Herinneringen aan de luierbijeenkomst in Utrecht

De luierbijeenkomst in Utrecht is ontstaan nadat de luierbijeenkomst in Rotterdam stopte en een aantal bezoekers het idee hadden om een bijeenkomst op zondag te houden mede daar de bijeenkomst in Den Haag destijds op vrijdag avond was waarover veel mensen binnen de ab/dl scene klaagden dat de dag en het tijdstip niet zo erg handig was gekozen hetgeen ons teamlid Zeeuwsmeisje destijds op haar blog ook al heeft aangegeven omdat mensen die werken en van buiten de randstad komen al komen ze met de auto eigenlijk gelijk uit hun werk door moeten om op tijd op de bijeenkomst te kunnen zijn. 

De bijeenkomst in Utrecht in de omgeving van de Amsterdamsestraatweg achter of boven een winkelpand wat onze beheerder zich nog kan herinneren heeft maar heel kort bestaan  mede door gebrek aan belangstelling. De oorzaak was dat in die tijd ongeveer de luierbijeenkomsten uit de grond gestampt werden en daarbij ook nog een allemaal in de randstad gehouden ook want in eens was er naast Utrecht ook een bijeenkomst in Den Haag, Amsterdam en Haarlem op minder dan 50km van elkaar verwijderd waardoor de bezoekers een beetje verzadigd raakte en min of meer de bijeenkomsten elkaars concurrent werden zonder dat ze het zelf door hadden omdat de organisatoren vaak ook elkaars bijeenkomst bezochten mogen we toch wel aannemen dat het niet om concurrentie ging maar dat men er gewoon niet bij nagedacht werd als men een luierbijeenkomst ging organiseren dat men wel heel erg dicht bij elkaar zat.

Ook was de locatie van de bijeenkomst in Utrecht niet heel dicht in de buurt van het station gelegen waardoor je ook nog eens een eind met de bus moest voor je eindelijk bij de bijeenkomst arriveerde. Maar dat mag eigenlijk geen excuus zijn want de bijeenkomst in Den Haag en zelfs die in Amersfoort en Amsterdam van de AVSH waren ook niet bepaald direct in de buurt van het station gelegen. Alleen  Rotterdam RVSH en Haarlem daar waren de bijeenkomsten op loop afstand van het station.

Onze beheerder zegt dat die er 1 hooguit 2 keer is geweest destijds wat die zich nog kan herinneren en toen had die het om eerlijk te zeggen wel gezien want er werd geen rollenspel gespeeld en het aantal bezoekers was dramatisch laag te noemen waardoor die het gewoon  zonde vond van het reisgeld om er nog heen te gaan.