Luierbijeenkomst Den Haag beter bekend als Creché Bébé 

Deze bijeenkomst is de oudste nog bestaande bijeenkomst voor luierliefhebbers en adultbaby's welke al sinds eind jaren 90 van de vorige eeuw draait. Adultbabyspeelparadijs is van mening dat dit echt wel heel uniek is dat zo een bijeenkomst zo lang draait en stand houdt dus alle respect voor de organisatie van deze bijeenkomst.

Werd de bijeenkomst voorheen maandelijks met uitzondering van de maand december georganiseerd op een vrijdag avond in het NVSH gebouw aan de Groot Hertoginnenlaan in Den Haag. Waren er ook mensen die klaagden over dat het op een vrijdagavond was omdat dan niet iedereen er heen kon met name mensen van buiten de randstad omdat als deze met openbaar vervoer kwamen met het probleem zaten dat ze na afloop uren lang op het station moesten wachten op de trein terug naar buiten de randstad. Het voordeel was dat de bijeenkomst laagdrempelig was daarmee willen we zeggen dat het vooral voor mensen die voor het eerst naar een bijeenkomst gingen een stuk gemakkelijker was om de toch voor velen zeer moeilijke eerste stap gemakkelijk te zetten omdat het pand waar het destijds werd gehouden er niet uitzag als een fetisj café of bdsm café maar het er als een gewoon woonhuis uitzag waardoor men veel eerder geneigd was om de moeilijk stap te maken door aan te bellen. Ook binnen wees niks er op dat je in een fetisj café of bdsm club terecht was gekomen hetgeen naar het idee van adultbabyspeelparadijs veel publieksvriendelijker is zeker voor mensen die toch al enorme moeite hebben om voor het eerst naar een bijeenkomst te gaan.

Echter sinds november 2018 zijn ze verhuisd van het NVSH gebouw aan de Groot Hertoginnenlaan naar ClubRon aan de Thomsonlaan 107 in Den Haag en vind de bijeenkomst plaats op de 3e zaterdag van de maand van 19.30 uur tot 01.30 uur en de entree bedraagt €15 inclusief 2 drankjes. Ook dien je van te voren aan te melden voor deze bijeenkomst. Adultbabyspeelparadijs denkt dat de organisatie een wijs besluit heeft genomen om de bijeenkomst te verplaatsen naar de zaterdagavond zodat eigenlijk iedereen naar deze bijeenkomst toe kan ook als men van buiten de randstad moet komen en gezien het late tijdstip dat de bijeenkomst is afgelopen kan men ook de volgende ochtend weer terug naar huis met de trein na afloop. Een ding wat wel jammer is dat de locatie nu een bdsm club is geworden hetgeen het zeker voor mensen die moeite hebben om voor het eerst naar een bijeenkomst te gaan niet eenvoudiger zou maken vrezen wij maar we begrijpen deze keuze wel omdat er gewoon meer mensen binnen kunnen en de oude locatie te klein werd voor het aantal bezoekers.

In het  verleden heeft onze beheerder de oude bijeenkomst diverse malen bezocht en zegt de sfeer was er altijd gezellig en inderdaad zegt hij als het bet gezellig begon te worden moest men rond half 12 al weer weg om de tram te halen en de trein om nog thuis te geraken. Nu heb je dat probleem dus niet meer nu het naar zaterdagavond is verplaatst omdat er nachtbussen rijden in Den Haag en de nachttrein rijdt in de randstad.

Onze beheerder zegt dat ondanks dat de organisatie aangeeft dat de bijeenkomst voor zowel mannen als vrouwen is dat hij in de tijd dat hij er kwam er nog nooit een vrouw heeft gezien tijdens deze bijeenkomst dus waar nu ineens al die vrouwen vandaan komen dan is ons niet helemaal duidelijk mede daar wij weten dat er vrij weinig vrouwen actief zijn binnen de ab/dl scene.