HOME » 021 ADULTBABY BEHANDELING » Wat kan en mag je verwachten

Wat is zo een adultbaby sessie nu precies en wat gebeurd er 

Allereerst zeggen wij van adultbabyspeelparadijs dat we een onderscheid moeten maken tussen de adultbaby sessies of rollenspel of ageplay welke wordt gegeven door de commerciële seksindustrie veelal door meesteressen in SM studio's waar een enorm hoog prijskaartje aan hangt en welke wij een ieder af raden om hier gebruik van te maken omdat je gewoon niks krijgt voor je geld waarover wij verderop precies gaan uitleggen hoe of wat en de mama's die deze diensten aanbieden welke niet werkzaam zijn als meesteres binnen de commerciële seksindustrie want daar zit namelijk een heel groot verschil in niet alleen in prijs maar ook in het aanbod van spel materiaal en spel genot daar kunnen we gewoon heel duidelijk over zijn mede uit eigen ervaring maar ook van wat wij via betrouwbare bronnen hebben vernomen.

Commercieele seksindustrie veelal meesteressen in SM Studio's 

Al reeds midden jaren 90 van de vorige eeuw is onze beheerder al op onderzoek uitgegaan waar je terecht kon voor adultbaby sessies, ageplay of rollenspel in Nederland. Nu moeten we zeggen in die tijd stond het adultbaby gebeuren in Nederland nog in de kinderschoenen en was nog niet of nauwelijks bekend. Onze beheerder kwam er al snel achter dat een adultbaby sessie, ageplay of rollenspel als soft SM werd gezien iets wat wij tot op heden van vandaag nog steeds niet begrijpen want naar onze mening en belevingswereld heet het zich weer baby of peuter willen voelen totaal niets met SM te maken en we zien totaal de link en associatie met de SM wereld niet en al helemaal niet gezien uit de belevingswereld van de teamleden van adultbabyspeelparadijs omdat wij niks met seks en seksuele handeling hebben tijdens een adultbaby sessie, ageplay of rollenspel.

Dus een ding was al duidelijk geworden dat het onder soft SM werd gerekend en men dus bij SM studio's moest wezen dus ging onze beheerder is informeren en nu komt het rare dat veel SM studio's meteen al zeiden als onze beheerder maar ook andere adultbaby's belden voor informatie van dat ze hier niet aandeden en als dan gevraagd werd wat de reden daarvoor was kregen we vaak te horen van dat het te pervers en te bizar was en in enkele gevallen werd het adultbaby gebeuren zelfs gezien als pedofilie wat natuurlijk te belachelijk is voor woorden en zeker door iemand werkzaam in een SM Studio waar de meest bizarre en extreme seks vormen binnen de SM gedaan worden never en nooit gezegd kan en mag worden. 

Uiteindelijk waren er wel slechts een handje vol SM studio's die zeiden dit wel te doen en als we dan vroegen naar een prijsopgave wat zoiets kost werd er heel vaag gedaan over prijzen iets wat adultbabyspeelparadijs al helemaal niet op prijs stelt is als we dan te horen krijgen van dat je dan maar even langs moest komen. Wij van adultbabyspeelparadijs zeggen daar trappen wij dus niet in en adviseren ook iedere andere adultbaby om hier niet op in te gaan en wel om de volgende reden: zo een SM studio weet als jij er heen gaat dat jij behoefte hebt om je weer baby of peuter te willen voelen en dus gekomen bent om zo een adultbaby sessie, rollenspel of ageplay te ondergaan en ze weten ook dat jij er weinig voor voelt om weer naar huis te gaan zonder dat je als baby of peuter bent behandeld en daar maken ze heel handig misbruik van deze SM Studio's. Wij weten uit het verleden van adultbaby's die inderdaad er heen zijn gegaan dat er bedragen van tussen de 200 en 500 gulden destijds werd gevraagd voor een uur. Belachelijke prijzen natuurlijk die je normaal gezien never en nooit zal betalen en er niet eens heen zal gaan als je deze bedragen hoort maar eenmaal binnen daar voelden sommigen zich toch min of meer een beetje in het nauw gedreven waarschijnlijk ook omdat ze niet durfden te zeggen van sorry maar dit vindt ik te veel en een te belachelijke prijs en dan gewoon weg gaan en zich min of meer gedwongen voelden om toch maar een uurtje daar door te brengen voor deze afschuwelijk hoge bedragen.

Wij van adultbabyspeelparadijs hebben begrepen dat de prijzen anno 2019 nu het zelfde zijn maar dan in euro's wat gewoon lachwekkend te noemen is en waarvan wij zeggen allereerst in een uur kan je geen adultbaby sessie, rollenspel of ageplay doen daarvoor heb je minimaal 3 uur nodig wil je een beetje tot spelen toe komen en dan ben je ongeveer een gemiddeld maandsalaris kwijt wat natuurlijk te belachelijk is voor woorden en je knettergek bent als je hierin trapt.

Je zou dan als adultbaby verwachten dat je voor zo een prijs terecht komt in een volledig ingerichte studio die beschikt over een volledig ingerichte babykamer op volwassenen grote dat is toch wel hetgeen je op zijn minst mag verwachten voor deze bedragen daar kunnen we toch wel heel helder en duidelijk over zijn en daarvoor behoeven we ons verwachtingspatroon naar ons idee niet voor bij te stellen. Maar het tegendeel blijkt waar te zijn wat wij hebben vernomen want helaas blijken de meeste SM Studio's totaal niet over zo een adultbaby kamer met spijlenbedje, commode, box en kinderstoel te beschikken. Ook adultbaby kleding hebben ze niet die moet je zelf meebrengen en in de meeste gevallen wat we hoorden beschikten ze niet eens over luiers.  Lachwekkend natuurlijk en dat men dan zelfs nog deze absurde prijzen durfde te vragen. En onze beheerder zegt dat hij dit in een telefoon gesprek wel eens heeft aangekaart toen hij wel de prijs te horen kreeg voor een uurtje zich weer baby mogen voelen namelijk 350 gulden zeiden ze toen waarop die vroeg en beschikken jullie dan over een volledig ingerichte adultbaby kamer waarop die de vraag kreeg wat bedoel je precies. Ja je kan natuurlijk de debiel proberen uit te hangen die het zogenaamd niet snapt maar het lijkt ons inziens een vrij normale vraag voor zo een fors bedrag. Toen onze beheerder zei van wat dacht je van een adultbaby ledikantje met spijlen, een commode, kinderstoel en box  raakten ze aan de andere kant van de lijn waarschijnlijk helemaal van streek want die vraag hadden ze zeker niet verwacht. Waarop onze beheerder vroeg heb je dan wel adultbaby kleding zelfs die hadden ze niet waarop onze beheerder vroeg wat hebben jullie dan wel als je zo een adultbaby sessie, rollenspel of ageplay doet straks ga je ook nog vertellen dat ik zelf luiers mee moet brengen en je raadt het al inderdaad zelfs luiers hadden ze niet. Wij van adultbabyspeelparadijs vragen ons werkelijk af wat moet je als adultbaby met zo iets als ze adultbaby sessies, rollen spel of ageplay aanbieden maar totaal niets hebben wel lachwekkend te noemen.

Dan vraag je misschien af van hoe gaat zo een adultbaby sessie, rollen spel of ageplay dan in zijn werk als ze geen adultbaby kamer hebben en niet eens beschikken over adultbaby kleding voor zo een fors bedrag.  Nu dat kunnen we ook verklappen omdat we dit gehoord hebben van andere adultbaby's die we kennen die het een keer geprobeerd hebben.

Het komt er eigenlijk op neer dat je een uur baby of peuter gaat zijn en waarbij je een luier om krijgt en de mama of misschien moeten beter zeggen meesteres die dan even voor mama speelt maar ondertussen over je luier streelt om te zorgen dat jij zo snel mogelijk seksueel opgewonden raakt en in je luier klaar komt door steeds te zeggen tegen je van laat mama eens zien hoe haar baby in zijn luiertje spuit en daarna in zijn luiertje plast. En dan als je de luier vol gespoten hebt zegt wat een grote jongen ben jij mama is trots op je nu nog een plasje in je luier doen voor mama en dan weet ze niet hoe snel ze je in bad moet doen en als een baby moet badderen en daarmee is dan een uur voorbij en de adultbaby sessie. Ben jij een boel geld armer en een illusie armer en ga je ontevreden naar huis dat is wat wij van diverse adultbaby's hebben gehoord en wij begrijpen dit maar al te goed dat men totaal niet tevreden is want dit is niet wat je verwacht als adultbaby en waar je voor komt om even heel snel klaar te komen in je luier om vervolgens in bad gestopt te worden en dan mag je weer gaan dit is niet bepaald wat adultbabyspeelparadijs als adultbaby sessie ziet en ervaart en met ons vele andere adultbaby's die wij kennen en vinden dit gewoon zonde van het vele geld dat je er voor moet betalen.

Onze beheerder zegt ook dat is een van de redenen waarom ik zelf voor een adultbaby sessie naar Duitsland uitweek ook niet bepaald naast de deur en ook niet goedkoop te noemen maar je kreeg destijds wel iets voor je kostbare geld. Want daar waren wel mama's al reeds midden jaren 90 van de vorige eeuw welke volledig ingerichte adultbaby kamers hadden en wel beschikte over voldoende adultbaby kleding en luiers en waar de prijzen ook nog eens aanzienlijk lagen dan in Nederland.

We vermelden er ook maar gelijk bij dat dit een heel stuk beter was dan wat wij over de adultbaby sessies in Nederland hadden gehoord maar zeggen ook meteen er bij namens onze beheerder dat dit ook niet echt de adultbaby behandeling is waar men als adultbaby op rekent omdat ook hier het ging om zo snel mogelijk de adultbaby te laten klaar komen in de luier en daarna te laten plassen want helaas ook in Duitsland is het zo dat bijna allen die adultbaby sessies geven eigenlijk gewoon dit combineren met seks en seksuele handeling klaarblijkelijk ook omdat veel mensen die zo een sessie ondergaan dit nu eenmaal willen  omdat het hun belevingswereld is waar wij van adultbabyspeelparadijs alle begrip voor hebben maar meteen vermelden dat het niet onze belevingswereld is omdat wij ons weer baby of peuter willen voelen en als we seks of seksuele handelingen willen we dit niet doen als we gekleed zijn als baby of peuter maar als een volwassen persoon zonder babyachtige kleding en luiers maar dit is hoe of wij als adultbabyspeelparadijs er over denken. Daarbij hebben we ook zoiets van als we seks of seksuele handelingen tegen betaling willen kan dat wel een stuk goedkoper ook dan de tarieven die men vraagt voor een adultbaby sessie, rollenspel  of ageplay en vinden we het gewoon doodzonde om zoveel geld te moeten neertellen om seks of seksuele handelingen te hebben als je voor een adultbaby sessie komt dan lijkt ons een beetje zonde van het geld.

Niet commerciële seksindustrie

Gelukkig zien we nu ook steeds meer dames komen welke zich aanbieden als mama speciaal voor adultbaby's welke niet werkzaam zijn binnen de commerciële seksindustrie en die geen meesteres zijn. Ook hiervoor worden vergoedingen gevraagd maar deze prijzen liggen beduidend lager de prijzen variëren zo tussen de €50 en €100 per uur afhankelijk van de mama en het geen ze te bieden heeft aan spel materiaal. Waarbij we meteen opmerken dat ook hier eigenlijk geldt dat je minimaal 3 uur nodig hebt voor een beetje adultbaby sessie, rollenspel of ageplay.

Ook hier zegt adultbabyspeelparadijs verwacht geen volledig ingerichte adultbaby kamer met baby ledikantje, commode, kinderstoel en box en verwacht ook niet een gigantische garderobe met adultbaby kleding want als je die verwachting hebt adviseren we om even je verwachtingspatroon wat bij te stellen. We zijn wel van mening dat ze op zijn minst wel iets mogen hebben aan spel materiaal dus een adultbabybed of een box of een kinderstoel zal men toch op zijn minst wel mogen verwachten als iemand een adultbaby sessie, rollenspel of ageplay aanbiedt. Dat men geen adultbaby kleding heeft kunnen we ons nog iets bij voorstellen omdat het bijna onmogelijk is om in diverse maten adultbaby kleding in voorraad te hebben. Daarom adviseren we een ieder vraag eerst wat het precies kost zo een adultbaby sessie, rollenspel of ageplay en vooral wat je kan en mag verwachten voor je geld waarmee we hebben vraag of ze een adultbaby kamer hebben en wat daar precies instaat aan spullen. Willen ze daar geen duidelijkheid overgeven of krijg je zoiets te horen van moet je maar langs komen dan geven wij het advies om te zeggen weet je wat je doet bekijk het lekker met je adultbaby sessies, rollenspel of ageplay en ga er zeer zeker niet heen want de kosten kunnen dan onnodig behoorlijk oplopen en we vrezen dat je zwaar teleurgesteld naar huis keert in zo een geval.

Helaas horen wij ook verhalen dat adultbaby sessies, rollen en ageplay enorm is tegen gevallen na afloop en wij van adultbabyspeelparadijs zijn van mening dat je daar zelf ook invloed in hebt door goede en duidelijk afspraken te maken wat je wel en niet leuk vindt tijdens zo een adultbaby sessie, rollenspel of ageplay. Door dit van te voren duidelijk aan te geven voorkom je zo en zo al teleurstelling maar ook door vooraf gewoon duidelijk te vragen wat de mama te bieden heeft aan jouw als baby of peuter en door duidelijk te maken wat jouw verwachtingspatroon en belevingswereld is tijdens zo een adultbaby sessie, rollenspel of ageplay.

Ook horen wij van adultbaby's die nu bij mama Lisanne komen voor een adultbaby sessie, rollenspel of ageplay dat ze in het verleden toen ze elders gingen niet echt tevreden waren na afloop en nu tevreden en voldaan huiswaarts keren als we dan vragen wat voor hun de belangrijkste reden is dat ze nu wel tevreden en voldaan huiswaarts keren en in het verleden elders niet horen we heel vaak dat ze bij mama Lisanne zich weer helemaal baby of peuter konden voelen en ook als dusdanig behandeld werden mede daar mama Lisanne aan een ieder vraagt die bij haar een sessie wil ondergaan om een lijstje op te stellen van wat men als baby of peuter wil waarna ze kijkt of ze aan deze wensen kan voldoen en als ze niet aan deze wensen kan voldoen geeft de dat ook duidelijk aan want zo geeft mama Lisanne duidelijk aan dat ze geen seks en seksuele handelingen verricht tijdens een sessie maar ook niet aan haar borsten laat zuigen of echte moedermelk geeft aan een adultbaby. Dit is duidelijkheid bieden voor de adultbaby wat wel en niet kan en ook duidelijk aangeven of ze aan een verwachtingspatroon van een adultbaby kan voldoen om dit in een spel variant te doen tijdens een sessie.

Want helaas horen we maar al te vaak dat bij veel andere mama's men niet echt van te voren een spelschema opstelt aan de hand van de wensen en het verwachtingspatroon van de adultbaby en maar wat aanmoddert en het in principe in de meeste gevallen het er op neer komt om de adultbaby zo snel mogelijk tot een hoogtepunt te brengen zodat deze in de luier klaar komt om daarna door de mama in bad gestopt te worden en dan is een uur weer voorbij. Ook horen we verhalen dat sommige mama's het presteren om de adultbaby een middagslaapje te laten doen in een adultbaby ledikantje iets waarvan adultbabyspeelparadijs zegt leuk verzonnen maar beetje erg zonde van een adultbaby sessie, rollenspel of ageplay.

Daarom nogmaals ons advies zorg dat je zelf een spel variant bedenkt die je wilt spelen en duidelijk van te voren aangeeft wat wel en niet wil en zorg vooral dat de mama zich hieraan houdt en ga zeker niet een adultbaby sessie, rollenspel of ageplay aan waarbij je het initiatief overlaat aan de mama want in de meeste gevallen gebeurt er dan zeer weinig moeten we helaas vaststellen en dat is gewoon totaal zonde.