdat niet aan uw verwachtingspatroon is voldaan  door haar.

Om u niet onnodig op onkosten te jagen en mede door de kosten voor het kennismakingsgesprek hebben wij een formulier gemaakt op onze website om te reageren als u een adultbaby sessie, rollenspel of ageplay met mama Lisanne wilt ondergaan waarin u al het een en ander over u zelf kunt vertellen en vooral wat uw wensen of spel idee is zodat wij deze aan mama Lisanne kunnen doorgeven zodat ze aan de hand daarvan als ze vindt dat ze aan uw wensen kan voldoen u kan uitnodigen voor het kennismakingsgesprek. Want het zou zonde zijn dat u veel reisgeld moet uitgeven en ook nog eens de kosten voor het kennismakingsgesprek als dan tijdens het gesprek blijkt dat mama Lisanne uw wens niet kan vervullen. Wij van adultbabyspeelparadjs begrijpen ook dat u liever misschien uw fantasieën voor een sessie alleen met mama Lisanne wilt bespreken tijdens het kennismakingsgesprek dan wijzen wij u er op dat dit ook kan maar dat u wel de mogelijkheid loopt dat u veel reisgeld en de kosten voor het kennismakingsgesprek weggooit als blijkt dat mama Lisanne niet aan uw wensen kan voldoen maar dat is geheel aan u als adultbaby of u dit risico wilt nemen en daarom dat zowel mama Lisanne als adultbabyspeelparadijs adviseren om even het formulier in te vullen met name om teleurstelling te voorkomen en om u niet onnodig op onkosten te jagen.

Wat kan en mag u verwachten van Mama Lisanne

  • Na het kennismakingsgesprek wordt door haar samen met u een dag en tijdstip gekozen waarop de sessie plaats vindt bij haar thuis en krijgt u van haar het adres waar u moet zijn voor de sessie.
  • Op de dag van de sessie wordt u door Mama Lisanne ontvangen bij haar thuis en wordt er eerst wat gedronken alvorens er aan de sessie begonnen wordt zodat u zich even op uw gemak kunt voelen want mama Lisanne weet ook dat voor veel adultbaby's het best wel een spannend moment is als ze voor het eerst een adultbaby sessie ondergaan en daarom vindt mama Lisanne het belangrijk dat haar baby's en peuters zich op hun gemak voelen.
  • Mama Lisanne helpt u uit uw volwassen kleding en doet u een luier om en als u al een luier om heeft voor tijdens de reis dan kijkt mama Lisanne of deze nog droog en schoon is en als deze verschoond moet worden wordt deze eerst verschoond door haar waarna ze u voorziet van adultbaby kleding. Zowel luiers als adultbaby kleding dienen door u zelf te worden meegebracht naar de adultbaby sessie.
  • Nu wordt er een rollenspel gespeeld geheel naar uw wens om als baby of peuter door mama Lisanne te worden behandeld.
  • Mama Lisanne beschikt over een box, kinderstoel en ledikantje voor haar adultbaby daarnaast beschikt ze over veel speelgoed, kleurplaten en voorleesboekjes om haar baby of peuter een onbezorgde tijd te hebben bij haar.
  • Mama Lisanne zorgt voor een hapje en drankje en wil je je drankje in een babyflesjes of peuter oefenbeker dan dien je even je eigen flesje of oefenbeker mede te brengen uit hygiënisch oogpunt.
  • Gebruik je een speen dan moet je deze ook even zelf meebrengen ook uit hygiënisch oogpunt.
  • Tijdens de sessie mag je net zoveel n je luier plassen en poepen en tijdens de sessie zal mama Lisanne jouw dan verschonen of als je liever langere tijd in je natte of vieze luier wilt zitten of liggen dan verschoond ze je pas aan het eind van de sessie.
  • Na afloop van de sessie helpt mama Lisanne je uit je luier en adultbaby kleding en helpt je weer in je volwassenen kleding eventueel helpt ze je ook met een luier aan te doen voor onderweg.
  • Mama Lisanne bespreekt na afloop met je hoe of je de sessie hebt ervaren want voor mama Lisanne is belangrijk dat jij als baby of peuter tevreden en voldaan huiswaarts keert na de adultbaby sessie en ze weet ook meteen waar ze misschien beter op moet letten tijdens het spel als jij iets hebt ervaren wat je misschien minder leuk vond of juist zo iets hebt van dat had wat mij betreft wel wat langer mogen duren dat kan je dan allemaal bespreken na afloop met haar zodat ze daar rekening mee kan houden tijdens een volgende sessie zodat deze nog beter bij jouw past en nog geslaagder zal zijn.