000 HOME » 027 FACEBOOK EN ADULTBABY'S » ab/dl groepen op facebook zo goed als dood

Facebook groepen die zo goed als dood zijn die mensen gaan zitten benaderen om lid te worden van ze

Wij van adultbabyspeelparadijs zijn  enorm verbaasd over de vele groepen op facebook gericht op adultbaby's en luierliefhebbers waarvan het overgrote deel anderstalig is maar ook een aantal Nederlandstalige. Het verbaasd ons met name dat veel van deze groepen zo goed als dood zijn te noemen omdat er daadwerkelijk al maanden niets meer is gepost binnen deze groep en dus naar onze mening totaal overbodig is geworden en naar ons inziens beter verwijderd of opgeheven kunnen en dienen te worden omdat ze werkelijk niets toevoegen voor de ab/dl scene als men er als eigenaar niets aan doet en het alleen maar op de bezoekers laat aankomen want dat komt bij adultbabyspeelparadijs over als dat de eigenaar zelf er niks voor doet of wil doen en verwacht dat zijn of haar bezoekers een dood paard gaan zitten vlot trekken om zo 

 

 

 

 

 

Op facebook zijn diverse groepen die zich richten op de adultbaby scene en vele zijn interessant te noemen en wordt ook daadwerkelijk onderhouden door de beheerders en moderators. Maar helaas zien wij ook heel veel groepen waar we voor worden uitgenodigd waar de beheerder en moderators werkelijk niets aan hebben gedaan en doen maar wel mensen gaan zitten benaderen om naar hun groep te komen. Adultbabyspeelparadijs gunt een ieder zijn of haar eigen groep op facebook maar heeft dan wel zoiets doe er daadwerkelijk ook iets mee door hem te onderhouden en te voorzien van informatie en verwacht niet dat je bezoekers wel je groep op facebook in leven en draaiende houden want dat is gewoon te belachelijk voor worden natuurlijk. Jij begint een facebook groep en nodigt daar mensen vooruit om te komen naar je groep zo ook onze teamleden van adultbabyspeelparadijs maar verwacht niet dat wij jouw groep draaiende houden als je er zelf werkelijk niets aan doet. Onze teamleden zijn zeker niet beroerd om anderen te helpen maar verwacht niet van onze teamleden dat we een dood paard gaan voorttrekken.

Helaas zien we steeds meer van dit soort groepen waar eigenlijk niets mee gebeurd en de beheerder en moderators het idee hebben anderen houden hem wel draaiende voor ons. Zo zien we groepen waar al meer dan een jaar niets op is geplaatst door de beheerder of de moderators dit soort groepen zijn wij van adultbabyspeelparadijs dan ook heel snel klaar mee en zijn dan ook onmiddellijk ook weer weg want daar hebben we gewoon niets te zoeken en vinden we totaal niet interessant om daar te vertoeven omdat ze toch niks te melden hebben waar we iets mee kunnen.

Daarom vragen we hun die een groep hebben binnen facebook en er zelf geen onderhoud aan doen stop met het benaderen van mensen voor je groep om er heen te gaan want dit is gewoon zinloos dat deze mensen er heen gaan en dat je verwacht dat hun even berichten in je groep gaan plaatsen. Aan hun die een groep hebben en er verder niks meer mee doen maar deze groep niet kunnen verwijderen op facebook plaats even een bericht dat je groep niet meer actief is en haal desnoods even alle andere berichten er vanaf want het heeft naar ons inziens geen enkel nut om die oude berichten te laten staan en vervolgens niks meer met je groep te doen laat de mensen dan duidelijk weten dat er niks meer wordt gedaan met de groep en verwijs ze desnoods door naar een website waar je actief bent of een andere groep waar je zelf actief bent als je die zooi bij facebook er niet af krijgt.

Adultbabyspeelparadijs en onze teamleden hebben zelf ook duidelijk aangegeven dat ze niet meer op facebook actief zijn en dat men ons terug kan vinden via onze website dit biedt duidelijkheid naar de mensen zodat ze ons niet behoeven te benaderen om toegevoegd te worden als vriend omdat we gewoon niet meer actief zijn op facebook als we nog wel ons account hebben.