HOME » 022 BRUINE LUIERS » Klysma

Experimenteer niet met klysma als adultbaby

Adultbabyspeelparadijs wijst er nogmaals op experimenteer niet met klysma als adultbaby ondanks dat je als adultbaby misschien graag bruine luiers maakt begin niet aan klysma zonder medisch voorschrift van een arts want de gevolgen zijn niet te overzien.

We weten dat er nu eenmaal mensen binnen de ab/dl scene zijn die enorm kicken op bruine luiers en hoe of wij daar over denken kunt u elders lezen binnen de rubriek bruine luiers dus daar gaan we het hier niet meer over hebben. We weten ook dat voor sommigen binnen de ab/dl scene het bijna een obsessies is hetgeen onze 2 moderators in het verleden hebben mogen ervaren in een andere chat waar een luierliefhebber zat die helemaal doorgedraaid was en eigenlijk nergens anders meer over kon praten dan over bruine luiers en het min of meer een obsessie was voor deze persoon en dit noemen we gewoon zorgwekkend en ziekelijk te noemen als je nergens anders meer over kan praten in een chat.

Wij van adultbabyspeelparadijs weten als incontinentie patiënt en daarnaast adultbaby maar al te goed de werking van klysma welke voorgeschreven wordt door een arts en voor medisch gebruik wordt gebruikt bij mensen met dubbele incontinentie. Adultbabyspeelparadijs vindt het eigenlijk ook best wel zorgelijk te noemen dat klysma zoals microlax welke een van de bekendste is gewoon zonder dokters recept verkrijgbaar is bij de apotheek. Aan de andere kant begrijpen we ook wel weer de reden waarom het gewoon vrij verkrijgbaar is omdat het middel ook gebruikt wordt door mensen welke verstopping hebben want bij gebruik van klysma komt de boel zeker los en een keer gebruik van klysma in zo een geval zal zeker geen schade aanrichten. Maar het veelvuldig zo niet dagelijks gebruik van klysma zonder medisch voorschrift kan wel degelijk schade aanrichten namelijk de sluitspier van de darm wordt op den duur lui waardoor je dus kleine beetjes ontlasting gaat verliezen ongewild tot zelfs volledige controle over je sluitspier verliest en dus incontinent bent voor ontlasting. We horen al weer een stel idioten roepen van dat is juist wat ik wil maar deze dwazen adviseren wij van adultbabyspeelparadijs om even bij een psychiater langs te gaan om je hersencellen te laten onderzoeken want je weet je gewoon niet waar je overpraat als je dit soort onzinnige taal uitslaat dat je wel incontinent zou willen zijn en daarbij vinden wij het ook beschamend dat sommige dwazen binnen de ab/dl scene dit soort uitspraken doen. Wij adviseren deze dwazen om is een weekje mee te gaan lopen met een verpleegkundige in een zorginstelling waar mensen zitten die volledig incontinent zijn en niet uit vrije wil en dan eens terug te komen als je daarna nog de behoefte hebt om incontinent te willen worden. We zouden bijna zeggen kom even langs dan helpen we je wel incontinent door je een dwarslaesie te trappen maar dit gaat ons ook te ver omdat we de mensen die het werkelijk hebben niet willen kwetsen maar eigenlijk verdien je het wel als je dit soort imbeciele opmerkingen maakt van dat je wel incontinent zou willen zijn.

Zoals we al eerder aangaven klysma is dus zonder dokters recept te verkrijgen bij de apotheek in Nederland en voor een paar euro heb je al een tubetje microlax echter adultbabyspeelparadijs raadt het echt iedereen af om het aan te schaffen en er mee te gaan lopen experimenteren zonder een voorschrift van een arts of specialist. Je vraagt je misschien dan af waarom wordt dit middel dan voorgeschreven door artsen en specialisten aan patiënten als jullie zeggen dat er zoveel risico zit aan het gebruik van klysma.  Zolang iemand die klysma gebruikt op advies van een arts of specialist zich houdt aan de voorschriften van de arts of specialist is er niks aan de hand maar als je dit middel gaat gebruiken en zeker regelmatig of dagelijks zonder voorschrift dan loop je dus wel risico.

Wij horen al weer sommigen zeggen van en mensen met ontlasting incontinentie dan die gebruiken het ook klopt heb je helemaal gelijk in alleen zeggen wij van adultbabyspeelparadijs meteen allereerst doen deze mensen dit op advies van een arts of specialist en daarbij gebruiken ze in de meeste gevallen niet de klysma die je bij de apotheek of drogist zonder recept kunt verkrijgen welke slechts 5ml bevat per tube waar veel mensen binnen de ab/dl scene mee experimenteren. Deze mensen gebruiken een klysma om hun darmen volledig te spoelen welke allereerst veel meer inhoudt bevat daarbij de tuit die in de anus gebracht moet worden ook veel langer is omdat de vloeistof veel dieper in de darmen moet omdat alle darmen gespoeld moeten worden en geledigd moeten worden en deze klysma is alleen op dokters recept verkrijgbaar en gelukkig maar want het risico op beschadiging van de darm en sluitspier is vele malen groter bij ondeskundig gebruik want niet voor niets word al gezegd deze klysma liggend in te brengen en het liefst nog door een verpleegkundige of anders door iemand die heeft geleerd hoe deze klysma op een goede wijze in te brengen en er ook weer uit te halen zonder dat de darm of de sluitspier beschadigd wordt.

De werking van klysma is in de meeste gevallen al snel merkbaar zeker bij de gene welke zonder recept verkrijgbaar is waarbij we ook meteen kunnen vermelden dat deze dus niet alle darmen spoelt en ledigt en de ontlasting als een waterige massa in de luier verdwijnt. Bij de klysma die wordt voorgeschreven aan mensen met ontlasting incontinentie welke gelukkig alleen via arts of specialist is te verkrijgen op recept zodat daar al niet mee geëxperimenteerd kan worden door gekken die hun gezondheid op het spel willen zetten want zeker met deze klysma als u het niet goed inbrengt of uithaalt loopt u een veel groter risico van het beschadigen van de darm of de sluitspier met alle gevolgen van dien en dat de zorgverzekeraar straks kan opdraaien voor de kosten omdat u zo nodig moest experimenteren met klysma waarvan we zeggen als u wilt experimenteren met klysma en het gaat mis draai dan zelf ook op voor de enorme kosten voor uw behandeling en laat daar niet anderen voor opdraaien want dat lijkt ons een beetje asociaal om anderen te laten opdraaien voor de kosten van uw medische zorg na het experimenteren met klysma omdat u dat zo spannend vond en u nu ziet wat het resultaat is van het experimenteren en dat het fout ging.

Wij van adultbabyspeelparadijs begrijpen werkelijk niet waarom sommigen binnen de ab/dl scene zo kicken op klysma om een bruine luier te krijgen want het komt als een waterige massa in de luier terecht en je loopt een enorm risico dat het de luier zelfs doorlekt en ook dit lijkt ons een reden te meer om er niet aan te beginnen. Wij adviseren een ieder die graag een bruine luier wilt hebben om het gewoon op de natuurlijke wijze te doen dus als men moet poepen het in de luier te doen i.p.v. het toilet waarmee u ook geen risico loopt van beschadiging van darm of sluitspier.