HOME » 027 FACEBOOK EN ADULTBABY'S » ab/dl groepen op facebook zo goed als dood

Facebook groepen die zo goed als dood zijn die mensen gaan zitten benaderen om lid te worden van ze

Wij van adultbabyspeelparadijs zijn  enorm verbaasd over de vele groepen op facebook gericht op adultbaby's en luierliefhebbers waarvan het overgrote deel anderstalig is maar ook een aantal Nederlandstalige. Het verbaasd ons met name dat veel van deze groepen zo goed als dood zijn te noemen omdat er daadwerkelijk al maanden niets meer is gepost binnen deze groep en dus naar onze mening totaal overbodig is geworden en naar ons inziens beter verwijderd of opgeheven kunnen en dienen te worden omdat ze werkelijk niets toevoegen voor de ab/dl scene als men er als eigenaar niets aan doet en het alleen maar op de bezoekers laat aankomen want dat komt bij adultbabyspeelparadijs over als dat de eigenaar zelf er niks voor doet of wil doen en verwacht dat zijn of haar bezoekers een dood paard gaan zitten vlot trekken om zo de groep op facebook te kunnen behouden. Dit lijkt ons inziens iets te veel gevraagd als men er zelf niets voor doet.

Ook verbaasd het adultbabyspeelparadijs hoe gemakkelijk sommigen er binnen de ab/dl scene met name op facebook er over denken bij het opstarten van zo een facebook groep gericht op adultbab's en luierliefhebbers. Wij zeggen dit omdat wij in het verleden diverse keren zijn benaderd om lid te worden van zo een facebook groep en als we ons dan aanmelden voor deze groep komen we tot de conclusie dat we ergens zijn terecht gekomen waar niet of nauwelijks informatie te vinden is waar we als adultbaby daadwerkelijk iets mee kunnen. Het schiet naar ons idee weinig op voor een adultbaby om te worden uitgenodigd voor een groep binnen facebook welke voor adultbaby's is en we daar alleen maar info zien van hallo welkom bij de groep en we richten ons op adultbaby's en verder staat er niet meer informatie dan alleen berichten van bezoekers waarin ze vertellen ook adultbaby te zijn. Maar bruikbare informatie gepost door de beheerder zagen we niet of nauwelijks. Adultbabyspeelparadijs vraagt zich dan ook een paar dingen af allereerst waarom begin iemand überhaupt aan zo een groep binnen facebook als die weinig te melden heeft van zich zelf omdat die gewoon geen informatie heeft die er toe doet voor de adultbaby scene. Misschien geen tijd heeft om de groep te voorzien van nieuwe nuttige en bruikbare informatie. Maar nog meer vragen wij ons af verwacht iemand die een groep op zet en daadwerkelijk zelf totaal niets doet aan deze groep nu echt dat bezoekers hier serieus gaan posten. Het lijkt ons niet en totaal zinloos om er aan te beginnen en daarom dat adultbabyspeelparadijs ook het advies geeft begin geen groep binnen facebook als je er niet de tijd voor hebt of misschien beter gezegd niet de tijd en energie in wilt steken om dagelijks zo niet wekelijks onderhoud te plegen er aan en te voorzien van nieuwe bruikbare informatie. Want we vrezen dat in no time de groep geheel ter ziele gaat en dan kan je er naar ons idee beter niet eens aan beginnen om überhaupt er aan te beginnen omdat het naar ons idee geen enkel nut heeft voor adultbaby's om in een groep te komen welke al maanden of zelfs jaren niet voorzien is van nieuwe informatie.

Adultbabyspeelparadijs vraagt ook dringend doch beleefd aan beheerders van groepen die zelf geen informatie plaatsen of niet of nauwelijks onderhoud plegen aan hun groep om te stoppen om adultbaby's te benaderen om lid van hun groep te worden. Ga eerst zelf eens zorgen voor goede en duidelijke informatie en vooral voldoende informatie waardoor je groep interessant wordt voor adultbaby's om te bezoeken want een groep waar totaal geen informatie te vinden is heeft totaal geen enkele meerwaarde voor de adultbaby gemeenschap. Wij van adultbabyspeelparadijs denken dat we dit toch wel mogen vaststellen en zeggen al zullen sommigen zich wel weer beledigd voelen en zeggen dat we de boel afkraken dat mag men vinden maar adultbabyspeelparadijs zegt gewoon hoe of het is spijtig genoeg met veel groepen binnen facebook gericht op de ab/dl scene. Het is heel makkelijk er een uit te grond te stappen maar onderhouden is vaak wat lastiger en sommigen denken dat anderen dit voor hun doen en hopen zo een groep in stand te houden maar helaas zo werkt het niet en adultbabyspeelparadijs zegt we zijn zeker bereid om anderen te helpen binnen de adultbaby scene maar voelen er weinig voor om iets uit het slop te trekken waarvan de eigenaar of beheerder zelf zo een houding heeft van zal me zorg zijn en er weinig of niets voor doet om er een succes van te maken en alles aan zijn of haar bezoekers overlaat daar passen we toch voor.