Adultbaby bijeenkomsten in Italië 

Adultbabyspeelparadijs is zich er van bewust dat Italië niet direct om de hoek ligt maar we weten ook dat veel adultbaby's op zomervakantie of wintersport gaan naar Italië en daarom dat wij toch even bespreken de adultbaby bijeenkomsten die in Italië plaats vinden georganiseerd door AB Nursery Italia.

Ze houden bijeenkomsten o.a. in Rome, Bologna, Milaan, Genua, Turijn en Verona en misschien wel leuk als je toch op vakantie bent in Italië om eens zo een bijeenkomst te bezoeken als adultbaby.

Deze bijeenkomsten zijn specifiek gericht op adultbaby's en er is voldoende gelegenheid tot het spelen tijdens een van de bijeenkomsten en dit is dan ook het idee wat wij van adultbabyspeelparadijs hebben van een adultbaby speelmiddag namelijk dat men zich tijdens zo een bijeenkomst zich weer even helemaal baby of peuter kan en mag voelen.

Wat de kosten zijn voor deelname aan een van de bijeenkomsten is niet bekend en kunnen we ook nergens terug vinden zowel op hun website niet als via facebook niet maar adviseren als men daadwerkelijk interesse heeft om een van deze bijeenkomsten te bezoeken om gewoon even de organisatie een e-mail te sturen en te vragen hoe of wat. Wij adviseren een ieder die interesse heeft om wel te zorgen dat men enigszins de Italiaanse taal beheerst en communiceert in het Italiaans mede daar hun website en facebook pagina de communicatie enkel in het Italiaans gebeurd gaan we er van uit dat men mogelijk geen Engels spreekt.