HOME » 022 BRUINE LUIERS » Wat te doen aan stank poepluier

Wat te doen aan stank van een poepluier

Een veel gehoord iets binnen de adultbaby scene is de enorme stank van een bruine luier en dat is voor veel adultbaby's ook een van de redenen waarom ze er niet aan beginnen en eigenlijk ook wel logisch want het stinkt inderdaad enorm kunnen we wel zeggen en vooral voor mensen in je directe omgeving is dat zeer zeker niet fijn om te ruiken en mede daarom ook dat wij van adultbabyspeelparadijs ook zeggen als je niet incontinent bent voor feces doe dan zeer zeker niet in een luier poepen in het openbaar en al zeer zeker niet als er andere mensen in de buurt zijn alleen al door de enorme stank die het geeft en beperkt dit gewoon tot thuis in je eigen omgeving zodat niemand er last van heeft en hinder van ondervindt.

Maar ook thuis stinkt het enorm zo een bruine luier kunnen we je verzekeren maar helaas zijn er binnen  de adultbaby scene mensen actief die geen vrije keuze hebben of ze wel of niet in hun luier poepen door dat ze een medische beperking of handicap hebben waardoor ze incontinent zijn maar ook voor hun die gewoon puur voor de lol in hun luier poepen omdat ze dat prettig vinden als adultbaby hebben wij enkele tips voor de enorme stank van zo een bruine luier te doen verminderen.

Allereerst zou je op je voedingspatroon kunnen letten maar dit gaat het hem zeker niet worden en wel om de volgende redenen namelijk: dan zou men eigenlijk net als een echte baby weer moeten gaan leven op flessenvoeding zoals pap en melk en dat lijkt ons toch een beetje te veel van het goede en ook niet bepaald echt verstandig. Want alleen bij dit soort voedsel zal de ontlasting niet of nauwelijks ruiken. Zodra men vast voedsel gaat eten zal men meteen ruiken als men een bruine luier produceert en vooral na het eten van vlees zal dat enorm stinken maar ook na het eten van bepaalde groentes waardoor men als je niet wilt dat het te ruiken is dat je een bruine luier hebt een heel streng en strak dieet zou moeten gaan volgen hetgeen vaak ook wordt voorgeschreven bij mensen met feces incontinentie maar wij durven als incontinentie patiënt en als adultbaby te garanderen dat dit zeer moeilijk en ook vrij lastig is zo een dieet en zeer zeker niet aan te bevelen als men gewoon gezond is en als adultbaby die graag bruine luiers produceert voor de lol zo een streng dieet gaat volgen omdat je zeer grote kans hebt dat je een vitamine gebrek krijgt en dan ben je nog verder van huis en heb je pas echt een probleem.

Een andere manier tot het bijna terug brengen van de enorme geur van een bruine luier is door het slikken van Nullo. We zullen eerst even uitleggen wat dit product precies is en waarvoor het gebruikt wordt. Nullo is een pil die chlorophyll bevat welke ook bekend is onder de naam bladgroen. Deze pil zorgt dat vervelende lichaam geurtjes grotendeels worden afgebroken zoals bij overmatig zweten of transpireren maar ook bij mensen met incontinentie schijnt het te werken waardoor nare luchtjes worden gereduceerd. Er zijn wel een paar nadelen te noemen aan deze Nullo pillen  namelijk je moet de pillen constant in nemen tijdens de maaltijden, ze zijn vrij duur te noemen namelijk een pot met 135 pillen kost zo een $30 buiten de verzendkosten en ze zijn alleen in Amerika via internet te bestellen waarbij we ook nog eens zeggen dat we eigenlijk ook niet weten of dat het is toegestaan om deze pillen vanuit Amerika naar Nederland of Vlaanderen te laten versturen omdat bij wet het verboden is voor particulieren om medicijnen uit het buitenland in te voeren om gezondheidsredenen en wij niet precies weten of deze pillen nu vallen onder medicijnen of voedingssupplement.

Wij van adultbabyspeelparadijs vinden het eigenlijk ook wel raar dat deze Nullo niet in Nederland en Vlaanderen op de markt is en dus niet wordt geïmporteerd. Wel zien we dat chlorophyll in Nederland te koop wordt aangeboden door bedrijven die het als voedingssupplement aanbieden maar echt informatie over dat het voor mensen met feces incontinentie ook heel erg bruikbaar is omdat het vieze luchtjes afbreekt kunnen wij tot op heden op Nederlandstalige sites nergens vinden.

Ons teamlid ABZeeuwsmeisje gebruikt de nullo pillen en laat ze overkomen uit Amerika en is er enorm enthousiast over  en zegt dat ze bij haar werken en dat ze er enorm baat bij heeft omdat het inderdaad zorgt dat de ontlasting niet of nauwelijks nog ruikt dus we kunnen vaststellen dat het middel wel zijn werk doet. Ons teamlid zegt je zal het gewoon een keer moeten proberen of je nu incontinent bent of niet als adultbaby die bruine luiers produceert.