HOME » 023 BIJEENKOMSTEN NOG BESTAAND » Amsterdam Club Luier

Luierbijeenkomst Amsterdam bekend als club luier

De bijeenkomst van Club luier welke in Amsterdam worden gehouden zijn een voortzetting van de oude bijeenkomst voor luierliefhebbers en adultbaby's welke voorheen in Antwerpen werd gehouden.

Club luier in Amsterdam is een twee maandelijkse bijeenkomst waarvan de organisatie zegt gericht op de adultbaby en luierliefhebbers scene. Waarvan adultbabyspeelparadijs zegt uit ervaring omdat wij in het verleden deze bijeenkomst diverse keren hebben bezocht dat men eigenlijk moet zeggen dat het gewoon een bijeenkomst is voor luierliefhebbers op de eerste plaats hebben die de overhand en daarnaast wordt er eigenlijk geen rollenspel of ageplay gespeeld door adultbaby's mede ook omdat er eigenlijk weinig of geen speelmateriaal is voor deze doelgroep maar misschien nog veel meer omdat de meeste bezoekers van deze bijeenkomst toch meer luierliefhebbers zijn die zich bezighouden met bdsm daar kunnen we gewoon heel duidelijk over zijn. Ook zegt adultbabyspeelparadijs dat ook deze eigenlijk weinig of niet spelen en dat de bijeenkomst helaas niet meer en minder is dan een plek om vrienden te treffen en een beetje te kletsen en rondhangen aan de bar of in een zithoek in een luier of als adultbaby gekleed en dat er helaas weinig of niet gespeeld wordt.

Dit is voor adultbabyspeelparadijs ook de reden dat wij zelf deze bijeenkomst niet meer bezoeken omdat we van mening zijn  dat het weinig nut heeft om enorm veel reisgeld uit te geven aan openbaar vervoer en vervolgens ook nog entree te betalen voor een luierbijeenkomst waar alleen maar aan de bar gehangen wordt of in een zithoekje en bier of andere drankjes wordt gedronken en een beetje wordt gekletst over luiers. Dat is helaas niet het idee wat wij hebben van een luierbijeenkomst waar veel adultbaby's naar uit kijken die op zoek zijn naar een leuke en gezellige speelmiddag waar ze zich weer even baby of peuter kunnen voelen.

De bijeenkomst wordt gehouden in Aknathon aan de Nieuwezijds  Kolk in Amsterdam op ongeveer 3 minuten lopen van het centraal station. Men moet lid worden van club luier wat gratis is en via hun website kan gebeuren. De entree bedraagt €10 per bijeenkomst. En als je voortijdig je ticket besteld en betaald online ontvang je bij binnenkomst een gratis luier met baby of kinderlijke print in de maat medium of large. Ook kan en mag je gewoon aan de deur betalen en leden betalen dan  ook €10 entree en als je nog geen lid bent komt daar €5 aan inschrijvingskosten bij. Daarom adviseren wij registreer even online het bespaart je toch weer geld. 

De organisatie omschrijft de bijeenkomst als volgt: Club Luier is een tweemaandelijkse munch voor alle soorten luierliefhebbers. Je kan wat drinken aan de bar, een kaartspel doen aan een tafeltje, of luieren op de bank. En voor de kleintjes is er een speelhoekje. Er is geen dresscode maar we hebben wel een ‘geen naakt’ regel (inkl. slechts plastic broekjes). De meeste mensen hebben een luier en een T-shirt aan, of een luier en een rompertje, een tuinbroek, een lief jurkje of gewone dagelijkse kleren. Boven is er een omkleed- en verschoonruimte. Wij zorgen voor babydoekjes en talkpoeder en we verkopen terplekke luiers per stuk en per pak. Onze host is ABDL girl Emma.

Eerlijkheidshalve zeg ik er meteen bij voor de adultbaby's die misschien iets te hoge verwachtingen hebben betreft dat speelhoekje waar de organisatie het over heeft verwacht hier zeer zeker geen adultbaby meubels zoals een ledikantje, box of kinderstoel want dan adviseer ik om je verwachtingspatroon echt bij te stellen. Evenals dat je als adultbaby zeer beslist geen mama zal aantreffen die jouw luier gaat verschonen tenzij je zelf iemand mee neemt die de rol van mama wil spelen en jouw wilt verschonen tijdens de bijeenkomst.

Zelf ben ik in het verleden diverse keren naar deze bijeenkomst geweest en de sfeer is er goed en gezellig maar toch vindt ik persoonlijk het geen echte adultbaby bijeenkomst en min of meer geeft de organisatie dit ook aan in haar omschrijving en ik zeg eerlijk dat het niet echt het verwachtingspatroon is welke ik zelf en ik denk vele met mij andere adultbaby's hebben van zo een bijeenkomst en al helemaal niet als men van  rollenspel of ageplay houdt. Ik zelf ben van mening dat ik het zonde vindt om naar Amsterdam met de trein een boel reiskosten uit te geven en dan ook nog eens entree betalen en vervolgens ook nog een forse rekening voor drankjes welke niet bepaald goedkoop zijn mede daar het een horeca gelegenheid is midden in het centrum zijn de prijzen ook wat hoger dan gemiddeld en dat loopt aardig op als je best wel veel drankjes naar binnen werkt tijdens de bijeenkomst omdat helaas het hier tijdens de bijeenkomst ook alleen maar aan de bar hangen is of aan een tafeltje zitten. Met alle respect maar het lijkt mij dat je als adultbaby niet naar een luierbijeenkomst gaat om aan de bar te hangen of om te kaarten want dat kan je in de plaatselijke kroeg om de hoek ook. Het lijkt mij daarom dat men zich meer moet gaan richten op het organiseren van dingen die boeiend zijn voor de adultbaby scene en naar mijn idee is dat niet het rond hangen aan de bar of aan een tafeltje zitten kaarten dat lijkt mij niet bepaald de interesse van een adultbaby en daarvoor kom ik zelf niet naar een bijeenkomst want dat vindt ik gewoon zonde van de lange reistijd en van de kosten welke zo een middag dan kost terwijl men eigenlijk totaal niet aan het adultbaby zijn toekomt dan alleen maar rond te lopen en te hangen in adultbaby kleding dat is in mijn optiek gewoon dood en dood zonde dat ook deze bijeenkomst niet meer en minder is dan alleen maar een samenkomst om onderling wat te drinken dit kan naar mijn idee nooit de bedoeling zijn van een luierbijeenkomst voor adultbaby's.

Maar nogmaals ik zeg zeker niet dat je niet moet gaan als adultbaby maar ik beschrijf wel wat je als adultbaby een beetje kan verwachten zodat je zelf je beslissing kan nemen of zo een bijeenkomst wel iets voor jouw als adultbaby is of dat je net als ik zelf zoiets hebt dat is toch niet het idee of verwachtingspatroon wat ik heb van een adultbaby bijeenkomst. Omdat ik zie en merk dat veel adultbaby's welke naar een bijeenkomst gaan totaal niet weten wat ze kunnen verwachten en waarschijnlijk ook hele hoge verwachtingen er van hebben en om teleurstelling te voorkomen beschrijf ik dan maar hoe of ik het zelf ervaren heb zo een bijeenkomst als ik daar ben geweest gezien vanuit de belevingswereld van een adultbaby zodat je daar zelf je conclusies aan kan verbinden.