HOME » 021 ADULTBABY BEHANDELING » Onzinnige oproepen voor een mama

Wanhopige ab/dl die gratis luier wil laten verschonen

Wij van adultbabyspeelparadijs respecteren ieders belevingswereld binnen de ab/dl scene maar worden er echt moedeloos van dat sommige wel bijna wanhopige binnen de scene ons berichten gaan sturen waarin ze zeggen dat ze opzoek zijn naar een vrouw die hun luier wil verschonen en als baby wil behandelen en er dan ook nog doodleuk bij zetten geen meesteres en niet commercieel. Allereerst wijzen wij een ieder er nogmaals op dat adultbabyspeelparadijs geen dating site is dus dit soort berichten plaatsen we zo en zo al niet op onze website om deze reden dat we geen dating site zijn. Maar we plaatsen ze ook al niet omdat we dit soort berichten gewoon ronduit lachwekkend, zielig en zelfs bedroevend vinden dat er nog steeds van dit soort zielige figuren zijn binnen de scene welke nog steeds in een droomwereld zitten waar ze maar niet uit kunnen of misschien wel beter gezegd niet uit willen geraken en in de veronderstelling zijn dat er ook nog serieus gereageerd wordt op zo een oproep. 

Adultbabyspeelparadijs kan je verzekeren mede door de vele jaren dat wij al mee lopen in het wereldje van adultbaby zijn dat er geen enkele vrouw op dit soort onzinnige berichten of oproepen zal reageren het klinkt misschien heel negatief maar het is gewoon de pure realiteit. We denken dat we gerust kunnen en mogen zeggen tegen hun die zeggen je kan het altijd proberen van als jij je zelf voor lul wil zetten door zo een onzinnige oproep te plaatsen en in een droomwereld leeft waar je niet uit kan of niet uit wil ontwaken droom lekker verder maar wees niet verbaasd dat je als je reacties er op krijgt dat deze vrij negatief zijn zoals van effe achter in de rij aansluiten zijn nog 10.000 wachtende voor je die namelijk de zelfde droom en wens hebben om hun luier verschoond te krijgen of als baby behandeld te worden door een vrouw die dat dan ook nog eens geheel kosteloos doet. 

Ronduit lachwekkend te noemen dat sommigen binnen de ab/dl scene dit verwachtingspatroon hebben en zo diep in hun belevingswereld zitten dat ze het bijna zelf gaan geloven dat er ooit een vrouw komt die daar toe bereidt is . Wij van adultbabyspeelparadijs geven het advies stel je verwachtingspatroon effe bij of beter gezegd gooi die dromen even aan de kant want dit zal het never en nooit worden dat kunnen we je nu al garanderen en vertellen. We weten allemaal dat het aantal vrouwen binnen de ab/dl scene zeer beperkt is of je nu al jaren mee loopt in het wereldje of pas actief bent dit kan je gewoon weten en anders kan je dit bijna bij elke website of forum wel lezen welke over ab/dl gaat. Daarbij kan adultbabyspeelparadijs ook vermelden dat de dames welke actief zijn binnen de adultbaby scene veelal de behoefte hebben om zelf als baby behandeld te worden en niet de behoefte hebben om iemand anders als baby te behandelen waarbij we ook nog eens opmerken dat het overgrote deel van de dames ook nog eens lesbische gevoelens heeft waardoor het naar ons inziens het ook nog is zo is dat deze dames niet bepaald zitten te wachten om een man als baby te behandelen en te verzorgen dit lijkt ons toch wel vrij logisch te noemen.

Ook is het geen publiekelijk geheim dat er weinig of geen begrip is voor de belevingswereld van mensen met een voorliefde om zich weer baby of peuter te willen of een voorliefde of fetisj voor luiers zelfs binnen de commerciële seksindustrie is hier zelfs weinig tot geen begrip en respect voor en wordt dit als bizarre seks vormen gezien. Dan verbaast het adultbabyspeelparadijs enorm dat sommigen binnen de scene het waanidee hebben dat er vrouwen zijn die hun luier willen verschonen en hun als baby willen behandelen en liefst ook nog met seks en seksuele handelingen want laten we gewoon eerlijk zijn bij de meeste ab/dl mensen draait het toch voornamelijk om de seks en seksuele handelingen in hun belevingswereld tijdens zo een sessie. Dan kunnen en mogen wij van adultbabyspeelparadijs toch wel zeggen dat dit gewoon belachelijk is om te veronderstellen en het idee te hebben om iemand te vinden die dit geheel gratis en voor niks doet mede daar er zo weinig begrip en respect voor is. Waardoor wij van adultbabyspeelparadijs ook zeggen zet deze gedachten uit je hoofd want dit gaat je zeker niet lukken en mocht jij toch de gedachten hebben dat het jouw wel gaat lukken een vrouw te vinden welke dit gratis en voor niks doet laat het even weten dan wie het is want dan plaatsen we het mogelijk dat anderen binnen de scene er dan ook terecht kunnen en wordt het echt aansluiten in de rij want wij denken dat deze mama overuren gaat draaien door de enorme belangstelling van mannen binnen de ab/dl scene. Maar we vrezen dat we nooit een naam en adres krijgen van een mama welke deze dienst gratis aanbied waardoor we ook zeggen wil je als baby behandeld worden al dan niet met of zonder seks en seksuele handelingen trek dan gewoon je knip en geef er wat geld aan uit maar stop met die onzinnige berichten te sturen dat je opzoek bent naar een dame die je luier wilt verschonen en je als baby wilt behandelingen zonder daarvoor een vergoeding te geven even graag even je volwassenen denkvermogen aanzetten en uit je droomwereld en fantasie wereld ontwaken graag.