Luierbijeenkomst in Gent (België)

De luierbijeenkomst in Gent is een 2 maandelijks evenement welke wordt georganiseerd door LadyLupin en Pampboy en vindt plaats. De bijeenkomst vindt plaats in een van de zalen van Patricks Foley een Ierse pub gelegen aan de Recollettenlei 10 in Gent.

De organisatoren geven zelf al aan dat deze bijeenkomst een praatgroep is waar men  op een woensdagavond tussen 19.30 en 24.00 uur met elkaar kan praten over het dragen van luiers en het adultbaby zijn. Ze geven ook aan dat het niet toegestaan is om zichtbaar luiers te dragen omdat het gewoon in een café wordt georganiseerd dan wel in een aparte zaal zodat buitenstaanders niet kun horen wat er besproken wordt. Met alle respect maar wij van adultbabyspeelparadijs vragen ons als adultbaby echt af wat de doelstelling van zo een bijeenkomst is waar men zegt een munch te organiseren wat niet meer en minder betekend dan een bijeenkomst voor luierliefhebbers en adultbaby's en als men dan al aangeeft dat het zichtbaar dragen van een luier niet is toegestaan dan behoeven we het zeer zeker niet te hebben over het dragen van adultbaby kleding en kunnen we als adultbaby er ook vanuit gaan dat er dus geen speel mogelijkheid is voor adultbaby's en vragen wij ons werkelijk af wat heeft zo een bijeenkomst werkelijk voor zin voor een adultbaby om alleen maar te praten over het luier dragen of het adultbaby zijn in een zaaltje in een café. Sorry hoor maar dat noemen wij van adultbabyspeelparadijs geen bijeenkomst maar een praatgroep en wij  denken dat men om te praten over het dragen van luiers of het zich weer baby of peuter te willen voelen niet direct naar een café behoeft te gaan al is de praatgroep dan in een aparte zaal. Naar ons idee kan je dan net zo goed een praatgroep opzetten binnen een forum of chat gericht op adultbaby's wiens interesse ligt bij het alleen maar praten over luiers en het baby zijn. Het lijkt ons inziens juist dat adultbaby's naar een bijeenkomst gaan om met anderen zich weer baby of peuter te kunnen voelen en vooral te mogen voelen en dit te kunnen doen doormiddel van speelmogelijk heden tijdens een bijeenkomst.

Wij van adultbabyspeelparadijs zijn zelf nog nooit op deze bijeenkomst geweest mede daar het ook op een doordeweekse avond is maar we ook zoiets hebben van beetje zonde van de lange reis er heen om alleen maar aan een tafeltje of aan een bar te hangen met een drankje  en te discussiëren over luiers en het adultbaby zijn. Dat vinden wij zelf een beetje zonde van onze tijd  en eigenlijk een beetje nutteloos om eerlijk te zijn. 

Wij van adultbabyspeelparadijs begrijpen ook dat men op deze locatie geen bijeenkomst kan organiseren waar men in luier of adultbaby kleding kan rondlopen omdat het etablissement daar niet echt geschikt voor is omdat men ook met mensen te maken hebt welke daar komen welke totaal niet met de ab/dl scene te doen heeft. Wij vinden het echt jammer dat men geen betere locatie heeft kunnen vinden waar wel de mogelijkheid is om in luiers of als baby gekleed kan en mag rondlopen zonder dat buitenstaanders daar last van hebben of overlast van hebben. Gewoon omdat wij van adultbabyspeelparadijs van mening zijn dat het idee achter een luierbijeenkomst toch is een plek waar men als volwassene in luiers kan rondlopen of als baby gekleed en waar op zijn minst de mogelijkheid is of geboden wordt om te spelen als adultbaby.

Maar nogmaals als u als adultbaby wel de behoefte heeft om deel te nemen aan een praatgroep wie zijn wij van adultbabyspeelparadijs om te zeggen om het niet te doen daarin bent u nog altijd vrij in maar wij zeggen wel wat wij en met ons vele andere adultbaby's een ander idee bij een luierbijeenkomst hebben.